draganvasile80 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Salutare lume....a fost o întâlnire frumoasa, mulțumim gazdelor pentru tot, ma bucur ca v-am cunoscut si sper ca ne vom mai întâlni. Am ramas cu amintirile si ....cascavalul....foarte bun....cu aroma de intrunire de freewindisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_beny Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Salutare Aveti idee de unde sa cumpar si eu un parpriz de turing ? ca am facut ieri prima tura mai mare cu freewind-ul din 00 si ma cam omorat de cap vantul... se merita un parpriz mai inalt ? s-au este aceasi chestie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Hello Eliza! Incerc sa-ti trimit PM si zice ca : The following errors were found The member Eliza cannot receive any new messages This personal message has not been sent :unsure: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Da niste poze nu puneti de la Soveja sa vaz si eu ce am pierdut anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliuscaesar Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Eu am ajuns ok, ca de obicei, mai obosit decat atunci cand am plecat. De Gabi m-am despartit la Casa Armatei, deci si el e ok. Multumim gazdelor pentru primirea calduroasa, cascavalul, rosiile si... altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Salutare Aveti idee de unde sa cumpar si eu un parpriz de turing ? ca am facut ieri prima tura mai mare cu freewind-ul din 00 si ma cam omorat de cap vantul... se merita un parpriz mai inalt ? s-au este aceasi chestie ? Diferenta nu este foarte mare dar se simte. Incearca sa iei legetura cu Achimoto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Un filmulet din plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Multumesc mult tuturor celor care au venit si sper ca toata lumea a fost multumita chiar daca nu sa tinut cont nici de program nici de planul initial. Acun ca ati fost, stiti unde sa reveniti la o gura de aer proaspat. Si o mostra de poze PS: La multi ani! Ducule sa ne traiesti, sa fii sanatos si sa nu imbatranesti niciodata (cel putin psihic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 A fost frumos dar a trecut repede. La anul poate o sa fim si mai multi! Dupa cum am stabilit, Florin va fi organizatorul! Sa ne revedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 La Multi Ani !!!! Radu ---- sanatate, fericire, bani, dragoste si sa faci lucrurile sa fie bine ca sa nu fie rau (vorba regelui) :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Buna tuturor, A fost super ok totul, dar cum ce-i bun este putin, a trecut. Multumiri organizatorilor si gazdelor care ne-au suportat . Ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa ne revedem cu bine chiar inainte de urmatoarea intrunire! La multi ani Ducule si sa fii iubit! Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 La Multi Ani !!!! Radu ---- sanatate, fericire, bani, dragoste si sa faci lucrurile sa fie bine ca sa nu fie rau (vorba regelui) :cheers: Multumesc frumos! Am incercat sa fac in asa fel in cat a trebuit sa fac bine ca sa nu fie rau! Mare bucurie sa va cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 frumose poza ! ma bucur ca v-ati distrat .Cum nu am reusit sa ajung si sa povestesc aventura cu o saptamana in urma,va las sa cititi si sa vedeti pozele din excursia mea,un freewind prin Europa . Acesta e link-ul /index.php?/topic/666573-ungaria-croatia-slovenia-italia-austria-ungaria/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_beny Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Mersi frumos inca odata topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragunov Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 salutare tuturor!mai aveti un loc'sor si pentru mine? "jucaria" mea e din '97 si voi pune si niscaiva poze in curand! cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 salutare tuturor!mai aveti un loc'sor si pentru mine? "jucaria" mea e din '97 si voi pune si niscaiva poze in curand! cu stima! Bine ai venit printre noi! Sa o calaresti sanatos mii de km. Deja imi este dor de Soveja! A fost frumos, dar parca timpul a trecut prea repede. Ca o consolare, maine dimineata plec la Nandru-Hunedoara. Vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Dupa multe eforturi...am reusit si eu sa ies cu motorasul la plimbare...nu e enduro...e doar prima zi de condus pe campurile de langa Bucuresti... Astept propuneri pt un soft enduro in jurul Capitalei...un tur de juma de zi...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Va rog frumos faceti liniste, nu mai vorbiti toti odata ca nu ne mai intelegem om cu persoana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Va rog frumos faceti liniste, nu mai vorbiti toti odata ca nu ne mai intelegem om cu persoana... Inca nu s-a terminat perioada de concedii si nici sezonul, sa vezi dupa aia ce mai trancanesc pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiaan Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Am o mica intrebare pentru cunoscatoriin mecanica. Mi-am bagat nasu si am dereglat carburatorul din fata . Dupa o perioada am dus motorul la un meserias care mi le-a sincronizat, dar dupa sincronizare motocicleta merge bine dar atunci cand decelerez se aud poctnicuri pe esapament. Aveti ideie care poate fi problema si cum o pot remedia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Am o mica intrebare pentru cunoscatoriin mecanica. Mi-am bagat nasu si am dereglat carburatorul din fata . Dupa o perioada am dus motorul la un meserias care mi le-a sincronizat, dar dupa sincronizare motocicleta merge bine dar atunci cand decelerez se aud poctnicuri pe esapament. Aveti ideie care poate fi problema si cum o pot remedia? Nu este nici o problema la un monociclindru, in domeniul tehnic poarta denumirea de "misfire". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Daca lumea e inca in concedii si nu vorbeste, sa lasam imaginile sa ne spune pe unde am fost...eu doar prin Bucuresti..peisaje minunate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Daca lumea e inca in concedii si nu vorbeste, sa lasam imaginile sa ne spune pe unde am fost...eu doar prin Bucuresti..peisaje minunate!!!! Daca vrei poti face o plimbare pana la Giurgiu, iar apoi, dam o fuga pana la Ruse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiaan Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 (editat) Nu este nici o problema la un monociclindru, in domeniul tehnic poarta denumirea de "misfire". cum sa nu fie nci o problema? nu inteleg ce ai vrut sa spui Editat August 28, 2011 de cristiaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 cum sa nu fie nci o problema? nu inteleg ce ai vrut sa spui Explicati-a asta am primit-o si eu de la un inginer, nu mai tin minte exact cum sta treaba... Ceea ce pot sa iti spun este ca si a mea face la fel. SXN666 cand se intoarce din concediu probabil ne va explica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate