silverpistons Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 dale bre draku de casutze hoteluri ploi sau parazi mon cher, nauzi ca vine Pacasacu asta e suficient mama, sa vezi ce chef facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Bah.. vreti sa ma apuc de voi? Pacasac sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Si ce cauti mah pe calculatoru' Radeonului? Ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nu, te rugam nu, boier dumneavoastra. Roooooooooock. Si pt Cretu "Ploaia". Toata noaptea numa ploaia o sa cant Si ce cauti mah pe calculatoru' Radeonului? Ha? M-am imbatat si am gresit orasu' La ce ora deschideti cosmelia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 M-am imbatat si am gresit orasu' La ce ora deschideti cosmelia? Auzi ma...Paca....daca vin la Targoviste...ma lasi si pe mine sa teste VFRu'??? vreau sa vad daca se da pe-o roata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 vine baiatuuuuuuuuuu........ @skywalker..... ia bolovanu pls dau cu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 pleaca cineva maine din bucuresti pe la orele 15:30-16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 vine baiatuuuuuuuuuu........ @skywalker..... ia bolovanu pls dau cu berea Ok, sper sa nu uit....sa vedem cum va fi vremea ca pe aici pute rau a ploi torentiale..... PS: pozele ti le-am trimis cu bolovanul? ca i-am facut poze la recoltare, sa se vada de unde e ).... Doamne ajuta s afie vreme buna weekendul asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Auzi ma...Paca....daca vin la Targoviste...ma lasi si pe mine sa teste VFRu'??? vreau sa vad daca se da pe-o roata! Bineinteles, numa sa ai grija ca in momentul in care s-a desprins roata din fata vine un topor spre tine, sa nu te nimereasca cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 pleaca cineva maine din bucuresti pe la orele 15:30-16? io unde si la cat ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Hai incepe, castravete. Cine pleaca maine spre Targoviste pe la 19.15 asa din Bucuresti? Io. Adică plecăm împreună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Daca vrea cineva sa plecam in jurul orei 14.00 / hai chiar 15.00 .. Eu plec acum din Targoviste cu niste treburi in Bucuresti dar ma intorc tot azi inapoi. Lasati un mesaj la 0722 94 77 62 - Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 io unde si la cat ne vedem? pai nu stiu inca sigur caci mai depind de cineva iti trimit un PM cand stiu sigur. probabil peste vreo 2-3 ore --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 08:22 ------------- Daca vrea cineva sa plecam in jurul orei 14.00 / hai chiar 15.00 .. Eu plec acum din Targoviste cu niste treburi in Bucuresti dar ma intorc tot azi inapoi. Lasati un mesaj la 0722 94 77 62 - Radu salut, ce drum ne recomanzi? buftea, autostrada sau prin ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Nu pe Buftea, vino pe Chitila!! Cu restul nici nu se merita sa te complici daca vii din Bucuresti. Pentru cei care nu stiu, se iese din Bucuresti pe directia - sos. Grivitei (Gara de N, Basarab,statia de metrou 1 Mai)/pe sub Podul Constanta si stanga spre sos Chitilei ... Lasati-mi mesaj pe telefon daca nu va descurcati si o sa va sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Plec din bucuresti sambata dimineata pe la 10. Viteza de croaziera 110-130 si in localitati 70. plecam 2 moto (posibil 3) la 10:30 de sub pod! 0747172658 - Ranga! Probabil si o masina dar iin cazul asta trebuie loc ptr un pasager. Later Edit: Se pare ca un grup mai maricel se formeaza in parcarea de dinainte de pod... Noi vom adera la acest grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Nu pe Buftea, vino pe Chitila!! Cu restul nici nu se merita sa te complici daca vii din Bucuresti. Pentru cei care nu stiu, se iese din Bucuresti pe directia - sos. Grivitei (Gara de N, Basarab,statia de metrou 1 Mai)/pe sub Podul Constanta si stanga spre sos Chitilei ... Lasati-mi mesaj pe telefon daca nu va descurcati si o sa va sun eu sa inteleg ca drumul chitila-tartasesti-racari-costesti-ulmi-targoviste e bun? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Probabil ca o sa vin si sambata si duminica in cel mai rau caz vin numai duminica la parada. Eu asa am inteles ca parada se tine duminica la 12. Sa puneti si voi niste semne spre camping ca iar ajung aiurea. Bine ca se tine intrunirea pacat ca e frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Vremea o sa fie faina, cel putin in timpul zilei, asa anunta mete-urologii. Noaptea sa vedem cum ne incalzim. Propun sa ne bagam unu intr-alta. interesanta propunere dar ar merge perfect si niste vin fiert... voi ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Pleaca cineva din bucale pe la 19.30-20.00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 deja intrunirea a ainceput va asteptam in numar cat mai mare la targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Plec din bucuresti sambata dimineata pe la 10. Viteza de croaziera 110-130 si in localitati 70. plecam 2 moto (posibil 3) la 10:30 de sub pod! 0747172658 - Ranga! Probabil si o masina dar iin cazul asta trebuie loc ptr un pasager. Later Edit: Se pare ca un grup mai maricel se formeaza in parcarea de dinainte de pod... Noi vom adera la acest grup. care-i podu' ala unde va strangeti man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 care-i podu' ala unde va strangeti man? --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 15:21 ------------- care-i podu' ala unde va strangeti man? Cam in zona asta... primii ajunsi probabil or sa se adune intr-o parcare unde sa fie vazuti usor de pe grivitei astfel incat sa ne gasim usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Fratilor, inca 10 minute si ma indrept spre casa sa imi iau sacul de dormit si cortul... Asteptati-maaaaaaaa ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Tocmai ce-am venit si eu acum o ora de la Bucuresti. E drumul liber liber, chiar daca mi se faceau de pe contrasens flash-uri de radar inca din Tartasesti. Era un amarat de Vento, si nici ala de la Politia Rutiera, undeva dupa Mircea-Voda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Tocmai ce-am venit si eu acum o ora de la Bucuresti. E drumul liber liber, chiar daca mi se faceau de pe contrasens flash-uri de radar inca din Tartasesti. Era un amarat de Vento, si nici ala de la Politia Rutiera, undeva dupa Mircea-Voda Vine si baiatu` intr-o ora - o ora juma`! Cine mai merge spre Targoviste in seara asta??? --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 16:59 -------------Ok, eu si trainspotting ne intalnim la gura de metrou Grivita putin dupa ora 7. Cine vrea sa vina e asteptat! Nr meu 0720191901. --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 17:10 -------------AWD vine si el pe la 7 si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate