Placebo Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Normal, era sa te omori ... eu ash trece la tentativa de omor. Oricum scapi cu suspendare sau pe "buna purtare" nu stai mai mult de un an la mititica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Eu te-as inchide pe viata Fir-ai al naibii de criminial. Huooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Macar plasticul ti l-ai recuperat ? Sau esti tot in cercetari pt vatamarea (ta) corporala ? La Multi Ani pt maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc. asa sa faci norocosule!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 La Multi Ani plini de sanatate si noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 BEI!!!!!!!!!! M-a speriat de moarte topicul asta!!!!!!! Ce dracului!!!!.... Offff.... Zahei, esti teafar, mama? Pe mine nu ma mira nimic din ceea ce ti se intampla. Ce tara de cacao!... Ai vorbit cu un avocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 ieri am jucat fotbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Am rasfoit cele 24 de pagini ale topicului...pozele sunt impresionante! M-au pus pe ganduri.Sanatate si recuperare rapida, usoara si cat se poate de completa. Spun "cat se poate" fiindca dupa cum cred ca stii si tu 100% nu este posibil...fracturile respective vor ramane puncte slabe, operatiile puncte reumatice etc. Ar trebui sa bage la cap si altii cate ceva din intamplarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 si eu m-am speriat rau pana sa vad ca data scria... Zahei, imi pare rau, a fost nasol, acum iti inteleg mai bine parerile. Acum esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu2mai Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 ieri am jucat fotbal. bravo tie, ai invins!!! scuze sunt Dinu din mangalia. A fost logat Laur si nu am bagat de seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 la iarna sper sa schiez. abia atunci pot spune ca am incheiat calatoria spre recuperare. 3 ani. e mult, e putin? e un pret mare platit pentru o pasiune care nu se vindeca niciodata. e un targ bun totusi, daca ma gandesc ca scaunul cu rotile era cea mai roz optiune in conditiile date. pentru viitor mi-am propus sa raman intreg, am o gramada de chestii de terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Cu motociclismul se pare ca ai terminat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 cine spune ca am terminat? am terminat cu naveta la servici, am terminat cu genunchiul pe jos, am terminat cu mersul in picioare sau pe rezervor. daca vrei sa traiesti mult, sau cat mai mult, motociclismul trebuie sa fie aventura de weekend. si nu in fiecare weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 cine spune ca am terminat? am terminat cu naveta la servici, am terminat cu genunchiul pe jos, am terminat cu mersul in picioare sau pe rezervor. daca vrei sa traiesti mult, sau cat mai mult, motociclismul trebuie sa fie aventura de weekend. si nu in fiecare weekend. ma gandesc si eu la ce ai spus. sa fie o motocicleta mai slaba un compromis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 nu stiu, poate am imbatranit. dar cel putin am apucat s-o fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Eu sunt adeptului mersului safe prin oras, fara mers in picioare sau pe rezervor...in fiecare zi, nu doar in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 eu sunt absolut impotriva mersului in oras, in orice conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 eu sunt absolut impotriva mersului in oras, in orice conditii. bine tzi-ai revenit multa sanatate si minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 eu sunt absolut impotriva mersului in oras, in orice conditii Eu sunt impotriva mersului la servici punct. Daca mergi zilnic cu motorul la carciuma sau la femei, nu dauneaza Zahei, bine ai revenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Eu sunt impotriva mersului la servici punct. Subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 nu stiu, poate am imbatranit. dar cel putin am apucat s-o fac! motociclistii nu imbatranesc niciodata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 daca vrei sa traiesti mult, sau cat mai mult, motociclismul trebuie sa fie aventura de weekend. Daca vrei sa traiesti, motociclismul nu trebuie sa fie deloc o aventura. eu sunt absolut impotriva mersului in oras, in orice conditii. Asa erai si inainte de accident - sau cel putin asa declarai. Chiar am fost surprins sa aud ca ai patit-o in oras. Personal cred ca in parte ti s-a tras si de la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 da, am evitat intotdeauna sa merg prin oras, si inainte si dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 da, am evitat intotdeauna sa merg prin oras, si inainte si dupa. in viata e bine regreti ce nu ai facut nu ceea ce ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate