foxbat Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Deci .. De vanzare Hayabusa 2007 TNG 6500 Euro Moto are 19000km reali,sunt al doilea proprietar. Toate consumabilele sunt la zi nu necesita nici o investitie ..doar benzina Dotari: *Anvelope noi Pilot Power 2 CT *Baterie noua BS *Filtru aer sport BMC *Crash pads *Xenon *Monopost culoarea originala *Evacuari custom Acrapovic Replica construite la comanda fata de cerintele mele *Airbox mod *Clutch mod *PAIR valve mod *Suport Givi *Quick shifter *Softat ECU cu: *Delimitare topspeed peste 300km/h *Delimitare avans treptele inferioare *Rescriere harti TPS benzina *Rescriere harti IAT benzina *Functie Quick Shifter incorporat ca functie in ECU *Modificat harta de RAM AIR *2 Softuri complete cu harti avans si benzina pe fiecare treapta de viteza,unul stok, si cel de power accesate instant dintr-un intrerupator. Motorul consuma o medie de 5% pe softul power si un foarte mare plus de cuplu si putere, fata de cel stok. Ca si stare tehnica, nu cred ca mai este nevoie sa mai spun ceva 0722537975 » Post actualizat in 23 Jul 2014 20:22 asta e bomba zilei. pozelele sunt departe de realitate, in ele arata tipla. in realitatea, mobra asta nu exista, sau cel putin e un fel de " Olandezul zburator" . am vazut o cu ochii mei si tot nu cred. deh, visele ne aduc motivatii in viata. am mai pus unul pe raboj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Ce aveti fratilor ! Cum va lasa sufletul sa dati asa ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Au trimis astia taloanele de pensie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) iaca taica..mai pun si eu niste poze.. *prin acel device de la woolich racing am efectuat modificarile in harta de injectie..avans...george stie mai multe ) » Post actualizat in 24 Jul 2014 08:22a, si aici am un mic istoric http://www.spritmonitor.de/en/detail/528919.html Editat Iulie 24, 2014 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Foxule......, ai avut dreptate..... se imputineaza Busele..... si numele topicului ar trebui schimbat , sau infiintat un nou topic cu numele de.... ....Fosti Detinatori de Suzuki Hayabusa..... spor la vanzare Colegilor..... numai bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Eu dau epava la vanzare... ca asta poate se da inaintea voastra )... deci... wreacked ship GSX-R 1300 for sale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 poze? » Post actualizat in 24 Jul 2014 13:41mare pacat Capitane ,Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Poze o sa pun cu ea dupa ce se solutioneaza dosarul... o stiti cum arata » Post actualizat in 24 Jul 2014 15:48 Bine ca am scapat cu piciorul. Mai am de vazut pe 3 Aug rinichiul si splina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 sa mor de va inteleg!!!.....probabil aveti motive serioase....dar tot nu inteleg! ... in alta ordine de idei ..incerc sa dau de Punki si nu reusesc...stiti ceva de el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 trec toti la ''x x'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) A mea nici nu este modificata,nici nu este lovita dar nici nu este de vanzare! Ce aveti mai baieti,transformati topicul? Foxule prinde ocazia!!! Octav ai sms. Editat Iulie 24, 2014 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Deci .. De vanzare Hayabusa 2007 TNG 6500 Euro Moto are 19000km reali,sunt al doilea proprietar. Toate consumabilele sunt la zi nu necesita nici o investitie ..doar benzina Dotari: *Anvelope noi Pilot Power 2 CT *Baterie noua BS *Filtru aer sport BMC *Crash pads *Xenon *Monopost culoarea originala *Evacuari custom Acrapovic Replica construite la comanda fata de cerintele mele *Airbox mod *Clutch mod *PAIR valve mod *Suport Givi *Quick shifter *Softat ECU cu: *Delimitare topspeed peste 300km/h *Delimitare avans treptele inferioare *Rescriere harti TPS benzina *Rescriere harti IAT benzina *Functie Quick Shifter incorporat ca functie in ECU *Modificat harta de RAM AIR *2 Softuri complete cu harti avans si benzina pe fiecare treapta de viteza,unul stok, si cel de power accesate instant dintr-un intrerupator. Motorul consuma o medie de 5% pe softul power si un foarte mare plus de cuplu si putere, fata de cel stok. Ca si stare tehnica, nu cred ca mai este nevoie sa mai spun ceva 0722537975 » Post actualizat in 23 Jul 2014 20:22 Nu cred ca am vazut in viata mea lant mai curat, zici ca e acum scos din cutie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 mai toti..venim de la xx!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 (editat) A mea nici nu este modificata,nici nu este lovita dar nici nu este de vanzare! Ce aveti mai baieti,transformati topicul? ME TOO citatul este de la Csabi / Punki..., nu stiu ce s-a intamplat..... sorry Editat Iulie 25, 2014 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 25, 2014 Admin Share Postat Iulie 25, 2014 (editat) Dar ce aveti oameni buni de le vindeti toti? Ce aveti fratilor ! Cum va lasa sufletul sa dati asa ceva ! (... ...) numele topicului ar trebui schimbat , sau infiintat un nou topic cu numele de.... ....Fosti Detinatori de Suzuki Hayabusa..... ..si actuali de BMW sa mor de va inteleg!!!.....probabil aveti motive serioase....dar tot nu inteleg! Haideti ca va spun eu, unora le vine mintea la cap si realizeaza ca tourerele si adv bike supreme au doar un nume: BMW [ ] Editat Iulie 25, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Luigi, ma omori si tu cu motorul ala din 1950! Eu te credeam prietenul meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 25, 2014 Admin Share Postat Iulie 25, 2014 Pina la urma ce vrei sa-ti iei Georgica? :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 (editat) Eee asta este prost ca inca nu m-am decis optez intre: 1.Honda Crosturer 1200 cutie automata...misto dar grea 2.Noul V strom 1000..interesant dar cam putini cai 3.Supertenere 1200 ..cam mare pentru statura mea. 4.....poate GS 1200 clasic nu adv.. multi bani si motorul ala este .....nu pot sa-l inghit. 5.dar nu cel din urma, TRIUMPH TIGER 1050 2013,o super motocicleta..imj place la nebunie combinatia de motor 3 in linie,super sunet si frumoasa....dar exclusivista,un motor daca vrei sa-l vinzidupa aceea o sa fie o mare problema in Romania. Asa Luigi,ca nu pre stiu.. Editat Iulie 26, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 (editat) Eee asta este prost ca inca nu m-am decis optez intre: 1.Honda Crosturer 1200 cutie automata...misto dar grea 2.Noul V strom 1000..interesant dar cam putini cai 3.Supertenere 1200 ..cam mare pentru statura mea. 4.....poate GS 1200 clasic nu adv.. multi bani si motorul ala este .....nu pot sa-l inghit. 5.dar nu cel din urma, TRIUMPH TIGER 1050 2013,o super motocicleta..imj place la nebunie combinatia de motor 3 in linie,super sunet si frumoasa....dar exclusivista,un motor daca vrei sa-l vinzidupa aceea o sa fie o mare problema in Romania. Asa Luigi,ca nu pre stiu.. Toate cu alta pozitie in sa. E chiar asa naspa (incomoda) pe Hayabusa? La pozitia in sa ma refer. Editat Iulie 26, 2014 de Quetzalcoatl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 (editat) Intrebi ca un posesor de hayabusa sau ca viitor posesor? Ai mai intrebat si detalii tehnice si nu mi-ai raspuns la intrebare..spun asta pentru ca nu te cunosc, si nu vreau sa cred ca stau la discutii cu un pusti de 14 ani care a auzit ca hayabusa este ce-a mai tare motocicleta... Iar ca sa-ti raspund la intrebare..nu pozitia in sa este problema,problema vine de la drumurile de pe care ruleaza hayabusa. Editat Iulie 26, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Sunt doar ...simpatizant. In afara de Hayabusa si de orice altceva cred ca mi-as dori sa mai am iar 14 ani. Cine nu si-ar dori... Deci din punctul asta de vedere poti sa stai linistit. Am intrebat despre pozitie pentru ca stiu pe cineva care a schimbat ghidonul la o Busa pentru a obtine o pozitie mai..touring, de aici si indoiala ca nu-i prea comoda, cu toate ca mie imi pare a fi cea mai "motociclistica" pozitie iar parerea unui fost posesor este ca " "Hayabusa este motocicleta pe care sa te sui la Bucuresti si sa te dai jos la Viena". Ce au drumurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Intrebi ca un posesor de hayabusa sau ca viitor posesor? Ai mai intrebat si detalii tehnice si nu mi-ai raspuns la intrebare..spun asta pentru ca nu te cunosc, si nu vreau sa cred ca stau la discutii cu un pusti de 14 ani care a auzit ca hayabusa este ce-a mai tare motocicleta... Iar ca sa-ti raspund la intrebare..nu pozitia in sa este problema,problema vine de la drumurile de pe care ruleaza hayabusa. TNG are dreptate, nu avem sosele pentru rachete... cam asta e concluzia trasa si de Laur. Eu nu pot sa zic decat ca am avut noroc... asa ca ori ma apuc de pista ori de enduro dupa ce imi revin... va las voua strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Sunt doar ...simpatizant. In afara de Hayabusa si de orice altceva cred ca mi-as dori sa mai am iar 14 ani. Cine nu si-ar dori... Deci din punctul asta de vedere poti sa stai linistit. Am intrebat despre pozitie pentru ca stiu pe cineva care a schimbat ghidonul la o Busa pentru a obtine o pozitie mai..touring, de aici si indoiala ca nu-i prea comoda, cu toate ca mie imi pare a fi cea mai "motociclistica" pozitie iar parerea unui fost posesor este ca " "Hayabusa este motocicleta pe care sa te sui la Bucuresti si sa te dai jos la Viena". Ce au drumurile ? Am inteles pozitia ta stii cum este pe net...oricine poate scrie.. Legat de pozitie,da pentru mine este putin incomoda...nu sunt foarte inalt si imi lipsesc cam 5 cm pentru lungimea mainilor sa fie chiar comoda,plus o suferinta mai veche la vertebrele lombare care ma penalizeaza la pozitia usor aplecata.. Da,este o moto care poate acoperi multi km,din pacate drumurile si participanti din RO nu sunt cei mai adevarati" parteneri de trafic. Anul acesta fac 28 de anisori in saua la multe motociclete,hayabusa a fost o poveste frumosa...este timpul sa mai reduc din cai,si sa adaug la peisaj si plimbari nu doar pe asfalt ca-n palma. Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Multi inainte si multa sanatate! Multumesc pentru raspuns! Cu toata stima! Un simpatizant al..."motoOAMENILOR"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 George, 3 litere am pentru tine, KTM sau BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate