0ctav Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 intre 25-30 iunie e Romaniacs la Sibiu...desi o sa fie cam aglomerat mie mi se pare o data buna pentru intrunirea noastra.. am butonat si eu pentru aripa fata si spate si am gasit la http://www.powerbronze.co.uk/ front mudguard...99 lire..450 lei..fibra carbon rear hugger....65 lire de plastic..99 lire - fibra carbon.. si mai au si alte bunatati....scumpute dar macar nu-s facute pe vapor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Complimente Bogdan!! a iesit frumos nici nu vreau sa ma gandesc cum suna Multumesc Mac. Mare om,ca intotdeauna :cheers:O sa pun un filmuletz cand am ocazia Vin si eu... Editat Martie 14, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stiuca Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 A iesit super, "norocoasa" dar sunetul este incomparabil,pana una alta treb sa fac itp la masina si apoi la motor .Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Din ciclul : "ce fac motociclistii iarna " ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 super tare ce facea tipul in spatele tau? eu de ex am luat capra si am umplut bucurestiul de fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 super tarece facea tipul in spatele tau? eu de ex am luat capra si am umplut bucurestiul de fum Era pasager racing ... altceva nu facem pe mobra...inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) super tare sper ca apari si tu la mare Editat Martie 15, 2010 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) super taresper ca apari si tu la mare Normal !!! ...daca tine vremea cu noi...daca nu, ne vedem la Sibiu ! La multi ani pt. maine, Mihnea Editat Martie 15, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Normal !!! ...daca tine vremea cu noi...daca nu, ne vedem la Sibiu ! La multi ani pt. maine, Mihnea Sarna, multumesc mult de urari, cum am spus dau o bere in Vama. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Din ciclul : "ce fac motociclistii iarna " ... ce gumari "race" aveai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 La multi ani!Am sunat azi gazda si nu raspunde.Incerc maine ca poate era la vreun proces dra avocata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 ce gumari "race" aveai... De la Alpinestart parca erau....sau Arlen Nes (3 in 1). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 LA MULTI ANI Morrison ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Multumesc tuturor, sa ne vedem cu bine anu asta la mare, la munte, la Arc...unde o fi si cum acum am coburi lada de bere o aduc eu. PS. pentru cine vrea sa isi faca model de suport pentru coburi mai bine vine la mine sa isi faca poze si sa isi ia masuri ca azi dimineata am constatat ca nu mai am baterii la aparat si pana ma duc eu sa iau ....trece anu. Asa ca va astept la o cafea sau un ness. Multam inca o dat si Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 la multi ani !!!!!!!!!! cand o sa ma stabilesc acasa adik dupa sarbatori sigur ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani Morrisson si Numa Bine Fratello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 La multi ani Morrisson si Numa Bine Fratello! Sarna Fratello, am pus berea la rece !!! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 LA MULTI ANI Morrison ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Sa traiesti frate, si LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Multumesc din nou pentru urari. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 La Multi Ani , Reapere !!! Sper sa ne vedem cat de repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 si cum este sezonul pentru urari SA NE TRAIESTI REAPERE!!! LA MULTI ANI!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 (editat) Lol, La Multi Ani REAPER, tot ce itzi doresti tu, numai bine etc.. si la cat mai multi km !!! In cazul in care esti in Bucuresti propun sa facem o intalnire sambata la o bere, la un suc ..etc, cu invitatie deschisa tuturor doritorilor. Inca o dat Numai bine si La Multi Ani Editat Martie 17, 2010 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 La multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Hehehe e sezonul urarilor...LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate