Sari la conținut

Accident Grozavesti

RaduKu
 Share

Postări Recomandate

aceasta poza cu o deosebita valoare artistica vine la pachet cu pozele de mai sus cu cizma. remarcati unghia crestata dupa ce mi-a taiat cizma ca pe salamul de sibiu.

post-14-1104918764_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 277
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce cizme ai avut de totusi te-ai ranit asa rau la picior ? Pai daca la 60 km/h nu te-au protejat ,la viteza mai mare erau ca si inexistente ?

Alpinestars GPS. Cand da cu tine de parapetul de beton un motor de 260 de kile cam ce cizme te scapa de fracturi? poate ale lu' capitanu' Picard.. :blink:

Link spre comentariu

Alpinestars GPS. Cand da cu tine de parapetul de beton un motor de 260 de kile cam ce cizme te scapa de fracturi? poate ale lu' capitanu' Picard..  :blink:

Neshte clapari de ski poate... B) . Problema e ca ar trebui sa te apleci sa schimbi vitezele manual cu mana :P

Sanatate maxima! :nono:

Link spre comentariu

Neshte clapari de ski poate... :P . Sanatate maxima! B)

mai exact cizme cross-enduro.a trebuit mai intai sa o patesc ca sa stiu ce sa-mi cumpar.sunt bune si pt. speed si enduro.nu stiu pt. chopper cum sunt :blink: .sper sa rezist la vara si sa nu merg in slapi :huh: .

P.S. @zahei: eu n-am facut cursuri de breakdance si ma resimt.poate imi povestesti si mie unde se tin cursurile :nono:

Link spre comentariu

Neshte clapari de ski poate... :P . Problema e ca ar trebui sa te apleci sa schimbi vitezele manual cu mana  :blink:

Sanatate maxima! B)

Aia nu amortizeaza mai rau am vazut fracturi nasoale la ski din cauza ca n-au sarit legaturile si in plus se sparg instantaneu daca dai cu ei de beton.

Editat de DCSAN20
Link spre comentariu

• 4 months later...

va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat? :laugh:

Link spre comentariu

Frate... ca la prosti... :laugh:

Posibili proprietari: Administratia Parcurilor, Primaria Sector 6 sau infectia aia de strand.

Link spre comentariu

• Admin
va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat?  :laugh:

mai mergi intr-o zi si trage-i doua-trei baroase, vezi cine se sesizeaza :laugh:

Link spre comentariu

dosarul ca dosarul, ca nu ne miram de nimic.

dar starea ta de sanatate cum e?te-ai refacut?cand poti sa te dai iar cu motorul?

Link spre comentariu

va vine sa credeti ca la 7 luni de la accident inca nu mi-au inchis dosarul, pentru ca nu au habar al cui e gardul pe care l-am daramat?  :laugh:

Cea mai rapida modalitate de a inchide dosarul cred ca este de a cumpara tu personal terenul ala cu gardul aferent astfel incat sa fii indeptatit sa nu ceri daune de la motociclistul care ti l-a stricat.

Acuma serios vorbind, astia de la politie sunt chiar asa idioti? daca nu a facut nimeni o plangere pt distrugerea gardului.....nu exista parte vatamata(dpdv civil) si asta e.

Eu zic sa intrii mai cu tupeu in ei sa te duci la comandantul lor si sa incerci sa vorbesti si cu ala...cine stie, poate ala o fi mai luminat(sau nu).

Dar de fapt, tie ce dosar ti-au deschis? pt distrugere?

Macar ai permisul de conducere, nu ti l-au suspendat, nu?

Recuperare maxima!

Link spre comentariu

practic nu am carnetul suspendat, dar nici in buzunar. l-au retinut pe perioada cercetarilor penale pana la finalizarea cazului si pronuntarea verdictului. am uitat sa va spun ca mi-au deschis dosar penal pentru vatamare de persoana? :laugh:

Link spre comentariu

practic nu am carnetul suspendat, dar nici in buzunar. l-au retinut pe perioada cercetarilor penale pana la finalizarea cazului si pronuntarea verdictului. am uitat sa va spun ca mi-au deschis dosar penal pentru vatamare de persoana? :laugh:

Aberant, dar era de asteptat. Sunt curios daca modificarile din codul rutier nou au eliminat rahatul asta din lege :laugh:

Link spre comentariu

Normal, era sa te omori ... eu ash trece la tentativa de omor. Oricum scapi cu suspendare sau pe "buna purtare" nu stai mai mult de un an la mititica. :laugh:

Link spre comentariu

• 5 months later...

azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc.

Link spre comentariu

azi s-a implinit un an de la accident. maine e ziua mea. de acum incolo o sa am doua zile de nastere pe an, nu-i rau deloc. diseara o sa aprind o lumanare pentru amicii mei care n-au avut la fel de mult noroc.

asa sa faci norocosule!!!!! :P

Link spre comentariu

BEI!!!!!!!!!! M-a speriat de moarte topicul asta!!!!!!! Ce dracului!!!!.... :P

Offff....

Zahei, esti teafar, mama? :banana:

Pe mine nu ma mira nimic din ceea ce ti se intampla. Ce tara de cacao!... Ai vorbit cu un avocat?

Link spre comentariu

• 1 year later...

Am rasfoit cele 24 de pagini ale topicului...pozele sunt impresionante! M-au pus pe ganduri.Sanatate si recuperare rapida, usoara si cat se poate de completa. Spun "cat se poate" fiindca dupa cum cred ca stii si tu 100% nu este posibil...fracturile respective vor ramane puncte slabe, operatiile puncte reumatice etc. Ar trebui sa bage la cap si altii cate ceva din intamplarea asta.

Link spre comentariu