darian Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Si io,sambata la 15.00,dau gaz la Rocker.Tocmai am primit confirmarea telefonica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Am primit telefon. FXDC Super Glide, sambata ora 10 :X :X :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 duminica, ora 12 CROSS BONESSSS mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Loganule, vezi sa mergi cu grija, ca imediat dupa tine urmez eu. Ce-i drept, inca nu am primit confirmarea telefonica. Astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Toata lumea a primit confirmare, numai eu nu?! Ori eram beat cand am scris numarul de telefon, ori ma lasa in suspans pana maine... Dupa parerea mea, ca sa evite situatia in care unul care a condus doar scuter sa se suie pe o motocicleta de +300 kg, ar trebui sa se uite putin la vechime si la motocicleta cu care ai venit. Criteriul asta ar fi trebuit mentionat in momentul inscrierii... sa adaugi acolo anul obtinerii permisului, nu sa te trezesti ca faci drumul degeaba doar ca ai carnet de 6 luni. Si referitor la "motocicleta cu care ai venit" pana mea, pot veni cu conserva sau cu ratb-ul pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Primit confirmarea pt sambata ora 14 Nightrod Special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Toata lumea a primit confirmare, numai eu nu?! Ori eram beat cand am scris numarul de telefon, ori ma lasa in suspans pana maine... Nici pe mine... s-or fi prins ca mai demult am comis ceea ce se cheama "Harli bashing" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Loganule, vezi sa mergi cu grija, ca imediat dupa tine urmez eu. Ce-i drept, inca nu am primit confirmarea telefonica. Astept. tati..am sa mangai acceleratia ...am sa ma port cu ea, exact cum ma port cu iubita mea... ..dar de scapat oleaca mana in acceleratie am s-o scap oleaca..sa aud cum canta motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ...inca nu am primit confirmarea telefonica. Astept. * me 2 Mesaj completat Nici pe mine... s-or fi prins ca mai demult am comis ceea ce se cheama "Harli bashing" ** haide, bey, unde ti-e gandirea pozitiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 primit si eu confirmarea azi doar ca eu m-am programat pt sambata la 12 si ei mi-au zis sa vin la 14! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 primit si eu confirmarea azi doar ca eu m-am programat pt sambata la 12 si ei mi-au zis sa vin la 14! o fi cu "tragere la sorti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Si eu am primit confirmarea telefonica pt Sambata ora 12 la Night Rod ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 O sa-mi pun telefoanele intr-o zona cu semnal bun! keep waitinnnnn.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Deci...pt cine nu a primit inca o confirmare...pe mesajul de la ei aveti un nr de tel si anume....0732 332 239...dati un telefon si vedeti ce se intampla...si dupa vedem cine da berea...vruummm...vruuummm...vb foarte serios Editat Aprilie 8, 2010 de xvs650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ai facut ceva special sau pur si simplu te-ai inscris o singura data ? Absolut nimic. Doar m-am inscris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 M-au sunat, dar eram... pe motor si nu am putut raspunde. Am sunat inapoi, o duduie a raspuns "Citroen!", i-am explicat ca e posibil sa ma fi sunat colegii de la raionul HD al pravaliei, mi-a luat numele si mi-a pus ca ii va ruga pe colegii de la raionul HD sa ma sune iar, nu m-au mai sunat. Ii sun eu maine, poate aveau credit doar pentru un telefon de fiecare musteriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) RE: si pe mine m-au sunat, nu am auzit telefonul si le-am da un mail, hope it works In alta ordine de idei, oamenii astia glumesc sau au ratat o virgula? : Editat Aprilie 8, 2010 de mantheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Poate au tiparit gresit, cred ca e vorba de miles / galon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Cred ca nu ai vazut asta: Adica Oamenii astia nu prea fac greseli pe site-ul lor mare. Unitatile de masura ne omoara, mpg este mila per galon... Mesaj completat La un calcul "din avion" ar fi asa: -consum urbam :6,7 l/100km - extraurban: 4,4 l/100 km See! Editat Aprilie 8, 2010 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 doar la aceasta afirmatie imi permit sa te contrazic. O motocicleta de serie cu pret de catalog 20.000 costa undeva la 17.000. De aici si reducerile. In industria auto-moto banii seriosi se fac din reparatii si piese. La masini este si mai grav. De multe ori o iei sub pretul de fabricatie pentru companie. Dupa aia stau linistiti si te asteapta la cotitura sa rupi o piesa unde adaosul este minim 100%. Buna gluma! Nu confunda dealer-ul cu fabrica. M-au sunat pe la pranz si mi-au modificat programarea pentru sambata, ora 11, se pare ca e aglomeratie de la 12 in sus. Pentru curiosi, inca de azi toate motocicletele erau frumos aliniate in curtea lor - spectacol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sunt si eu programat pe vrod nightspecial la ora 17-18. Stie cineva ce presupune test drive-ul>? Cat timp si ce traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Buna gluma! Nu confunda dealer-ul cu fabrica. Nu-i confund. Dar testride-ul este organizat de dealer-ul nu de fabrica. Marja de profit pentru o fabrica de autoturisme se invarte undeva in jur de 20% max in cazul marcilor exclusiviste si undeva la 7% pentru duzina. In alta ordine de idei am trei incarcatoare la mine si o baterie de schimb si totusi telefonul nu prea suna. Eu cred ca iese cu flash mob daca nu pun mana sa sune. O fi el vreun model pentru care nu s-a inscris nimeni daca ma duc neinvitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 * gata, am sunat, mi-au confirmat. duminica la 15:00 sunt pe Irooooooon! (deasupra ) P.S. cel mai bine sunati voi, daca nu ati fost sunati. desi poate parea greu de crezut, au f. multe solicitari ptr. we. asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sunt Stie cineva ce presupune test drive-ul>? Cat timp si ce traseu? Am postat un raspuns primit de la ei cu cateva pagini in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Confirmat telefonic . See u there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 * gata, am sunat, mi-au confirmat.duminica la 15:00 sunt pe Irooooooon! (deasupra ) P.S. cel mai bine sunati voi, daca nu ati fost sunati. desi poate parea greu de crezut, au f. multe solicitari ptr. we. asta. Aha...bun...deci merge cum am spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate