Sari la conținut

Accident 20.08.2007 In Bistrita :(


fan rossi
 Share

Postări Recomandate

Partea cu imprumutul ? Ideea e ca tipu' cu R6 si-a lasat motorul la un amic. Si i-a zis sa nu se dea. Respectivul a incalcat vorbele prietenului si uite ce a stiut face...

Am vaga senzatie ca se transforma in <<poveste ce are loc intre babe de 80 de ani in fata casei, langa sant, in sat>> topicu asta. Asa ca I'm out...

PS: sunt din Bistrita si aseara la 12 eram la spital. Nu mai postati aiurea daca nu stiti nimic concret. Oricum...ce sa mai postezi.......... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 53
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"motorul se imprumuta fara casca tocmai pt a-l tempera pe cel care-l foloseste"

 

esti sigur?fiindca si eu am "imprumutat "odata de fata cu mine motorul cuiva care chipurile se pricepea si dupa ce s-a varsat la 3 metri de mine venind cu 20km/h cu frana numa cu fata si jos era putin nisip, mi-am schimbat total perceptia de"imprumut",adica nu mai exista!

 

"dar si asta se face in anumite conditii si in nici un caz pe drum public,noaptea!!!"

 

eventual sa aiba cash la el ,sa fie pregatit sa o cumpere in caz ca o juleste :cheers: ,sau asigurare de viata in caz ca o mierleste

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnu' R3Kin, daca se imprumuta motorul se imprumuta cu casca, si nu fara. Tocmai ca sa preintampini actiuni ca cea din topicul asta. As cam intelege logica ta pe undeva dar in mod cert nu se aplica.

 

Insanatosire grabnica baiatului ramas in viata !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oameni buni nu va chinuiti da cel cu R1 a murit si cel de pe R6 traieste

Paul Rosca cel care traieste are un cbr 600 ceva experienta 1 sau 2 ani in saua motoarelor.

cel cu R1 deloc. dar vina e a lor in mare parte ca nu aveau echipamentul corespunzator (aveau sandale si maieuri)

asta e Dumnezeu a ingaduit asta si noi nu mai avem ce face.

Paul e la mures si are nevoie de sange si rog pe toti cei din Mures daca au bunavointa sa mearga sa doneze si sa specifice ca o parte sa fie pt.acest baiat. Domnul va avea grija si se va face bine dar noi tre sa sarim in ajutor.

nu se stie poate ca Doamne feri urmatorul sunt eu sau tu si am vrea ca motociclisti sa sara in sprijinul nostru asa ca nu va fie lene. va multumesc.

 

 

--- Mesaj completat în 21 Aug 2007 19:22 -------------
acesta e cel ce nu a supravietuit (Gheri Oti)

post-7966-1187713357_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclisti de romania : echipament maieu , slapi , bermude , frara casca , fara experienta , fara creier ... final ori la cimitir ori la spital . Si alta chestie cineva spunea ca motorul a fost lasat in grija unuia din ei cu recomandarea sa nu se plimbe... pai si cheile? :cheers: , eu nu as lasa motorul nelegat nicaieri .

Inaco odata RIP si sanatate celuilalt

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

topicuri noi gen -accident de motocicleta soldat cu un mort

sfaturi de la cei cu experienta nenumarate

explicatii cu ce trebuie si ce nu trebuie sa faci

 

si?

 

chiar nu realizati ca e de pomana?

nu realizati ca nu se uita nici unul din leii acestia aici decat atunci cand le moare un prieten? sau cand au nevoie de sange?

 

o solutie neortodoxa ar fi urmatoarea: ori de cate ori vedem un dibaci mergand fara casca, mergeti fratilor opriti-l si explicatii cum sta treaba cu bataia rupta din rai. ii umflati un ochi da poate il ajutati sa ramana in viata si din raiul ala sa nu vada decat bataia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum au aratat cei de la Antena 1 in reconstituire , camionul a intersectat calea celor doi tineri. Doi factori generatori de asemenea necazuri........ SOFERI NEEDUCATI si VITEZA pe doua roti....factori care combinati duc la pierderi umane...R.I.P :cheers: :o :D :lol: pentru cel trecut in nefiinta si multa sanatate pentru cel in viata ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acesta este Paul si e bine momentan Domnul sa aiba grija de el si noi sa facem ce ne sta in putere.

este motociclist si sper ca va ramane. :cheers:

post-7966-1187714541_thumb.jpg

post-7966-1187714766_thumb.jpg

Editat de windwalker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pe mine ma pune pe ganduri sistemul de iluminare al camionului la ora aceea!Le-a intersectat drumul?Soferul era intr-adevar treaz la ora aia pe un asemenea drum,probabil in apropierea casei lui?

Aici cuvantul imprumutat imi suna a ciordeala! :cheers:

Condoleante apropiatilor si bafta celuilalt!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce ar mai fi de spus .... NIMIC ! S-a m-ai dus un pusti inconstient. Pacat. D-zeu sa-l odihneasca :cheers:

 

Ar mai fi o urmare: Celui ce a imprumutat, (lasat in grija, etc) motocicleta i se va intocmi dosar penal - cititi Codul Rutier..... asa ca aveti grija cui si in ce fel imprumutati motoarele.

 

Aveti grija de voi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este motociclist si sper ca va ramane. :cheers:

Fara casca si pe o motocicleta pe care nu are dreptul sa mearga (avea 2 ani vechime? motocicleta sigur avea peste 25kW)? Asta nu e motociclist, e ilegalist. Daca el e motociclist mie imi e rusine sa mai fiu numit motociclist, spuneti-mi cum vreti dar nu "motociclist".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pacat ... legea ar trebui sa fie mai aspra ... cel putin pentru incepatori ... si eu abia ce-mi voi lua permisu ... e trist, dar asta e romania, si viata aici ... dura ... Dumnezeu sa-l ierte !!!

Editat de sherky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratzilor, cei 2 ani pe 25 kw sunt necesari daca nu OBLIGATORII

trebuie sa-mi iau si YO permisu desi echipat cu casca , pantaloni ,bocanci si manusi ma mai dau prin oras desi am B-ul de 10 ani!regulile le stiu si ce bine ca JAwa nu bate suta in 4 secunde!

Asta e , cxand esti ZMEU. si ai 2 metri intre tine si cel din spate...nu-i prea a regula celor 2 secunde!!!

Comentariile oricum sunt de prisos si CARE-I DIFERENTA DINTRE UN MORT VINOVAT SI UNUL NEVINOVAT??

Raspunsul surprinzator : NICI UNA! asa ca ............fiecare decide! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P.

Baitatul care a murit avea 19 ani :o

 

Am vazut stirea la protv dar nu gasesc nimic pe net despre accident...

Boul cu camionul a vrut sa intre intr-o curte iar ei au venit cu viteza mare si nu au mai put evita...mai multe nu au zis.

Baiatul celalat e in stare foarte grava.

 

VITEZA ucide

 

Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel decedat si foarte multa sanatate celul din spital :D

sincer, ma cam deranjeaza formularea "boul cu camionul". ce ai fi vrut sa faca "boul"? sa stea o ora si sa astepte sa treaca doua motoare cu 200 la ora si dupa aia sa intre in curte? eu cred ca a fost o dovada clara de neatentie si un exces de adrenalina in cazul acesta. chiar si tu esti de acord prin afirmatia ca "ei au venit cu viteza mare". asa ca hai sa nu mai jignim in mod gratuit pe cineva care poate nu este vinovat nici macar 1 procent. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cineva spunea mai sus de doua chestii pe cre terebilistii le ignora. viteza si echipamentul sunt esentiale pentru a nu avea probleme.Se observa in general ca mor multi tineri pina in 25 ani care desi majoritatea lipsiti de exeperienta isi iau totusi motoare de viteza si uneori si fara echipament si mai mereu cu viteza foarte mare ,,ne parasesc,, la o virsta cind deabia pornesc in viata. Eu am 38 ani sunt sofer cu experienta am toate gradele de pe permis am condus de la tir , microbuz, autocar si turisme tot si prin toata europa si pentru pasiune mi-am luat un BMW F650. Am deja 6000 km cu el si pot sa spun ca nu am patit nimic pina azi, dar merg normal sunt atent, port echipament, nu sar calul, si in felul asta poti evita si te poti feri si de dobitoci si de cei fara experienta. Asa ca viata este mai importanta iar daca fiecare in parte nu se gindeste la el la tot ce face si vrea sa faca pe viteazul ajunge un ,, erou,, la cimitir. Amici motocicisti ginditiva bine cum mergeti si nu faceti pe altcineva care va iubeste sa sufere, daca voua nu va pasa de voi. Asfalt uscat si Dumnezeu sa fie cu voi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P :o :D si va zic din nou ca INCONSTIENTA UCIDE.... dar sa nu bagati de seama la ce am zis... mergeti cu 300 prin oras si sa faceti si whelie daca se poate sa va vada fetele... tinuta obligatorie slapi bermude maieu si freza facuta.... In rest numai bine. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator DARK-RIDER-82

:cheers: bai frate da' cretini sunt unii...... imi pare rau da' altceva nu vreau sa zic......

MURITI MAH . DACA NU AVETI MINTE.... :o

LAS-O DREAQU ...... DEJA E CEVA"NORMAL" SA MOARA UN MOTOCICLIST PE ZI......

 

:D

........

.............

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 prosti, daca au ajuns in situatia asta clar sunt prosti, figuranti, pt ca erau super echipati, iesiti la o plimbare in basini, au cautato si au gasit-o....acum a ramas doar un prost, care, daca va supravietui pana la capat si se va mai urca pe moto sigur se va gandi de 2 ori inainte de a mai face asa ceva, iar daca nu se va gandi de 2 ori inainte, ramane tot prost.......sau poate mai rau. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se triaza baietii.. unul cate unul.. zi pe zi..

pacat de cei dragi ramasi in urma.. si uite asa din nou eternul : "ai dracu motocicilstii astia cu viteza asta a lor trebuie interzisi!"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...