Jean_Taxi Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Gata, mi-ati sarit in cap!Thomas, as fi paranoic sa pun pariul acela, imi cunosc limitele!Recunosc ca am fost rautacios,deh, sunt taximetrist, nu Batrane Lup?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Pai vezi unde te duc rautatile gratuite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Baiazid ai fost la cursuri??? Zi-ne si noua cum a fost ? Ai mai invatat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Baiazid ai fost la cursuri??? Zi-ne si noua cum a fost ? Ai mai invatat ceva? Nu am mai apucat sa merg ca am fost o luna si ceva in Suedia. Fix in perioada aia Acum o sa incerc un tutorial pe un circuit din Australia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paipoc Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 de numarul de telefon am facut rost...dar mai am o intrebare...cursul se face pe motocicleta personala sau exista motoare pt asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoX Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Stiu ca s-a mai intrebat, dar totusi, nu stiti sa existe nimik asemanator si prin alte orase? Gen Cluj, Arad, Timisoara? An Nou Fericit si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 de numarul de telefon am facut rost...dar mai am o intrebare...cursul se face pe motocicleta personala sau exista motoare pt asa ceva? Cursurile se fac pe motorul personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 cand se reiau cursurile as fi interesat sa primesc si eu un PM de instiintare. Mai aveti un client! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Nu am mai apucat sa merg ca am fost o luna si ceva in Suedia. Fix in perioada aia Acum o sa incerc un tutorial pe un circuit din Australia. Ai plecat definiv din tara? Esti emigrant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 cand se reiau cursurile as fi interesat sa primesc si eu un PM de instiintare. Mai aveti un client! Multumesc Si cu mine 2!!! Multumesc! Cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 cand se reiau cursurile as fi interesat sa primesc si eu un PM de instiintare.Si cine ai vrea, mai exact, sa-ti fie secretara? Dupa cum vezi organizatorii nu sunt prezenti pe topicul asta cel putin deocamdata, asa ca va trebui sa suni. Asta daca ai curaj sa vorbesti cu Razvan sau Victor, care sunt amandoi campioni mondiali de MotoGP in exercitiu si batausi pe deasupra, cu care trebuie sa vorbesti cu dumneavoastra si cu privirea in pamant, care nu vor binevoi sa se uite la tine daca nu scoti sub 1:10 pe tur, si care te pot si musca de nas prin telefon. Pe bune acum, ce dracu e asa greu sa dai un telefon? @Jean_Taxi: pe amckart poti invata sa schimbi vitezele sau sa pui genunchiu jos, dupa talent si experienta. Genunchiu jos, trase, pozitie nu se invata pe strada. Tehnicile de pilotaj pe care le gasesti prin carti de asemenea nu le poti aplica pe strada. Intr-adevar de la un anumit nivel trebuie sa-ti iei ore singur ca sa te poti concentra in liniste cu circuitul gol. Insa din cand in cand mie imi place sa ma duc la curs, mai exersez o frana, mai fac jaloanele cu o mana sau in picioare, imi mai spun baietii unde li se pare ca pot merge mai bine etc. In plus mai cunosti o lume, mai faci o gluma... si e pus si bine dimineata cand ma pot strecura inainte de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Si cu mine 2!!! Multumesc! Cristina 3 cu mine, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 3 cu mine, numai bine. si cu mine 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 un mare thumbs up si din partea mea pentru acest curs pe saptamana viitoare daca toate merg conform planurilor ma inscriu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ma alatur si eu voua cand vor incepe cursurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Vreau si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Daca reusesc sa dau bir cu fugitii de la liceu..vin si eu, mai ales ca stau la 5 minute de amk(asta cand nu e aglomerata pipera- adica doar duminica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Stiu ca s-a mai intrebat, dar totusi, nu stiti sa existe nimik asemanator si prin alte orase? Gen Cluj, Arad, Timisoara? An Nou Fericit si asfalt uscat cam aceasi problema este si la mine.De mult caut cursuri de genul acesta.Din pacate eu sunt tocmai din Miercurea Ciuc...si nu am cum sa vin pana acolo de 3 ori pe sapt...daca ar fi in brasov sau putin mai aproape...asa pe o raza de 100km sigur as merge.Oricum...super tare!Sper sa reusesc sa urmez si eu un astfel de curs pe undeva Multa bafta noilor si vechilor cursanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Are cineva idee cand incep cursurile astea? Looking forward... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Cheltuie cativa centi si suna direct la telefoanele scrise anterior si discuti direct cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Dupa cum vezi organizatorii nu sunt prezenti pe topicul asta cel putin deocamdata, asa ca va trebui sa suni. Asta daca ai curaj sa vorbesti cu Razvan sau Victor, care sunt amandoi campioni mondiali de MotoGP in exercitiu si batausi pe deasupra, cu care trebuie sa vorbesti cu dumneavoastra si cu privirea in pamant, care nu vor binevoi sa se uite la tine daca nu scoti sub 1:10 pe tur, si care te pot si musca de nas prin telefon. Pe bune acum, ce dracu e asa greu sa dai un telefon? Razvan ("Trancanici") mi s-a parut un tip super amabil la telefon, mie mi-a fost recomandat de un angajat al magazinului Honda din Dorobanti (unde am inteles ca au fost colegi o vreme), l-am sunat anul trecut si mi-a explicat cum sta treaba cu antrenamentele pe care le organizeaza. Singura problema e ca trebuie sa ai motocicleta ta ("orice, mai putin chopper" mi-a zis atunci) si echipament (asta cred ca e de la sine inteles). Cum rezolv cu motorul ma dau si peste cap sa ajung si eu pe acolo, chiar si la ora aia dimineata (eu fac vreo doua ore de unde stau pana la circuit... basca serviciu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Cand se face cald ca lumea, implicit dimineata, cand acum sunt 4-7 grade, vor da din nou drumul la cursuri. Sunati si faceti-va inscrieri ca e aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Are idee cineva de ce "orice , mai putin chopper" . Cam in 2 sapt imi vine Intruderul C800 , si acolo era primul loc unde vroiam sa ma opresc , dar acum m-am desumflat de tot . Cei de pe chopper nu au nevoie sa invete nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Cei de pe chopper nu pot lua virajele (mai ales cele trei ace de păr) pe o trasă cît de căt. Nu te opreÂşte nimeni să te duci, cînd doreÂşti tu, Âşi să exersezi 10 minute (contra 15 RON) dacă are sau nu rost să intri cu chopperul pe pistă ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 au inceput cursurile razvan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate