zahei Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 aceasta poza cu o deosebita valoare artistica vine la pachet cu pozele de mai sus cu cizma. remarcati unghia crestata dupa ce mi-a taiat cizma ca pe salamul de sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Ce cizme ai avut de totusi te-ai ranit asa rau la picior ? Pai daca la 60 km/h nu te-au protejat ,la viteza mai mare erau ca si inexistente ? Alpinestars GPS. Cand da cu tine de parapetul de beton un motor de 260 de kile cam ce cizme te scapa de fracturi? poate ale lu' capitanu' Picard.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Alpinestars GPS. Cand da cu tine de parapetul de beton un motor de 260 de kile cam ce cizme te scapa de fracturi? poate ale lu' capitanu' Picard.. Neshte clapari de ski poate... . Problema e ca ar trebui sa te apleci sa schimbi vitezele manual cu mana Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Neshte clapari de ski poate... . Sanatate maxima! mai exact cizme cross-enduro.a trebuit mai intai sa o patesc ca sa stiu ce sa-mi cumpar.sunt bune si pt. speed si enduro.nu stiu pt. chopper cum sunt .sper sa rezist la vara si sa nu merg in slapi . P.S. @zahei: eu n-am facut cursuri de breakdance si ma resimt.poate imi povestesti si mie unde se tin cursurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 HEI, ce facem cu tramvaiu'? Cand o sa ai nevoie de el suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 (editat) Neshte clapari de ski poate... . Problema e ca ar trebui sa te apleci sa schimbi vitezele manual cu mana Sanatate maxima! Aia nu amortizeaza mai rau am vazut fracturi nasoale la ski din cauza ca n-au sarit legaturile si in plus se sparg instantaneu daca dai cu ei de beton. Editat Ianuarie 5, 2005 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Frate... ca la prosti... Posibili proprietari: Administratia Parcurilor, Primaria Sector 6 sau infectia aia de strand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Pai nu e al strandului , ca e un strand inconjurat de acest gard ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 23, 2005 Admin Share Postat Mai 23, 2005 va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat? mai mergi intr-o zi si trage-i doua-trei baroase, vezi cine se sesizeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 dosarul ca dosarul, ca nu ne miram de nimic. dar starea ta de sanatate cum e?te-ai refacut?cand poti sa te dai iar cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 inca n-am voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat? Cea mai rapida modalitate de a inchide dosarul cred ca este de a cumpara tu personal terenul ala cu gardul aferent astfel incat sa fii indeptatit sa nu ceri daune de la motociclistul care ti l-a stricat. Acuma serios vorbind, astia de la politie sunt chiar asa idioti? daca nu a facut nimeni o plangere pt distrugerea gardului.....nu exista parte vatamata(dpdv civil) si asta e. Eu zic sa intrii mai cu tupeu in ei sa te duci la comandantul lor si sa incerci sa vorbesti si cu ala...cine stie, poate ala o fi mai luminat(sau nu). Dar de fapt, tie ce dosar ti-au deschis? pt distrugere? Macar ai permisul de conducere, nu ti l-au suspendat, nu? Recuperare maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 practic nu am carnetul suspendat, dar nici in buzunar. l-au retinut pe perioada cercetarilor penale pana la finalizarea cazului si pronuntarea verdictului. am uitat sa va spun ca mi-au deschis dosar penal pentru vatamare de persoana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 practic nu am carnetul suspendat, dar nici in buzunar. l-au retinut pe perioada cercetarilor penale pana la finalizarea cazului si pronuntarea verdictului. am uitat sa va spun ca mi-au deschis dosar penal pentru vatamare de persoana? Aberant, dar era de asteptat. Sunt curios daca modificarile din codul rutier nou au eliminat rahatul asta din lege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Normal, era sa te omori ... eu ash trece la tentativa de omor. Oricum scapi cu suspendare sau pe "buna purtare" nu stai mai mult de un an la mititica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Eu te-as inchide pe viata Fir-ai al naibii de criminial. Huooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Macar plasticul ti l-ai recuperat ? Sau esti tot in cercetari pt vatamarea (ta) corporala ? La Multi Ani pt maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc. asa sa faci norocosule!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 La Multi Ani plini de sanatate si noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 BEI!!!!!!!!!! M-a speriat de moarte topicul asta!!!!!!! Ce dracului!!!!.... Offff.... Zahei, esti teafar, mama? Pe mine nu ma mira nimic din ceea ce ti se intampla. Ce tara de cacao!... Ai vorbit cu un avocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 ieri am jucat fotbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Am rasfoit cele 24 de pagini ale topicului...pozele sunt impresionante! M-au pus pe ganduri.Sanatate si recuperare rapida, usoara si cat se poate de completa. Spun "cat se poate" fiindca dupa cum cred ca stii si tu 100% nu este posibil...fracturile respective vor ramane puncte slabe, operatiile puncte reumatice etc. Ar trebui sa bage la cap si altii cate ceva din intamplarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 si eu m-am speriat rau pana sa vad ca data scria... Zahei, imi pare rau, a fost nasol, acum iti inteleg mai bine parerile. Acum esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate