Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 magic... eu am scos si cunsum de 5.5ltr/100km... la mers... de vara... La drum lung si vit de croaziera 100-120 kmh mi-a consumat si mie 5,5...da a fost ca in povestile lu' Creanga,a fost o data ca niciodata...In rest 8 in oras...pana in 6 mii de ture Cand ma fac mare imi iau Busa...am zis,de 9 ani tot suspin dupa una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 pai si ce mai astepti iau pe a mea din cate stiu bordul din mile in km nu merge trebuie alt bord iar despre consum 700 de km cu nevasta in spate pe transfagarasan 6,5 la suta per total cu5 litri mai mult decat un gsx-r de600 tot cu nevasta in spate si tot pe acelasi raseu,in schimb in oras in jur de 9 10 consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Pai tocmai d-aia ziceam ca trebuie sa mai cresc...Momentan imi este suficient Fireblade-ul(sau cu alte cuvinte mai am de platit rate pt el ). Acum lasand gluma de-o parte busa imi place pt tot ceea ce reprezinta da' nici Honda mea nu e de lepadat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 da si eu pana am ajuns la busa am trecut prin faza cu lamele de foc am avut 2 bucati un sc28 si un 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Cica... A fost odata ca niciodata un print...frumos... care s-a indragostit de Ileana CosDeAlfa... si a cerut-o in Casatorie. I-a zis: Vrei sa te mariti cu mine..? Iar ea i-a spus: NU.... si atunci el.. a trait fericit pana la adanci Batraneti si poate mai traieste si in ziua de azi alaturi de Hayabusa lui. Un alt motiv ptr Nasu' Nu ma vinde Nasule! nu ma vinde... ca ti's credincioasa pana la andaci bartaneti... Naaasuule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Din ciclu.... Da-i mai mult parinte, ca aia e pacatoasa rau, e Hayabusa Duminica asta clubul Vulturii Prrahoveni , a organizat sfintirea anuala a motocicletelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 o vand pentru ca trebuie bani pentru casa ca altfel nu cum frate sa scoti darcii din motor,va dati seama ca no sa mai traga in veci motoarele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Ba ce se grabea dom' parinte Cata adunatura de draci acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Ba ce se grabea dom' parinte Cata adunatura de draci acolo ! E o idee buna sa-mi trimiti combinezonul , sa vad exact cum imi vine si in ce conditii este. Sa-l pui cu plata ramburs la un curier rapid. Daca imi vine bine fixam un pret ferm si batem palma. Iti dau adresa si daca ai incredere poti sa-l trimiti: TONITA RAZVAN, str. HIPODROM ,nr 14, bl A10, sc 1, ap 7, BRAILA, jud BRAILA, cod 810234 , tel:0745.70.39.28 / 0724.07.07.09 Multam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Normal ca nu trebuie sa imi trimiti nici un ban.Ce naiba,daca in Hayabusa owners nu poti avea incredere,atunci in cine? Hai ca ti-l trimit maine. Te salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 APE's stage one engine kit for the 1999 - 07 Suzuki Hayabusa raises displacement to 1441cc. Kit includes new 84 mm forged pistons, bored and replated exchange cylinder block ( customer core required), new + 2mm crankshaft, spacer plate, Web 395 cams (customer cores required) with APE adjustable sprockets installed, APE stage 2 valve springs . APE titanium valve spring retainers allow the use of the high lift cams without modifying the valve guides. Not shown, cylinder studs and heavy duty head nuts, head gasket. God Speed. Ptr Gino_XXXPret aprox...$3199.00 (TVA+transport+vama) nu sunt incluse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Normal ca nu trebuie sa imi trimiti nici un ban.Ce naiba,daca in Hayabusa owners nu poti avea incredere,atunci in cine? Hai ca ti-l trimit maine. Te salut ! ok ...multumesc pt increderea acordata..... si sper sa mi se potriveasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Multumita dragului nostru bun preten CapitanuVaiabusa trompeta mea are acum alta lumina alta lucrare pot spune... facuta integrala de el !! Sa nu credetzi ca ii fac reclama .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) M-a rugat un Flacau...ptr un Parbriz Touring de Busa touring... de la ZeroGravity asta e diferenta dintre Standard, Double Bouble si Touring... cele bune... Se pregateste o comanda... infunctie de ce comandam... o sa le avem mai devreme sau mai tarziu... lista a inceput... God Speed Flacaul sunt eu pe ultimul din dreapta il vreau - al touring (si sa fie caaat mai inalt - in sus ma ref ). Astept un pret la el, de termenul de livrare u zic nik ca si asa vaz ca nu prea mai sunt zile de plimbare. Am incercat ieri pe la 5 da... cam greu cu frigu. Astept un semn. Numai bine "Morrisson : ....NASHULE multumesc de informatii privind consumul era asa cum ai zis in Km/l am citit si eu cartea si l-am dat pe normal in l/100km si acum sta la 6.00 sau 6.2 eu zic ca este ok." Sal, ziceti-mi si mie va rog cum sau daca se poate schimba l/100km sau in cazul meu l/ mile ? A mea e din 2000 si am bordul in mile. mersi ! Tii apasat 3 secunde pe butonul de jos cind ai pe bord scris mile/l si se schimba. Numai bine magic... eu am scos si cunsum de 5.5ltr/100km... la mers... de vara... Afara schimbat pe la 5-6000 sta la 5.5, in oras max viteza a 3-a e undeva pe la 7.9 - 8.4. Editat Octombrie 27, 2008 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Multumita dragului nostru bun preten CapitanuVaiabusa trompeta mea are acum alta lumina alta lucrare pot spune... facuta integrala de el !! Sa nu credetzi ca ii fac reclama .... Sa-ti lumineze calea Sanatos... si voinic...Ardei... Vezi ce faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Bravo Andrei ! T-eai cam saturat sa fi orbit de farul buselor,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 eu am xenon si pe scurta si pe lunga si e ca ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 eu am xenon si pe scurta si pe lungasi e ca ziua Cum asa? Si timpul de reactie la faza lunga cum este?Poti da flash ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Bravo Andrei ! T-eai cam saturat sa fi orbit de farul buselor,nu? :( Pai ma tot "chiora" Capitanul cand mergea in spatele meu si am zis de ce nu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si acum vei sta tu in spatele lui nu? Doar ai auzit ca mr Captain este vitezoman pericol social :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e o senzatie misto acea intarziere,mai ales in pasaje cand dai flashuri scurte si repezi zice lumea ca ai strobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si acum vei sta tu in spatele lui nu? Doar ai auzit ca mr Captain este vitezoman pericol social :lol: Flacaul sunt eu pe ultimul din dreapta il vreau - al touring (si sa fie caaat mai inalt - in sus ma ref. Astept un pret la el, de termenul de livrare u zic nik ca si asa vaz ca nu prea mai sunt zile de plimbare. Am incercat ieri pe la 5 da... cam greu cu frigu.Astept un semn. Salutare... ai un Pm... Cam asta este paleta coloristica Mai au si albastru... Ne vedem Miercuri la Arcul de... nu pot sa-i zic triumf... eu ii zic... "La locul cu pricina" G. Dupa ora 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 "Tii apasat 3 secunde pe butonul de jos cind ai pe bord scris mile/l si se schimba" Ms mult, incerc maine sper sa functioneze !!! Numa bine !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 a mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu merge ! nu se intampla nimica, daca tin apasat la trip se reseteaza doar milele dar la mile/l nu se intampla nimika, am incercat tot felul de combinatii dar se pare ca nu functioneaza. trebuie sa fac rost de manual sa vad daca zice acolo ceva despre asta. Ms oricum de ajutor ! Numa bine !! va doresc o iarna cat mai scurta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate