scamosu_gl Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Pe la 11 apar si eu la salon:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 O sa fiu si eu maine incepand cu ora 9:00 la SMAEB si o sa am la mine si stikerele de la Hondafan cu mine. Care vreti dati un telefon. Care-i numarul ? P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 eu ajung maine in jur de 12..... va gasesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 O sa fiu si eu maine incepand cu ora 9:00 la SMAEB si o sa am la mine si stikerele de la Hondafan cu mine. Care vreti dati un telefon. Care-i numarul ? P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Cine ma poate ajuta si pe mine cu idei sau cu niste clipsuri originale ( cele negre de carena). Fara ideea Suzuki - asta o voi aplica saptamana viitoare, de unde mai pot lua ? Mi sa ars becu de scurta, tre schimbat si am constatat (TNG nu eu ) ca am cateva in bot de unica folosinta. Numai bine Editat Aprilie 23, 2010 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Sal, eu poate duminica, daca gasesc ceva timp liber! O zi frumoasa va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Cine ma poate ajuta si pe mine cu idei sau cu niste clipsuri originale ( cele negre de carena). Fara ideea Suzuki - asta o voi aplica saptamana viitoare, de unde mai pot lua ? Mi sa ars becu de scurta, tre schimbat si am constatat (TNG nu eu ) ca am cateva in bot de unica folosinta. Numai bine cam toate ATV-urile au clipsuri ca ale noastre ( Bombardier, Polaris, SuzUki sigur ) ..si baietii astia le rup mai repede ca noi ( si avand foarte multe) le inlocuiesc cu suruburi... asa ca daca gasesti un prieten care are 22 de suruburi si 4 clipsuri....nu cred ca o sa se supere daca o sa-i pui un surub in plus... eu asa am facut.. m-a costat o ne vedem maine.. UZI se pare Editat Aprilie 23, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 @morrisson vezi ca baietii de la ElF workshop au stand acolo (cei din Popesti Leordeni); poate le-a trecut prin cap sa ia si ei niste clipsuri cu ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cine ma poate ajuta si pe mine cu idei sau cu niste clipsuri originale ( cele negre de carena). Fara ideea Suzuki - asta o voi aplica saptamana viitoare, de unde mai pot lua ? Mi sa ars becu de scurta, tre schimbat si am constatat (TNG nu eu ) ca am cateva in bot de unica folosinta. Numai bine Am eu...toate tipurile pt busa.Da-mi un telefon azi si ne vedem pe la Smaeb. Nafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 O sa fiu si eu la arc azi la 10.30 pana la 11.00 si apoi cu gasca la salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 Salutare!Cu intalneala de 1 mai a ramas ca in tramvai observ.Nu m-a contactat nimeni si am renuntat sa mai sun dupa primele 3 pas primite prin telefon.Ca si in viata fiecare pe cont propriu.Pentru ca va fii ca la ruleta ruseasca la mare-tinerei dornici de afirmare cu masini pricopsite si poate peste experienta lor ca putere,betiveala,ploaie,politisti dornici de senzational pe la protv-cred ca am sa renunt sa vin cu moto la mare.Voi veni asa cum am promis ,dar cu masina.Cine are placerea de a ne intalni la o bere stie cum da de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Salutare!Cu intalneala de 1 mai a ramas ca in tramvai observ.Nu m-a contactat nimeni si am renuntat sa mai sun dupa primele 3 pas primite prin telefon.Ca si in viata fiecare pe cont propriu.Pentru ca va fii ca la ruleta ruseasca la mare-tinerei dornici de afirmare cu masini pricopsite si poate peste experienta lor ca putere,betiveala,ploaie,politisti dornici de senzational pe la protv-cred ca am sa renunt sa vin cu moto la mare.Voi veni asa cum am promis ,dar cu masina.Cine are placerea de a ne intalni la o bere stie cum da de mine. Emilio, am pus intrebarea cine, cum si unde. Eu unu prefer Vama Veche si am vazut pe net ca va fi ok vremea asa ca hai sa stabilim pina la urma cine merge si unde. Ps. Scuzati ca nu am ajuns azi dar a trebuit sa rezolv niste probleme la magazin. Cum e salonu ? NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Sincer dezamagit de salon...dupa aproape 6 ore de mers cu masina am dat peste un talcioc....in care toata lumea era interesata sa vanda....si sa arte cat mai putin din motoare...totusi ma bucur ca am reusit sa ii cunosc pe cativa din posesorii de busa si sa le stranga mana....si berea ramane pe alta data...uff...bafta si deacuma la nani ca imi cam ajunge pe ziua de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 greseala ta ca ai venit cu masina.. dezamagit si eu dealtfel.. KTM - singurul stand cu adevarat de salon.. restul incercau sa vanda stocuri de echipament vechi..la preturi mult mai mari decat orice site de profil german sau american....nu stiu cand o sa se trezeasca oamenii astia.. ..... ce frane am acum..... le-am probat in orasul asta al vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Salutare!Cu intalneala de 1 mai a ramas ca in tramvai observ.Nu m-a contactat nimeni si am renuntat sa mai sun dupa primele 3 pas primite prin telefon.Ca si in viata fiecare pe cont propriu.Pentru ca va fii ca la ruleta ruseasca la mare-tinerei dornici de afirmare cu masini pricopsite si poate peste experienta lor ca putere,betiveala,ploaie,politisti dornici de senzational pe la protv-cred ca am sa renunt sa vin cu moto la mare.Voi veni asa cum am promis ,dar cu masina.Cine are placerea de a ne intalni la o bere stie cum da de mine. Eu merg de ani de zile intr-un camping foarte frumos, curat si civilizat, care este lipit de campingul in care se va face petrecerea de 7 ani a celor de la Seawolves MC de 1 mai la mare. Se numeste GPM: http://www.gpm.ro/index.php/ro/galerie-foto-camping O sa avem concerte si papica la botul calului iar plaja privata a campingului este foarte curata si larga. Mai vin cu mine Gabi-,,Capitanu'', Bogdan-,,Reaper'' si inca vreo 4 motoare. Asa ca ne vedem sigur la mare, Emylyo, chiar daca nu am cazut de acord sa mergem impreuna(inca nu e timpul pierdut) . Campingul se afla exact la 500 metri dupa bariera de iesire din Mamaia spre Navodari si este primul camping pe dreapta, al doilea imediat langa fiind cel in care se va tine partiul celor de la Seawolves MC: /index.php?...t=0&start=0 Deci, noi plecam vineri 30 aprile 2010 spre camping GPM Mamaia, la ora 17:00, din ultima benzinarie de pe partea dreapta pana in autostrada(parca e MOL). Editat Aprilie 24, 2010 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Eu merg de ani de zile intr-un camping foarte frumos, curat si civilizat, care este lipit de campingul in care se va face petrecerea de 7 ani a celor de la Seawolves MC de 1 mai la mare. Se numeste GPM: http://www.gpm.ro/index.php/ro/galerie-foto-camping O sa avem concerte si papica la botul calului iar plaja privata a campingului este foarte curata si larga. Mai vin cu mine Gabi-,,Capitanu'', Bogdan-,,Reaper'' si inca vreo 4 motoare. Asa ca ne vedem sigur la mare, Emylyo, chiar daca nu am cazut de acord sa mergem impreuna(inca nu e timpul pierdut) . Campingul se afla exact la 500 metri dupa bariera de iesire din Mamaia spre Navodari si este primul camping pe dreapta, al doilea imediat langa fiind cel in care se va tine partiul celor de la Seawolves MC: /index.php?...t=0&start=0 Deci, noi plecam vineri 30 aprile 2010 spre camping GPM Mamaia, la ora 17:00, din ultima benzinarie de pe partea dreapta pana in autostrada(parca e MOL). stie stie... ca anu trecut acolo am stat de 1 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 greseala ta ca ai venit cu masina.. dezamagit si eu dealtfel.. ce frane am acum..... le-am probat in orasul asta al vostru Am ales varainta cu masina deoarece la noi vremea era nasoala ploua cand am plecat noi si a tinut-o asa pana aproape de focsani....orikm a fost o zi din plin...ce mi-a placut a fost rampa de la intrarea in pavilioane...mai interesanta a fost expozitia de utilaje agricole de la iesirea din afumati spre urziceni...”cu tractorul meu si-un pager eu voi deveni manager”..ma fac fermier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Eu merg de ani de zile intr-un camping foarte frumos, curat si civilizat, care este lipit de campingul in care se va face petrecerea de 7 ani a celor de la Seawolves MC de 1 mai la mare. Se numeste GPM: http://www.gpm.ro/index.php/ro/galerie-foto-camping O sa avem concerte si papica la botul calului iar plaja privata a campingului este foarte curata si larga. Mai vin cu mine Gabi-,,Capitanu'', Bogdan-,,Reaper'' si inca vreo 4 motoare. Asa ca ne vedem sigur la mare, Emylyo, chiar daca nu am cazut de acord sa mergem impreuna(inca nu e timpul pierdut) . Campingul se afla exact la 500 metri dupa bariera de iesire din Mamaia spre Navodari si este primul camping pe dreapta, al doilea imediat langa fiind cel in care se va tine partiul celor de la Seawolves MC: /index.php?...t=0&start=0 Deci, noi plecam vineri 30 aprile 2010 spre camping GPM Mamaia, la ora 17:00, din ultima benzinarie de pe partea dreapta pana in autostrada(parca e MOL). sunt si casute....sau doar cu cortul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Eu merg de ani de zile intr-un camping foarte frumos, curat si civilizat, care este lipit de campingul in care se va face petrecerea de 7 ani a celor de la Seawolves MC de 1 mai la mare. Se numeste GPM: http://www.gpm.ro/index.php/ro/galerie-foto-camping O sa avem concerte si papica la botul calului iar plaja privata a campingului este foarte curata si larga. Mai vin cu mine Gabi-,,Capitanu'', Bogdan-,,Reaper'' si inca vreo 4 motoare. Asa ca ne vedem sigur la mare, Emylyo, chiar daca nu am cazut de acord sa mergem impreuna(inca nu e timpul pierdut) . Campingul se afla exact la 500 metri dupa bariera de iesire din Mamaia spre Navodari si este primul camping pe dreapta, al doilea imediat langa fiind cel in care se va tine partiul celor de la Seawolves MC: /index.php?...t=0&start=0 Deci, noi plecam vineri 30 aprile 2010 spre camping GPM Mamaia, la ora 17:00, din ultima benzinarie de pe partea dreapta pana in autostrada(parca e MOL). Eu mi-am luat camera la campingul MarinaSurf tot in zona. Vineri plec si eu , in functie de cand scapa nevastamea de la munca , incerc sa fiu si eu la ora 5 la MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Sunt si casute, depinde ce-ti doresti. Iata oferta lor: http://www.gpm.ro/flash.swf Editat Aprilie 26, 2010 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 salutare! e normal ca la 10.000 km sa schimb placutele de frana si anvelopa spate?! :-?? e-adevarat... conduc ceva mai agresiv, da' totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) salutare! e normal ca la 10.000 km sa schimb placutele de frana si anvelopa spate?! :-?? e-adevarat... conduc ceva mai agresiv, da' totusi... Da, e foarte normal. Este un motor greu cu un cuplu mare. Chiar daca nu realizezi din cauza obisnuintei, plecarile si franarile sunt mult mai violente decat la o motocicleta normala. Placutele cedeaza intre 5.000 si 12.000, depinde de stil de mers. La fel si anvelopele. Spre surprinderea mea, in schimb, eu am facut 30.000 km si inca nu am schimbat kitul de lant. L-am intins doar de vreo 3 ori, dar pt siguranta mea, il voi schimba in curand. Mesaj completat Si pentru ca zilele astea am trecut de 30.000 km, cateva poze-detaliu facute ieri de o prietena, careia ii si multumesc.... : Mesaj completat , Editat Aprilie 26, 2010 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 Ma gandesc serios sa vin in acest camping.Maine sun sa vad ce mai au liber.Vineri plec insa mai devreme ca o sa fie inghesuiala cu traficul seara.Inca ma gandesc daca sa merg cu motorul. Mesaj completat Am un set de cadrane pentru bord,dar cu semnul kanji pe albastru si un filtru de aer kn performance la vanzare.150 ron,respectiv 250 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sa traiti, cine are B 43 JAB, ne-am intalnit ieri pe la Bacau, am oferit o cafea dar posibil nu am fost bine inteles. Unu cu un Opel scoate un pahar cu cafea la un motociclist cu Busa...apoi moto raspunde ca nu a e cazul...asta e data viitoare cand ne intalnim da el cafeaua . Ro in cazul in care ai gasit clipsurile iti dau un telefon azi sa vedem daca o putem rezolva. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sa traiti, cine are B 43 JAB, ne-am intalnit ieri pe la Bacau, am oferit o cafea dar posibil nu am fost bine inteles. Unu cu un Opel scoate un pahar cu cafea la un motociclist cu Busa...apoi moto raspunde ca nu a e cazul...asta e data viitoare cand ne intalnim da el cafeaua . Ro in cazul in care ai gasit clipsurile iti dau un telefon azi sa vedem daca o putem rezolva. Numai bine Umblu cu ele de doua zile in buzunar! Suna-ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate