is75bbc Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 motoare rechini rurali fete frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 @tin-tin....frumos motor ai! merci...nici nu va pleca vreodata de langa mine...indiferent ce nake'...streetfighter vine dupa el...carbu' ramane!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Pentru cei care vor sa ia toate pozele mai usor am pus si un zip cu ele. Zip-ul are 134 de mega, momentan inca se uploadeaza dar va fi gata in 50 de minute. Poze Bikers' Party - pachet zip Multumesc pentru poze! Intrunirea a fost super! M-am simtit excelent! Daca nu ma alegeam cu trotineta zgariata ar fi fost absolut perfect. Multumiri celor din Tg. Neamt pentru rezolvare! Drumul, desi lung (B-BV-BC-IS- a fost foarte placut. In afara de Tg. Secuiesc-Bacau asfaltul e foarte bun, iar Iasi-Bucuresti e excelent, doar cam multe radare. Daca vremea tine cu noi, ne vedem la Putna. Aviz amatorilor: desi e mult de mers merita din plin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 ceva poze de la parada --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 23:37 ------------- Multumesc pentru poze! Intrunirea a fost super! M-am simtit excelent! Daca nu ma alegeam cu trotineta zgariata ar fi fost absolut perfect. Multumiri celor din Tg. Neamt pentru rezolvare! Drumul, desi lung (B-BV-BC-IS- a fost foarte placut. In afara de Tg. Secuiesc-Bacau asfaltul e foarte bun, iar Iasi-Bucuresti e excelent, doar cam multe radare. Daca vremea tine cu noi, ne vedem la Putna. Aviz amatorilor: desi e mult de mers merita din plin! daca te mai bucura cu ceva uite niste niste poze cu motorul tau inainte sa fie zgariat. bafta si ne vedem la putna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) PICS Editat August 8, 2007 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Pentru cei care vor sa ia toate pozele mai usor am pus si un zip cu ele. Zip-ul are 134 de mega, momentan inca se uploadeaza dar va fi gata in 50 de minute. Poze Bikers' Party - pachet zip Merci de poze ...Te ajuta si Nikon-u...da' ai si mana... FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Lasa ca nici 2,5 lei micul cu paine si mustar nu e chiar ieftin. Vreau sa stiu daca e adevarat, pt ca patroana a spus ca pretul a 3 mici + paine si mustar = 3 lei (deci 1 lei, fara a mai pune painea si mustarul) Te rog sa-mi spui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 1.5 micu fara paine si fara mustar... 10ron = 5mici paine si mustar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Vreau sa stiu daca e adevarat, pt ca patroana a spus ca pretul a 3 mici + paine si mustar = 3 lei (deci 1 lei, fara a mai pune painea si mustarul) Te rog sa-mi spui! vineri seara, 4 mici cu mustar si paine (daca poti spune asa la o lingurita de mustar si 2 felii de paine) au costat 10 ron. sambata s-au mai imblanzit, era 1,5 ron micul cu paine si mustar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 eu am luat cu 1 ron mic+paine cat am vrut+mustar(nu prea mult ca am scurs niste tuburi deja goale) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Vreau sa stiu daca e adevarat, pt ca patroana a spus ca pretul a 3 mici + paine si mustar = 3 lei (deci 1 lei, fara a mai pune painea si mustarul) Te rog sa-mi spui! Normal ca e adevarat. Vineri era scris si pe o hartie mic+paine+mustar=2,5 ron. Dupa aia nu m-au mai interesat asa ca nu mai stiu in alte zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipiliko Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 super fain , pacat ca de fiecare data unele "fete" se dau in stamba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pacat ca nu ai venit anu asta o iesit super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Cum adika anul asta? A fost intrunirea? Nu se poate.... Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Cum adika anul asta? A fost intrunirea? Nu se poate.... Cand? Anul asta nu s-a mai tinut, orestte glumea. In schimb la anu o sa fie rupere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 @paul_biker, am vrut sa vad pozele de pe link-ul tau si-mi apare We are sorry but the requested page does not exist on our server. Please check for typos and try again. Thank you. E o problema temporara sau ai schimbat pagina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 imi pare rau ca nu am reusit sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 @paul_biker, am vrut sa vad pozele de pe link-ul tau si-mi apare We are sorry but the requested page does not exist on our server. Please check for typos and try again. Thank you. E o problema temporara sau ai schimbat pagina? Le-am scos ca imi ocupau spatiu pe server. Daca le vrei le pot uploada iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Anul asta nu s-a mai tinut, orestte glumea. In schimb la anu o sa fie rupere da ce locatie aveti de o sa fie rupere? ca pe bucium in nici un caz nu as crede ca o sa fie rupere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 editia din 2009 va fi deosebita pt ca e a 5a editie si vine dupa 1 an de pauza, ca locatie nu se poate spune acum ceva fff sigur, oricum nu la targul de animale sau ceva de genu (fara sa fiu rautacios)....pana la anu mai este sa fim noi sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Le-am scos ca imi ocupau spatiu pe server. Daca le vrei le pot uploada iar. Nu, lasa, nu-i nici o problema. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate