Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 a fost greu dar am reusit am vandut motoare, am intermediat, am strans punga pana nu mi-au ramas de tzigari, am lucrat si 12 ore pe zi ...... multi m-au injurat, batjocorit, au zis ca is prost, ca nu are rost, ca nu merita dar eu zic ca am facut bine sper ca imi d-ati si voi dreptate pacat ca e iarna, bine ca o sa am vreme sa strang niste banii de echipament abia astept sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 e o kawa 636 din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 cu slip-on akrapovic si xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 13.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 4, 2004 Autor Share Postat Decembrie 4, 2004 multumesc pe aceasta cale tututor care mi-au fost alaturi si m-au ajutat in infaptuirea acestui vis, devenit realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 daca e adevarat....atasata o imagine mai jos..... si ca sa fiu carcotas pana la capat....se doreste o poza cu buletinul langa talon+ o poza la fata ta sa nu pui cu ale fostului proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 (editat) Sa o porti sanatos. Hau muci? Radu Editat Decembrie 4, 2004 de RaduTheOne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 E bestiala , la asa ceva visez si eu. Sa te bucuri de ea sanatos si fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Felicitari Smeagole! Ma mananca viermele invidiei Sa te bucuri de ea cat mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Ce bastard ! S-o stapanesti sanatos, buei mecla ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 s-o STAPANESTI sanatos, multi kilometri fara nici un incident iti doresc. ai grija de ea, si atentie mare in trafic. P.S. cat a fost? $$$ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Tipule, sa o stapanesti sanatos si sa ne auzim numai de bine. Ferestete-de prosti si...de prosti!!! E o frumusete!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 SA TE POARTE SANATOS!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 FELICITARI. SA AI PARTE DE EA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Sincere felicitari! O splendoare! Sa o stapanesti sanatos si sa faci zeci de mii de km cu ea! Dar ai grija, ia-o-ncet si daca se poate doar la primavara. Eu am vrut sa mai fur un pic de placere pe vremea asta si m-a costat destul de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 Sa o stapanesti sanatos! Schimba oribilitatea aia de avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 bravo tie......multi km ps.........nu o uzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 5, 2004 Autor Share Postat Decembrie 5, 2004 (editat) salut oameni multumesc frumos pt toate urarile de bine am sa bag pretu cat mai repede, e luata in rate deci tre sa adaug niste calcule de ultima ora coxule stai calm, cat de repede ies actele de la pulitzie o sa fac poza cu actu si buletinu cu fatza-ul meu langa sa nu fie nici o problema am de facut mici reparatii de look la ea si inainte de craciun o parchez acasa nu ma d-au decat in primavara pt ca nu am bani de costum si casca ma maninca talpile dar nu am ce face multumesc inca o data P.s de udat numa duminica, cine e prin zona ........... in rest luatzi de aici Editat Decembrie 5, 2004 de Smeagol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 gata m-am hotarat am gasit numele, e definitiv si irevocabil doamnelor si domnilor am marea onoare sa o prezint ( e o EA) : domnisoara, prietena, iubirea vietii mele, DARIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 felicitari si sper la vara sa ne dam pe Feleac cu motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 abia astept e numa bine in vara pt ca primavara toata voi fi ocupat cu preludiu la noua mea pretena sa ma obisnuiesc cu ea, sa invat sa o conduc, sa vedem cine e barbatu in casa eu sau ea, treburi de astea ca in orice relatie ps. am impresia ca si ei ii place de mine, sa comportat f frumos pana acum cu mine pps. sa vezi dupa ce o repar si aranjez o sa fie in limba dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Felicitari, Smeagole! (Daca nu e vrajala, bineinteles.) Sa- ti calaresti sanatos noua iubita! p.s. Da' si daca e vrajeala.....sa te tii, taica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Smeagol. Felicitari dom'ne. Frumoasa dihanie. Ca ii place de tine ... ce sa zic ... daca se plictiseshte de tine poate o invit eu la o plaja ... la mare ... la vara. .....sa te tii, taica Yap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 O bucata de arta n-am ce zice. Multe stoppie-uri, wheel-uri si burnout-uri. Multi km, multa atentie si nu-i asculta pe ceilalti sunt invidiosi. Ps : Cand Daria face un pui imi dai si mie unu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate