emylyo Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Home dupa 1050 km.Multumim organizatorului pentru gazduire!15 hayabuse,din care 4 au fost la prima intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Piteeeesti, tu esti responsabilul cu pozele.... baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Cu toate ca pana la data intalnirii vremea a fost extrem de capricioasa, aceasta s-a schimbat radical in Vremea Buna si ne-a oferit temperaturi ideale pentru a putea avea o intalnire de vis. Atmosfera, locatia, asfaltul, virajele, prietenii, totul a fost la inaltmie! Spre exemplificare, sa punem si cate imagini graitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 multumim Marius pt poze multumim Csabi pt ospitalitate multumesc tuturor pt atmosfera minunata diiii si la urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 12, 2020 Autor Share Postat Iulie 12, 2020 Intalnirea Hayabusa din Ungaria a fost cu 53 de moto.A noastra cu mult mai putine.Si in Romanica sunt destule.La noi oamenii nu cupleaza.Si la asta ungurii sunt peste noi.Mandru ca sunt roman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 (editat) I-am pus parbriz stock, nu mai am curentii aia aiurea la nivelul castii. Dar l-am montat eu,cam joaca in lacasul ala, cand se schimba parbrizul se pune vreun mastic ceva pe interior? Sau oi fi facut eu ceva gresit...asta care l-am dat jos era intepenit bine, l-am scos greu, nu se auzea nicio vibratie intre plasticele alea in care era prins la baza. I-am pus si placute CL SBK5, s-a imbunatatit si frana. Editat Iulie 15, 2020 de Pinocchio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Acum 14 ore, Pinocchio a spus: ,cam joaca in lacasul ala, cand se schimba parbrizul se pune vreun mastic ceva pe interior? Sau oi fi facut eu ceva gresit... pe al meu eu l-am scos din cutie si i-am montat piesele care erau pe palet, parbrizul intra la fix, fara joc, plug@play, fara nici un rocket science, sau silikon sau alte chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Salutare, Are cineva de vanzare capate de ghidon originale ? Stiti de unde as putea cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Orice service sau magazin moto care aduc piese OEM iti poate da ce piesa vrei,pe comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 motorteam.ro, eu am comandat diverse la ei. Intre timp am pus parbrizul original ca sa imi testez teoria Pana la 150 la ora e mai bine,curge frumos curentul, zgomot mai putin in casca si fara buffeting la nivelul castii. Problema e ca eu imi petrec destul de mult timp la peste viteza asta, unde faptul ca parbrizul stock e mai jos si mai ingust ma face sa ma lupt foarte tare cu vantul. Chiar trebuie sa ma tin de ghidin sanatos, plus ca imi impinge gatul pe spate si fac febra musculara la gat. Nu mai zic ca e cumva mai subtire si zbarnaie in locasul lui si ma enerveaza. Asa ca a trebuit sa pun la loc parbrizul double-bubble, sa caut o pozitie la care sa nu imi dea buffeting in casca, iar pentru zgomot am descoperit anul asta dopurile de urechi. Pe care le folosesc cu succes la plimbarile ce includ autostrada sau viteza mare. Asa ca am parbriz stock de Busa generatia 2,daca are nevoie careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Inca il mai am, daca intereseaza pe cineva. Este ptr. Gen 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 La 15.08.2020 la 10:01, Pinocchio a spus: mai Niko, ne-ai bagat in ceata cu schimbarea de nume... mai este un coleg de forum... @pinnochio, si el Super Membru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 :)) Baietii de pe forum au tras concluzia ca mint foarte mult, de aia am facut schimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 18, 2020 Admin Share Postat August 18, 2020 Mingea e la tine. Fă o demonstrație că scoți media de 170 km/oră Buc-Veliko și îți poți schimba nick name ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 Acum 10 ore, Pinocchio a spus: Baietii de pe forum au tras concluzia ca mint foarte mult, uoameni rai Acum 10 ore, l.u.v a spus: îți poți schimba nick name ul Petrica cu punct sau fara reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 24, 2020 Admin Share Postat August 24, 2020 Wow! Nu am crezut că e așa o mare diferență la siluetă între Busa și GTR Zici că-s Stan și Bran una lângă cealaltă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 sigur nu e nimic photoshopat acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 24, 2020 Admin Share Postat August 24, 2020 Nu cred, am luat poza de la un proprietar care le deține pe ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 ar merge postat si la FUN parca ar fi baby-Busa langa GTR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 E busa de 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 hahahahaha, buna asta! pt categoria A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 25, 2020 Autor Share Postat August 25, 2020 Asta cu media de 179 km/h este instigare la sinucidere.Aveam pretentii,dar vad ca m-am inselat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 optimistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Aloo, ce 179? Nu-mi bagati cuvinte in gura, am zis 170! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 26, 2020 Autor Share Postat August 26, 2020 0 e langa 9...si cum am degetele mari...erata :170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate