Sari la conținut

Postări Recomandate

Poate sa-mi spuna cineva ce marimi de chei am nevoie pentru a schimba cauciucurile fata si spate pe un RD10? Ma refer la piulitele de pe ax.

Mai exact, vreau sa cumpar vreo doua de-astea: http://www.adventure-spec.com/default/tools-motion-pro-t6-combo-lever.html

Editat de captain_obvious
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate sa-mi spuna cineva ce marimi de chei am nevoie pentru a schimba cauciucurile fata si spate pe un RD10? Ma refer la piulitele de pe ax.

Mai exact, vreau sa cumpar vreo doua de-astea: http://www.adventure-spec.com/default/tools-motion-pro-t6-combo-lever.html

17mm faţă, 24mm spate .

Link spre comentariu

Am nevoie de un sfat la o problema comuna transalpului. Am pus melc de kilometraj nou in capatul cablului si s-a dilit in mai putin de 2000Km. Mentionez ca se scalda in vaselina cand l-am "indesat" in roata.

Link spre comentariu

Am nevoie de un sfat la o problema comuna transalpului. Am pus melc de kilometraj nou in capatul cablului si s-a dilit in mai putin de 2000Km. Mentionez ca se scalda in vaselina cand l-am "indesat" in roata.

Desurubeaza cablul din bord si daca nu se invarte foarte usor, cu doua degete cablul este de vina. Eu am un an si peste 12000 km cu melc nou si nu are urme de uzura. Am luat-o fara melc pentru ca fostul propietar a rupt vreo doi pentru ca nu a verificat cablul care abia se invartea in menghina.

Editat de varg-voshod
Link spre comentariu

Degeaba ai schimbat melcul daca nu ai revizuit si cablul. Eu l-am bagat in baie de motorina apoi cu filetanta pe acumulator sau masina de gaurit daca ai il iei la invartit in pozitie verticala, Mai bagi iar motorina pana iese toata rugina din el. Apoi ulei cat mai gros. Il lasi sa se scurga pana a doua zi tot in pozitie verticala, bagi vaselina la capete si il montezi inapoi. Ca si nou.

Link spre comentariu

Salut

Are careva idee unde e amplasata mufa in care se monteaza asa numitul Quartet harness la un XL700? Vreau sa pun o cutie de sigurante secundara pentru prize, manere incalzite si ce o mai da Domnul de-a lungul timpului. De aceea caut un fir care sa aiba curent doar la contact si in prima instanta nu as vrea sa tai firele de pe pozitie. Ma gandeam ca mufa asta e perfecta, dar nu o gasesc sa o vad cum arata. E cumva una din cele 4 mufe cu capace de sub sea de pe partea stanga? Daca da, care?

Link spre comentariu

Desurubeaza cablul din bord si daca nu se invarte foarte usor, cu doua degete cablul este de vina. Eu am un an si peste 12000 km cu melc nou si nu are urme de uzura. Am luat-o fara melc pentru ca fostul propietar a rupt vreo doi pentru ca nu a verificat cablul care abia se invartea in menghina.

Degeaba ai schimbat melcul daca nu ai revizuit si cablul. Eu l-am bagat in baie de motorina apoi cu filetanta pe acumulator sau masina de gaurit daca ai il iei la invartit in pozitie verticala, Mai bagi iar motorina pana iese toata rugina din el. Apoi ulei cat mai gros. Il lasi sa se scurga pana a doua zi tot in pozitie verticala, bagi vaselina la capete si il montezi inapoi. Ca si nou.

Se invartea lejer cu buricele degetelor si-n plus, ca tot am umblat, i-am dat si ulei. Cred ca au intrat gandacii de mi-au halit melcu. Vedem cand se incalzeste un pic si o sa apuc sa desfac.. Ieri a cedat, cred ca de frica zapezii:

/index.php?/topic/705497-cine-nu-e-la-iernat/?p=3648255

Link spre comentariu

Verifică roata dinţată de metal : aceasta are voie să aibă joc longitudinal, dar nu şi în lateral. Dacă se apropie / se depărtează de melcul de plastic, atunci aceasta poate fi problema. În cazul meu, am omorât doi melci.

Link spre comentariu

Doar ce am vorbit cu mecanicul meu. A zis ca nu avea niciun semn ca ar fi facut careva jocul la valve veodata in din 96 pana acum. O valva nu se inchidea bine. Este uimitor ca are inca membranele originale de la carburator care nu sunt rupte inca dar au crapaturi. La fel carburatorul nu are semne ca ar fi fost reglat vreodata, cilindru fata merge cam sarac, bujia e cam alba. Adica propietarul din Italia plus inca vreo 2 in Romania nu prea si-au facut datoria, o fi frumos asa?

Link spre comentariu