florică Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Intrebati-va Brokerii de Asigurari de oferta (platesti 6 luni si primesti 1 an) Tocmai ce mi-am achizitionat asigurarea. Platit 282 ron (echivalent 6 luni) - Primit asigurare valabila un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Intrebati-va Brokerii de Asigurari de oferta (platesti 6 luni si primesti 1 an) Tocmai ce mi-am achizitionat asigurarea. Platit 282 ron (echivalent 6 luni) - Primit asigurare valabila un an. La ce companie, ca si eu trebuie sa-mi fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 La ce companie, ca si eu trebuie sa-mi fac? Aliant Tiriac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Aubfost preturi si mai bune in noiembrie.... 6 luni costa ~280 lei, iar 12 luni 260lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Si care e treaba? Preturile sunt normale pentru 12 luni, doar pt 6 luni au innebunit astia si au bagat pret mai mare. Am observat si la masina, absolut toti asiguratorii mi-au oferit 440 lei pt 12 si 440 pt 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Andrei Marcu Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Este din cauza legii cu ausigurarile de anul trecut; tine cam 1 an smecheria cu plafonarea tarifelor la asigurarile 1 an. Profitati care aveti nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Cumpar contact cu key + capac rezervor pentru aceleasi chei bineinteles pentru transalp 600. Cineva are disponibile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Pt model de transalp ..600 sau 650 .....de 600 cred ca am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 are cineva de vanzare un melc de kilometraj pentru transalp de 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 are cineva de vanzare un melc de kilometraj pentru transalp de 600? Specifica modelul, cu un disc sau doua pe fata, ca difera melcul. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Pt cel cu un disc am eu cu tot ....0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Scuze Pentru cel cu doua discuri de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 (editat) Pt cel cu un disc am eu cu tot ....0745538663 Se poate sa spui un pret la melcul de km pt un singur disc? Multumesc! M-ar mai intersa surubul de pe oala de la alternator. Editat Februarie 4, 2017 de floricĂŁ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Nu stiti unde gasesc burdufe care sa se potriveasca pe furca de TA 650? Din ce am masurat, cele originale au urmatoarele dimensiuni: d=40, D=55, L=270~280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Nu stiti unde gasesc burdufe care sa se potriveasca pe furca de TA 650? Din ce am masurat, cele originale au urmatoarele dimensiuni: d=40, D=55, L=270~280 La romimoto gasesti burdufe ...eu de la el am luat cu 60 ron acuma vrea 2 ani si potrivesc perfect pe transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 La romimoto gasesti burdufe ...eu de la el am luat cu 60 ron acuma vrea 2 ani si potrivesc perfect pe transalp Merita luate cele OEM, rezista mult mai bine decat cele aftermarket si nu e deloc o placere sa le schimbi de fiecare data cand crapa. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Eu am găsit burdufuri neoriginale, sunt dintr-un material mai cauciucat și mai gros decât cele originale,au fost 130 ron setul. Dacă vreți, luați legătura cu Powersports,sunt un magazin dîn Brașov, au pagina de Facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Eu la am pe transalp de 5 ani si am 30 mi km cu ele si inca nu se vede nimic crepat sau inbatranit la ele » Post actualizat in 05 Feb 2017 14:37 Se poate sa spui un pret la melcul de km pt un singur disc? Multumesc! M-ar mai intersa surubul de pe oala de la alternator. Te rog suna-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 (editat) Buna , nu am mai scris demult pe aici , ca am fost departe de Transalp, dar acum a ajuns la mine si il pregatesc de noul sezon si de inmatriculare in Anglia. Urmeaza sa schimb ulei si nu mai stiu ce sa pun. Pana acum am incercar mai multe in cele 2 Transalpuri 2001/2005 si tin minte ca Motul nu i-a placut, agata intre treptele 1-2 si intra greu la liber. Acuma am de ales intre Motorex semi-syntethic 10W40 , Castrol Power 10w40 sau Silkolene Pro 4 10w40, Silkolene Comp4 sau Silkolene Super 4. Voi ce a-ti mai folosit sau recomandati? Intre timp am pus un cauciuc spate Mitas MC24, camera heavy duty Michelin, disc de frana si placute. O alta problema e ca nu pot sa bolchez ghidonul, asta de cand mi s-a rupt cheia si am facut alta , cu cea noua nu pot sa invart contactul spre stanga si sa blochez ghidonul. Stie cineva ce e de facut? Ma gandesc sa desfac contactul sa vad ce e pe acolo. Si eu am schimbat burdufurile de la furca cu unele neoriginale , sunt mai groase si mai cauciucate , cred ca au costat vreo 100 de lei acum 3 ani. Numai bine! Editat Februarie 5, 2017 de baiatu_tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) Multumesc de raspunsuri. Am gasit la cineva burdufuri polisport. Ramane de vazut cat vor tine. Oricum... daca la 2-3 ani dau jos furcile nu e asa rau. Si asa ar trebui schimbat uleiul la 2 ani... In legatura cu uleiul. Niciodata nu am fost fan Motul. Ce-i drept ultima oara am pus Motul 5100 10w50 la TA 650 si pare sa fie in regula. In rest pot sa povestesc din experientele cu uleiul la Dominator. Repsol sintetic 10w40 am pus si l-am dat afara dupa 300-400 km. Facea ca o masina de cusut si mergea greu cutia de viteze. Cand l-am scos era si negru si foarte fluid. Mobil1 ulei 4T pt motociclete a avut aceeasi soarta. Dupa mai putin de 1000 km l-am dat afara si era foarte lichid. Apoi am incercat Castrol ActEvo 20w50 care a fost foarte ok dar era vara, foarte cald, si la Domi faceam schimbul la 3000 km. In topul preferintelor ar fi Motorex 10w40, si apoi Silkolene Comp 4. La urmatorul schimb la TA cred ca voi folosi Motorex Formula. E mai scump decat 4T-ul, dar tinand cont ca in manual zice sa schimbam uleiul la 12000, si probabil il voi schimba la 10 000, banuiesc ca se merita. Editat Februarie 6, 2017 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Burdufurile de la Romimoto sunt cele de la motomike: https://www.motomike.eu/autonet/ro/category/11822050103/search/burduf/in/all/ primul din lista. Eu le am puse pe Dominator din iunie 2009 si inca nu au crapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) Nu reusesc sa dau de cotele pentru rulmentii spate pentru un transalp 600. Daca imi poate cineva confirma... 2x 6203UU roata si 6204UU la foaie? aceleasi cu 2 x 6203-2RS Bearing 17x40x12, 1 x 6304-2RS Bearing 20x52x15. Editat Februarie 6, 2017 de Marius R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) Salut. Primele coduri sunt bune. Dar nu are treaba 6304 cu 6204. Uite aici: https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=XL600V&Y=1994&L=HO-XL600VR&O=REAR%20WHEEL%20(XL600VM/VN/VP/VR)&F=HO-XL600VR-ST&L2=HO-XL600VP-ST Eu am ales pt 1994, dar poti cauta anul care te intereseaza. Apoi... poti sa cauti la SKF: http://www.skf.com/group/products/bearings-units-housings/ball-bearings/deep-groove-ball-bearings/single-row-deep-groove-ball-bearings/single-row/index.html?designation=6204-2RSH Practic cred ca iti trebuie 2 buc 6203-2rsr-c3. Si 1 buc 6204-2rsr-c3. Acuma... cotelor rulmentilor le corespunde codul 6203 si/ sau 6204. Apoi 2rsr, sau 2rsh, sau 2Z, sau ZZ asta inseamna ca rulmentul este inchis pe lateral cu simeringuri. Nu mai retin care sunt de metal, si care sunt de plastic. La un magazin de rulmenti sigur se descurca oamenii daca le spui. Ideea e ca iti trebuie cu aparatori de praf pe amandoua partile. Si cred ca e de preferat sa fie din plastic aparatorile. Apoi... Acel UU, la SKF, FAG, etc s-ar traduce ca indicator C3. Adica pentru utilizare in domeniul auto. Acest C3 inseamna ca tolerantele interne ale rulmentului sunt mai mari cu cateva sutimi de mm, pentru a face fata la sarcini dinamice care produc caldura. (turatie, incarcare, etc). Pe scurt, daca nu gresesc anul/ modelul, poti merge la un magazin de rulmenti si sa ceri: 2 buc 6203-ZZ-C3 si 1 buc 6204-ZZ-C3, si sa le mentionezi ca vrei aparatorile de praf din plastic. Spor! Editat Februarie 6, 2017 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 imi trebuie la un transalp din 1996.... De asemenea trebuie si semeringurile de praf! Le stii si pe alea ? -- merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 imi trebuie la un transalp din 1996.... De asemenea trebuie si semeringurile de praf! Le stii si pe alea ? -- merci mult! Ultima data cand am schimbat rulmentii la Transalp i-am demontat din roti , i-am pus intr-o punga si m-am dus cu ei la Rolling. E cea mai sigura metoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate