Sari la conținut

Ce ati prefera?


RENEGADE
 Share

Daca ar fi sa aveti banii necesari, care din motoarele astea l-ati cumpara si de ce?  

81 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Daca ar fi sa aveti banii pentru oricare dintre motoarele enumerate, pe care l-ati alege? Astept comentarii care sa sustina punctul de vedere al fiecaruia. Stiu ca este frustranta pentru majoritatea dintre noi aceasta alegere :what: pentru ca nu avem banii necesari pentru niciuna dintre ele dar, fiind in prag de Craciun, cred ca avem voie sa visam. Si nu se stie niciodata de unde cade sacul cu bani si e bine sa ne prinda pregatiti. Asa ca, liber la vise :baldy: Dar cu argumente si fara intepaturi (prea tari :laugh: ) ca va vede Mosu' :ok:

 

PS:Stiu ca mai sunt o multime de alte motoare, inclusiv cele custom, dar sa incercam sa ne limitam la astea. Sacul Mosului nu e chiar asa de incapator :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

HAI CA AM GRESIT RASPUNSUL.......as cumpara un MOTOR DE S&S SI O CUTIE de viteze.....

sau un RIVETECH SI O CUTIE:::restul as face eu:)))))))))

bafta la toti..........traiasca CHOPPERELE :what: :hug: :laugh: :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

triumph, pt ca este un classic - modern !?! (whatever that may be)

 

Are stil, eleganta, si nu sta prost la nici un capitol, doar ca e britanica.

 

PS> offtopic: cand am mers prima data cu o masina englezeasca, cu volan pe dreapta si tot ce trebuie, jaguar de la mama lui, am zis ca e de cacao, nu-mi placea. Dupa o saptamana, nu ma puteam dezlipi de ea, te ... "prinde" intr-un fel anume. Nu pot explica prea bine cum,dar are un farmec deosebit, prin simplul fapt ca e englezeasca...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harley Davidson Dyna Wide Glide.

It is just so cooooool!! Arata superb. Motorul e super misto, de asemenea. Parerea mea!

post-24-1102785969_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam asa ceva... :laugh:

este un sporster huger de 1000cc model destul de vechi dar frumos....ma refer ca motor..... asta in spania se cumpara la vreo 3500-4000 euroi bininteles nemodificat ca cel din poza:))) :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu siguranta HD, dar din graba am "citit" Electra Glide in loc de Dyna Wide Glide :laugh: si am votat Road King (care e de preferat in loc de Electra).

Am votat asa pentru ca este un Harley si de data asta sper sa nu mai apara "cunoscatorii" sa ne vorbeasca de fiabilitate, raport pret/calitate si imaginea de marca umflata :baldy:

Daca n-ar fi fost variante HD as fi ales si eu Rocket-ul pentru ca are cam de toate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Indian-ul si l-as face Chopper extrem, old school, m-as duce cu el la intilniri si as savura cum se holba toti prostii la el si stau pe gind "oare ce motor de Harley este?", este mai rar decit HD si mie imi place sa am ceva ce n-au altii, am condus deja o data un Indian restaurat si mia placut mult cu tot ca nu era Chopper, dar nu l-as ierta l-as face easy Rider si ce nu se face cu Indianuri l-as face sa sune tare (pt. asta ar arunca toti iubitorii de Indian cu oua crude dupa mine)

 

sau l-as vinde si as face ceva cu S&S dar cu motorul mare si cu furca lunga (am avut si eu o perioada cind mi-au placut springere, dar mia trecut) in rest cam ca si Roby sau Pannoniachopper.

 

japonezele sint prea greu si prea complicat sa faci ceva din ele, si sa am ceva original ar fi pierdere de stil,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am studiat motorul si nu cred ca este harley...dupa parerea mea are motor de S&S

nu te supara dar de unde ai scos tu banii sa cumperi un motor la valoarea casre o are peste 20000 de euro sigur.........a murit cineva si tia lasat mostenire....nu cumva poza ai luato de pe net.....

daca totul este adevarat dane si noua detalii de unde este motorul cind sa fabricat in ce tara cum se numeste firma care a facut motorul si mai pune si alte poze daca ai?????

este frumos chopperul asa zis harley dupa cum zici tu

ceau :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

B)  :nono: hello..defenetly harley.......uite-l si pe cel care in februarie va intra in posesia mea..... :blink: .....abia astept sa-l calaresc...long leave the american dream......... :huh:  :P

 

@robybiker: fata a spus ca-i place Harley clar, dar ca motorul din poza sau ce o fi va fi al ei in curind. Daca e cel din poza inseamna ca putem merge si sa ne rugam la Mos Craciun pentru vreo douazeci de ani ca tot nu cred ca vom primi asa ceva. Harley curat nu e ca motorul e S&S. Oricum e beton!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...