janel Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 @rontz: ce previzibil esti, chiar la tine si inca cativa ma asteptam @smeagol: coane, dar stoic mai esti! daca eram in locul tau, imi bagam picioarele de mii de ori pana acum, il dadeam dracu' de topic! ai tot respectul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 bai frate.....am pierdut o ora sa citesc tot topicul si pana la urma sa terminat ca un film prost....actorul principal nu moare si isi mai umple si burta cu bere...dati-o incolo de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Multumesc.Aa petrecut si eu in sfarsit o dupa-amiaza placuta la birou. M U L TU M E S C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 A, ... , inca ceva:daca mai cunoasteti astfel de posturi ,anuntati'ma si pe mine va rog! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 M-am plictisit. SCOATEM TELENOVELA. MOTOLOVELA 34 pagini cu pariuri ca Smeagol nu are motor. Si omu' a demonstrat ca are. Se cere bere pentru tentativa Auzeam si prin baruri: man tu ce zici? Are sau nu Smeagol kawa 636? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 (editat) eu zic ca are Editat Mai 11, 2005 de ftraian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 viata asta are un mod f ciudat de a se manifesta si de a ne schimba acum esti fericit si nu iti mai doresti nimic si in urmatorul moment pierzi tot multumesc tuturor care au crezut in povestea mea care nu au crezut si au facut misto sa se bucure 636-le lu Smeagol e la vanzare /index.php?...t=0#entry181967 rog doritorii sa ia legatura cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 o sa incerc aici sa explic de ce ?! vand tot si plec, las in urma tot ce a insemnat si a contat ceva pt mine vreau sa incep de la inceput, curat, fara urme din trecut, fara amintiri din pacate 636-le imi aduce aminte de o persoana f draga e un cadou si un blestem in aceelasi timp sper ca viitorul sa aiba mai mult noroc de el decat mine si ca sa ii linistesc pe curiosi i'll be back trec pe suzuki de 750 si peste 1-2 ani pe ala de 1000 de anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Salut am citit povestea ta dar mai ales motivul pt care iti vinzi motorul. Eu zic sa t mai gandesti un pic si sa faci diferenta intre sentimentele fata d cineva si obiectele care iti sunt dragi. Mi se pare un lucru imatur...... Daca vrei sa vb despre asta, vb pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 frumos motorul si plin de potential numai ai grija cine pe cine conduce. are compresie mare si asta inseamna uzura mai ridicata. vezi sa folosesti un ulei sintetic si da-i voie sa se incalzeasca inainte de ai cere maximul de putere si te va tine ceva mai multi km. experienta ma invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Cel mai tare post vazut de mine! Mi-a luat cam o ora sa-l citesc...si ma doare burta de atata ras. Felicitari Smeagol Pacat ca-l vinzi. Beau o bere in cinstea rabdarii tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Tare rau de tot! Oricum felicitari pt. nenea Smeagol care si-a pastrat calmul pana la sfarsit si a reusit sa dea peste botic..."alora" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) Citez: " #1: de la $ilver citire, componența dosarului pentru înmatriculare: /index.php?...ndpost&p=118252 Tichet cu Inspectia Tehnica Periodica valabila si nota de identificare R.A.R. #2: de la mine citire, aveam I.T.P. valabil până în mai 2005, Âşi totuÂşi a fost nevoie de identificare la R.A.R. !! Doar nu diferă legislația între județe ! baldy.gif Smeagol, pune o dată o poză cu contractul de vânzare-cumpărare, cu cartea de identitate, ceva ... Âşi gata. Esti culmea! Am inmatriculat si eu si prietenii mei o groaza de moto fara sa fie nevoie de rar. Doar nu mananc borsh pe aici. Dogg poate confirma, el fiind unul dintre cei care au inmatriculat fara nici un rar. Fiind din Bucuresti, ma raportez la ceea ce am vazut aici si nu cunosc situatii din alte parti ale tarii. " nu trebuie identificare daca ai inspectie valabila facuta la RAR. Pentru orice alta statie de inspectie, treaba asta nu e valabila. Nu confundati Registrul Auto Roman cu statii obisnuite de inspectie Editat Iulie 22, 2005 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 eu tot sunt circumspect. l-a vazut cineva pe bune cu 636-le? Da, l-am vazut eu, de multe ori. Iar in talon scrie zx6r nu zx6rr.hmmm 207866[/snapback] Bineinteles ca scrie ZX6R, pt ca 636-le e ZX6R. ZX6RR este un model diferit. Alte intrebari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Citez: " #1: de la $ilver citire, componența dosarului pentru înmatriculare: /index.php?...ndpost&p=118252 Tichet cu Inspectia Tehnica Periodica valabila si nota de identificare R.A.R. #2: de la mine citire, aveam I.T.P. valabil până în mai 2005, Âşi totuÂşi a fost nevoie de identificare la R.A.R. !! Doar nu diferă legislația între județe ! baldy.gif Smeagol, pune o dată o poză cu contractul de vânzare-cumpărare, cu cartea de identitate, ceva ... Âşi gata. Esti culmea! Am inmatriculat si eu si prietenii mei o groaza de moto fara sa fie nevoie de rar. Doar nu mananc borsh pe aici. Dogg poate confirma, el fiind unul dintre cei care au inmatriculat fara nici un rar. Fiind din Bucuresti, ma raportez la ceea ce am vazut aici si nu cunosc situatii din alte parti ale tarii. " nu trebuie identificare daca ai inspectie valabila facuta la RAR. Pentru orice alta statie de inspectie, treaba asta nu e valabila. Nu confundati Registrul Auto Roman cu statii obisnuite de inspectie 207811[/snapback] Haideti domnilor, sunteti culmea relei vointe! Omu' si-a luat 636, se bucura de el, il conduce cu mare placere, e al lui, vrea sa-l vanda, este in Bucuresti si daca chiar veti dovezi dintrastea, dati-i omului un pm si intalniti-va cu el. Sunt tot mai multi membrii ai forumului care l-au cunoscut pe Smeagol, care au vazut ce fel de om este, care si-au dat seama ca are aceeasi pasiuna ca si ceilalti, care au vazut in el nu un om mincinos cum voi tot il acuzati ca este, ci unul care a avut oportunitatea de a-si indeplini un vis. Iar daca voi, dupa tot circul, inca sunteti circumspecti, ori vorbiti cu el, ori ciocu' mic si joc de glezne. Da' nu mai continuati un post care a depasit limitele bunului simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 in randurlie care urmeaza voi scrie ceva plin de maturitate si cugetare : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 ai de capu meu, mio luat cam vreo ora juma sa citesc tat topic, atent.... felicitari smeagole pt motor, poate ne vedem pe Cluj-Turda dak umblii des peacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 GATA BAH!!! Omu' are 636! L-am vazut, l-am fotografiat, i-am pus pozele pe forum! Nu mai fiti carcotasi! Mama ce va mai roade invidia! Of Of!!! Mai mai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Parerea mea, dupa citirea intregului topic (nu de alta dar anuntul de vanzare m-a facut curios), este ca: 1.Smeagol v-a dat clasa la toti carcotasii, s-a abtinut la riposte impotriva atacurilor, ba chiar am impresia ca a premeditat toata actiunea, tocmai ca sa rada de toti la final (si pe parcurs... bineinteles!); 2.Totusi nu vad unde-i "bomba" aia pe care ziceai, Smeagole, ca o pregatesti -- la un moment dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Am stat juma' de ora sa citesc postul... Exista oare motociclisti sanatosi?? Are Smeagol asta cele mai dramatice posturi posibile. Acum, trebuie sa spun si parerea mea: MENTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 pardon: MINTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Zi sa mori tu si te credem . Io am stat pe motoru' ala si am fost cu Smeagol la plimbari, de asta ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 se pare ca atitudinea si comportamentul lui Smeagol au fost profund influentate de o "drama" suferita in dragoste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Si eu l-am cunoscut pe Smeagol si pe 636-le lui. E un baiat tare de treaba. Singura lui problema, si motiv de disputa intre noi: ii place formatia Europe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Si eu l-am cunoscut pe Smeagol si pe 636-le lui. E un baiat tare de treaba. Singura lui problema, si motiv de disputa intre noi: ii place formatia Europe!!! 224933[/snapback] si mai vine si la concert in brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate