johnyebravo Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 Reconditionat ceas kilometraj Ij 56, mai trebuie doar aranjata rama. Scos la imprimanta cadranul luat de pe net, plastifiat cu o masinarie si decupat pe masura. Inainte. Dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 Găsești cadran la câțiva euro, e păcat să faci asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Da, in prima faza l-am curatat, l-am uns, mai trebuie sa pictez cu alb cifrele, important este ca functioneaza, cat de exact voi vedea. Am sa caut si cadran dar fac intai o lista cu piesele pentru motocicleta si o sa mai dureze ceva, Nu prea mai am timp de nimic si momentam ma chinui sa mai fac ceva cu Simsonul, asa ca o sa mai astepte. Intre timp ma ocum de nimicuri din astea mai simple care le pot face in bucatarie. » Post actualizat in 24 Nov 2016 06:17Intrebare: aveti idee de la ce motocicleta sunt comenzile din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Ionut Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Vinde cineva un ij planeta 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Vinde cineva un ij planeta 5? Da. 0766 771 763 - Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 (editat) https://www.olx.ro/oferta/motocicleta-ij-planeta-5-model-militar-ID75SvM.html#f991f3a4b4 Va salut, stimati colegi! Ma bate gandul sa achizitionez o "comunista" gata reconditionata. Fiind un simplu moft, nu doresc sa investesc o suma mare. Mi-a atras atentia urmatorul anunt, si m-ar ajuta o parere deoarece nu sunt cunoscator. EDIT: Nu ma lasa sa dau paste, aveti linkul in chenar. Se poate copia in browser. Multumiri Editat Decembrie 5, 2016 de StefanT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 https://www.olx.ro/oferta/motocicleta-ij-planeta-5-model-militar-ID75SvM.html#f991f3a4b4 Va salut, stimati colegi!Ma bate gandul sa achizitionez o "comunista" gata reconditionata. Fiind un simplu moft, nu doresc sa investesc o suma mare. Mi-a atras atentia urmatorul anunt, si m-ar ajuta o parere deoarece nu sunt cunoscator. EDIT: Nu ma lasa sa dau paste, aveti linkul in chenar. Se poate copia in browser. Multumiri Este aceeasi motocicleta pentru care am scris numarul de telefon mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Multumesc de precizare, rugamintea mea este insa de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Tratament de mentinere cu "untura de porc" pana ii va veni randul la vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ales Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 postez aici poate scap mai repede de ele..........deci daca ai trebuie cuiva ceva piese de jupi 4 gratis sa nu ajunga la tomberon,daca le vrea cineva bielele sunt bucsate cu camasa de rulment,nu mai are moarte.semeringurile sunt noi de jupiter ,prefer sa le ia cineva pe toate din chitila sau le pot pune la curier bineinteles transportul platinduse de doritor » Post actualizat in 04 Jan 2017 17:17gata am scapat,de fapt le-am promis cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 Pentru cine este interesat. /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari/page-525&do=findComment&comment=4283996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Este cineva dragut si cunoscator sa-mi spuna daca discurile de ambreaj la IJ-uri sunt egale sau difera de la model la model ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Sunt egale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Multumesc de raspuns Lolo. Mai am o intrebare cu privire la un set de discuri care mi-am atras atentia, sunt numai 4 la numar si 6 mm de grosime, iar "miezul" este din fier. Nu este cazul inca la mine, dar preventiv ma bate gindul la un set. Daca stie cineva cum sta treaba cu aceste discuri, sunt bune, rele..., sau sa stau pe pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Se găsesc la Chișinău plăci de ambreiaj cu pastile ferodo, pentru IJ ( au fost concepute pentru IJ Planeta Sport ). Arcurile sunt mai greu de adaptat. Editat Martie 29, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Sunt net superioare fata de cele de ij . Mai ai nevoie și de niste arcuri bune și ai ambreiaj nota 10. Unde le-ai găsit? Pe ebay Kupplungsscheibe Metall IZH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 a sosit caldurica,iesim la soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Multumesc de raspuns Lolo. Mai am o intrebare cu privire la un set de discuri care mi-am atras atentia, sunt numai 4 la numar si 6 mm de grosime, iar "miezul" este din fier. Nu este cazul inca la mine, dar preventiv ma bate gindul la un set. Daca stie cineva cum sta treaba cu aceste discuri, sunt bune, rele..., sau sa stau pe pace ! 1234.JPG am eu asa ceva in ijul meu. DAca esti atent la montaj - sa faca contact pe oala pe toate partile metalice in acelasi timp, etc, va merge mult mai bine mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 OK, am comandat deja un set, printre altele. Bine ca nu ma prins nevasta la "Cyber Shopping"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 (editat) a sosit caldurica,iesim la soare. Salut! ce motor e ala cu chiuloasa aia ??? din poza 5 » Post actualizat in 21 Apr 2017 16:04 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara un motor de Planeta Sport? (nu imi trebuie musai acte) Editat Aprilie 21, 2017 de marian dac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 (editat) Salut! ce motor e ala cu chiuloasa aia ??? din poza 5e planeta 5 » Post actualizat in 21 Apr 2017 16:04 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara un motor de Planeta Sport? (nu imi trebuie musai acte) » Post actualizat in 21 Apr 2017 20:04 si am trecut la aprindere electronica cu senzor gotronic. Editat Aprilie 21, 2017 de ionut ditu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Salut! ce motor e ala cu chiuloasa aia ??? din poza 5 » Post actualizat in 21 Apr 2017 16:04 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara un motor de Planeta Sport? (nu imi trebuie musai acte) Singurul loc de unde poți cumpăra motor NOS de Planeta Sport : https://www.facebook.com/TimurURAlRUSSIA?ref=ts&fref=ts&__nodl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Ce inseamna motor NOS?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 New Old Stoc - adica motor nou din rezerva veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Mi-e imposibil să cred că nu ai găsi un vas care să te ducă din Tulcea până în Soci, Rusia ( de acolo e cel ce are de vânzare motoare de IJ Planeta Sport ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate