oldbiker_johan Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Chumy, era bine daca sudai usor trei platbanduri pe cele doua manetoane pentru a le pastra pozitia initiala,centrata si echilibrata de fabrica.Dupa ce schimbai rulmentul si boltul nu mai era nevoie sa te chinui sa echilibrezi ambielajul.Altfel nu stiu cum o sa reglezi avansul cu un ambielaj dezaxat. Ori o sa-ti bata motorul f tare,motiv pt care se vor distruge si rulmentii,si locasul rulmentilor de pe carter.Platbandurile puteau fi scoase f usor si apoi polizat cu faiul brocurile de sudura ramase.bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 nu e problema cu centratul, tre sa gasesc o bucata de teava cu diametrul interior putin mai mic decat exteriorul volantelor ambielajului ii decupez locas pentru biela, o duc la strung sa imi faca interiorul exact ca exteriorul volantelor, si dupa aceea se centreaza usor la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 poftim, spor la treaba multumesc, dar as vrea daca ma poti ajuta cu o poza si cu ceva cote si cu traseul gazelor , ca constat lipsa multor elemente din evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Salut! Pentru IJ-ul unui prieten, caut platou de frana fata, modelul cu doua came. Ar fi bine daca ar avea si sabotii de frana. Pentru contact, PM mie sau telefon lui: 0721 923 521 - Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAZVANAKE Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Ca tot veni vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) noroc oameni buni,are cineva din bucuresti un ambielej de planeta 5? in stare buna adica Editat Ianuarie 23, 2012 de mad_max924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 salutare ma intereseaza si pe mine o toba de evacuare de planeta 5 sau macar o schema cu sectiunea ei sa-mi dau seama cam ce site imi lipsesc mie<a fost kilarita de cineva si as vrea s-o fac inapoi stoc> Un model de toba teava in teava fara site. Atenuarea zgomotului se face prin schimbarea directiei gazelor. Toba mea de la Simson este facuta dupa acest model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Un model de toba teava in teava fara site. Atenuarea zgomotului se face prin schimbarea directiei gazelor. Toba mea de la Simson este facuta dupa acest model. da e f explicit traseul gazelor dar din cate stiu la 2t tr sa fii foarte precis cu evacuarea. prima schema de evacuare planeta 5 am inteleso in mare , ma mai interesa diametrele tevilor interioare si diametrele gaurilor<si nr lor> daca as gasii un desen ca cel de la evacuarea ta de simson+ cateva cote as fi cel mai fericit <sau daca as gasii una de vanzare in mintile ei as fi si mai fericit > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) kelule maine daca am timp desfac o toba mai veche de planeta si iti fac poze cu ruleta langa matele din interior sa iti dai seama de cote Editat Ianuarie 23, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 kelule maine daca am timp desfac o toba mai veche de planeta si iti fac poze cu ruleta langa matele din interior sa iti dai seama de cote cand ai timp<nu e chiar asa de urgent> de unde a plecat totul? am iesit cu ea la o plibare pe camp si am facut o proba si fara toba. se simnte o diferenta destul de mare<trage mult mai bine> si din cate stiu nu tr sa se intample asta<repet din cate stiu eu. daca gresec va rog sa-mi spuneti> stiu ca 2t spre deosebire de 4t nu merge mai bine cu evacuare sport<prea rapida> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) In cazul motoarelor 2T toba/tobele joaca un rol foarte important. Nu inteleg de ce , tie , ti-a mers motocicleta mai bine fara "final/e". S-ar putea ca problema pe care o ai sa nu fie de la evacuare. Editat Ianuarie 24, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 In cazul motoarelor 2T toba/tobele joaca un rol foarte important. Nu inteleg de ce , tie , ti-a mers motocicleta mai bine fara "final/e". S-ar putea ca problema pe care o ai sa nu fie de la evacuare. arunci pastila si dupa aia taci ca sa ma pui pe ganduri si io m-am mirat<si mentionez inca odata ca dif este destul de mare>dar cred ca mare legatura au unele site din ea care sunt lipsa, si altele taiate partial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) la ij asa se intampla fiind cilindreea mare, am patit-o si eu, cand mi s-a slabit piesa care prinde cotul de cilindru, fugea ijul de ziceai ca e japoneza, dar se supraincalzea si nu mai zic de consum Editat Ianuarie 24, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 arunci pastila si dupa aia taci ca sa ma pui pe ganduri Mai citeÂşte Âşi tu ce scriu Âşi alții... ia citeÂşte ce scrie nen'tu Cristi57 (na mură-n gură) http://cristi57.blogspot.com/2011/02/despre-evacuare-luat-de-pe-forum-moto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 uite pozele cu toba, le-am pus intr-o arhiva ca mi-a fost lene sa le uploadez aici http://www.girlshare.ro/3234394.9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) da e f explicit traseul gazelor dar din cate stiu la 2t tr sa fii foarte precis cu evacuarea. prima schema de evacuare planeta 5 am inteleso in mare , ma mai interesa diametrele tevilor interioare si diametrele gaurilor<si nr lor> daca as gasii un desen ca cel de la evacuarea ta de simson+ cateva cote as fi cel mai fericit <sau daca as gasii una de vanzare in mintile ei as fi si mai fericit > Revin cu o schita mai detaliata poate te ajuta .Chestia cu calcule laborioase cred ca este un moft. Pot sa detaliez si mai mult daca te intereseaza. Editat Ianuarie 24, 2012 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Mai citeÂşte Âşi tu ce scriu Âşi alții... ia citeÂşte ce scrie nen'tu Cristi57 (na mură-n gură) http://cristi57.blogspot.com/2011/02/despre-evacuare-luat-de-pe-forum-moto.html merci de link. f interesant<mi-a confirmat inca odata ca problema e clar in toba> cand am spus ca "arunci pastila" m-am referit la faptul ca a spus ca poate fi si din alta parte nu neaparat din evacuare<si eram curios ce ar mai putea fi> uite pozele cu toba, le-am pus intr-o arhiva ca mi-a fost lene sa le uploadez aici http://www.girlshare.ro/3234394.9 multam man inca odata. partea aceea conica nu o am in ea<sa vad ce pot face> Revin cu o schita mai detaliata poate te ajuta .Chestia cu calcule laborioase cred ca este un moft. Pot sa detaliez si mai mult daca te intereseaza. merci inca odata pt intentie dar chiar nu se poate pune toba de simson<4T> pe ij<2T> link-ul de mai sus e f interesant si spune si de ce nu sunt la fel evacuarile de 2 timpi cu cele de 4 timpi multumesc inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 o poti face din tabla mai groasa, iti dai seama de cote din poze cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Chestia cu calcule laborioase cred ca este un moft. La 2T este foarte important fenomen de 'back pressure', daca nu e cum trebuie o sa iese din toba amestecul nears. Am dat ceva google: http://www.instructables.com/id/Tuning-Two-Stroke-Engines/step2/Two-Stroke-Theory/ http://3cyl.com/mraxl/manuals/chamberdesign/2003exhaust.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 salutare ma intereseaza si pe mine o toba de evacuare de planeta 5 sau macar o schema cu sectiunea ei sa-mi dau seama cam ce site imi lipsesc mie<a fost kilarita de cineva si as vrea s-o fac inapoi stoc> Ia vezi,asta ar fi buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 aduce cineva piese pt ij(planeta 5)?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 aduce cineva piese pt ij(planeta 5)?multumesc incearca sa iei legatura cu userul dany_oldmoto el te va ajuta sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ia vezi,asta ar fi buna? in anuntul pus la bursa am specificat ca nu ma prea intereseaza cum arata pe exterior, in interior sa fie stok astept un mesaj aici sau pe pm cu starea ei pe interior si un pret ca sa pot sa-ti raspund la intrebarea ta aduce cineva piese pt ij(planeta 5)?multumesc da de la Dani am luat si io piese si sunt super multumit<are si un raport calitate-pret fff bun> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 incearca sa iei legatura cu userul dany_oldmoto el te va ajuta sigur pai am incercat sa i dau mesaje dar nu raspunde(dany oldmoto)probabil are mesageria plina,are cumva un nr de telefon? in anuntul pus la bursa am specificat ca nu ma prea intereseaza cum arata pe exterior, in interior sa fie stok astept un mesaj aici sau pe pm cu starea ei pe interior si un pret ca sa pot sa-ti raspund la intrebarea ta da de la Dani am luat si io piese si sunt super multumit<are si un raport calitate-pret fff bun> man ajuta ma cu nr lui de telefon,mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 pai am incercat sa i dau mesaje dar nu raspunde(dany oldmoto)probabil are mesageria plina,are cumva un nr de t man ajuta ma cu nr lui de telefon,mersi mult 0740848790 asta ii numarul lui dany oldmoto.Vezi ca ii baiat bun,daca are piese pe stoc te serveste daca nu tre sa astepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate