Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 In cazul tau, da, tot tacamul. Dar trebuie sa-ti faci un calcul sa vezi daca renteaza... cat platesti la inmatricularea pe numele bunicului, daca nu cumva depaseste diferenta de RCA pe 1-2-3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Am platit 402 lei pe un an, la cel mai ieftin asigurator, Astra. Cand am facut RCA-ul, motocicleta nu era inmatriculata si mi-a fost facuta "in vederea inmatricularii". Banuiesc ca de aici s-au mai adaugat vreo 30 de lei la pret, pentru ca mi-am calculat pe internet si imi iesea undeva in jur de 370 lei pe un an. Inca 50% la suma asta deja nu prea mai suna bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Salutare, Am vandut agregatul in august, am facut CVC, am completat toate fisele pentru radiere fiscala doar ca, tampita de la xerox, a facut gresit copia dupa CIV (a copiat doar cele doua pagini interioare, deci 2/4). A ramas sa ma intalnesc cu cumapratorul sa facem copie cum trebuie si sa i scot certificatul fiscal. Ideea e ca au trecut 3 luni si baiatul ba a fost in concediu, ba e prins cu munca (e militian), io il inteleg, dar pe mine cine ma intelege? Sincer, mi s-a cam luat sa tot trag de el, nu e rea vointa, doar ca trece timpoul, isi va lua amenda si, daca imi intra o amenda ratb, va fi bun de plata. Eu sunt pacifist si vreau sa evit neplaceri de genul, am vreo alta solutie de a scoate fiscalul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Sper sa nu vorbesc prostii , dar tu poti scoate certificat fiscal oricand . Radierea o poti face si pe baza contractului . Astfel tu iti scoti " agregatul " si din posesie si de la finante si ramane sa se spele pe cap individul . Repet : sper sa nu gresesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Pe tine nu te intereseaza ce face el dupa ce ati facut vanzarea, tu o scoti de la impozit in baza contractului de v-c, restul e treaba lui. Banii sa ti-i fi dat. Daca iti vine vreo amenda te prezinti cu CVC ti o sa-i trimita lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Pe tine nu te intereseaza ce face el dupa ce ati facut vanzarea, tu o scoti de la impozit in baza contractului de v-c, restul e treaba lui. Banii sa ti-i fi dat. Daca iti vine vreo amenda te prezinti cu CVC ti o sa-i trimita lui. asa stiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Din cate stiu,mobra ta a cam primit o dauna destul de serioasa.A luat una frontala si s-a ales cu carena,furca radioator, sparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Am platit 402 lei pe un an, la cel mai ieftin asigurator, Astra. Cand am facut RCA-ul, motocicleta nu era inmatriculata si mi-a fost facuta "in vederea inmatricularii". Banuiesc ca de aici s-au mai adaugat vreo 30 de lei la pret, pentru ca mi-am calculat pe internet si imi iesea undeva in jur de 370 lei pe un an. Inca 50% la suma asta deja nu prea mai suna bine. Si ti se pare mult? Ce varsta ai? Editat Noiembrie 11, 2014 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Impecabila, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Din cate stiu,mobra ta a cam primit o dauna destul de serioasa.A luat una frontala si s-a ales cu carena,furca radioator, sparte. Esti off topic, si nu, am fost lovit in lateral. Ce a fost inaintea mea, aia e. Impecabila, nu? A dat pe ea exact cat merita, totusi, iar off topic. Pe tine nu te intereseaza ce face el dupa ce ati facut vanzarea, tu o scoti de la impozit in baza contractului de v-c, restul e treaba lui. Banii sa ti-i fi dat. Daca iti vine vreo amenda te prezinti cu CVC ti o sa-i trimita lui. Baiatu de la adm financiara mi-a zis ca nu mi poate scoate fiscalul cu "copia" aia dupa civ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 A lovit-o el acum.La asta ma refeream.Probabil de aia nu vrea sa te mai caute.Intamplarea face ca il cunosc personal:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Nu-i exagerat, dar e destul. 21 de ani, permis de 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Nu ar trebui sa dai mai mult de 250 pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 A lovit-o el acum.La asta ma refeream.Probabil de aia nu vrea sa te mai caute.Intamplarea face ca il cunosc personal:) :| E bine baiatul? Mie nu imi raspunde la mesaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 E bine.O sa il intreb de fiscal daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 E bine.O sa il intreb de fiscal daca vrei da mi pe privat o forma de contact, te rog. telefon, facebook.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Baiatu de la adm financiara mi-a zis ca nu mi poate scoate fiscalul cu "copia" aia dupa civ. Inseamna ca ori ii e lene ori e batut in cap; asa cum au fost tutele de la finante unde cumparatorul fostului meu moto a fost sa-l inscrie pe rol. Ce alta dovada vrea decat Ci tau+cvc+cererea de radiere fiscala? restul e can-can sau poate iti spune luminatu' de la ghiseu cu ce anume trebuie sa te prezinti, ca mie toti priceputii de angajati in servicii de genul imi spuneau ce nu e bun, fara alternative Editat Noiembrie 11, 2014 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Inseamna ca ori ii e lene ori e batut in cap; asa cum au fost tutele de la finante unde cumparatorul fostului meu moto a fost sa-l inscrie pe rol. Ce alta dovada vrea decat Ci tau+cvc+cererea de radiere fiscala? restul e can-can Da frate, dar nu e ok. Ia o amenda sau ceva, de ce sa ma deranjez sa dovedesc ca nu mai e la mine motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Fiscalul e valabil si dupa 1 an.O sa plateasca o amenda cand vrea sa o bage la impozit.Eu am tinut o mobra 1 an jumate fara sa o bag .Am platit 40 de lei amenda si aia a fost Editat Noiembrie 11, 2014 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Fiscalul e valabil si dupa 1 an.O sa plateasca o amenda cand vrea sa o bage la impozit.Eu am tinut o mobra 1 an jumate fara sa o bag .Am platit 40 de lei amenda si aia a fost Da, nu ma mai agit ca nu e cazul. E in interesul lui sa il scoata mai repde, caci daca imi vin amenzile va fi mai dificl de scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 poti sa scoti fiscalu cu contractu de vanzare cumparare. dupa nu te mai intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 "fiscalul" este un act care specifica ce datorii ai la impozite+taxe+amenzi si este valabil pana la sfarsitul lunii pe care este emis. explicatii suplimentare: pentru inmatriculare e nevoie de un fiscal "curat" sau de plata tuturor datoriilor. fiscalul se poate scoate si daca ai datorii; in el se vor nota creantele. nu spun ca nu or fi oameni care iau in calcul un act emis in urma cu 1.5 ani, dar legal, el e bun pana la urmatorul 1 (ca data calendaristica); incercati sa mergeti la un notar cu un fiscal de luna trecuta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 "fiscalul" este un act care specifica ce datorii ai la impozite+taxe+amenzi si este valabil pana la sfarsitul lunii pe care este emis. explicatii suplimentare: pentru inmatriculare e nevoie de un fiscal "curat" sau de plata tuturor datoriilor. fiscalul se poate scoate si daca ai datorii; in el se vor nota creantele. nu spun ca nu or fi oameni care iau in calcul un act emis in urma cu 1.5 ani, dar legal, el e bun pana la urmatorul 1 (ca data calendaristica); incercati sa mergeti la un notar cu un fiscal de luna trecuta...... ce notar,ma,nene. E foarte simplu. Daca vrea, ne intalnim, facem CUM TREBUIE copia dupa cartea moto, scot fiscalul si cu asta basta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Ce mare rahat nene ... daca nu merge scos cu copia dupa CVC, datele le ai, copia e dupa un original ... fa alt contract "original" identic cu datele de pe copie apoi mergi cu "noul" original si scoate-l de la financiar. Odata scos, scos ramane, de aici nu te mai intereseaza. Apoi daca vrei sa faci o fapta buna il pui intr-un plic si il trimiti omului acasa, mai departe poate sa se stearga si la fund cu el, nu mai e problema ta. De ce trebuie sa te intalnesti cu el ? Cum s-a zis si mai sus, am trecut si eu prin aceeasi treaba cand m-am dus pe 8 martie cu un financiar de pe 11 martie , la aproape un an diferenta. Platit amenda, inscris, asta e tot ... Editat Noiembrie 11, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 nu e in interesul direct al vinzatorului sa scoata certificatul fiscal. In interesul vinzatorului este sa scoata bunul de pe rol la instrainarea lui pentru a fi scos de la impozit si sa nu mai para ca proprietar (a evita sa primeasca el amenzile prin posta) Scoaterea de pe rol se face in baza contractului de V-C (nu mai stu exact care din cele 3 culori) si a fisei de inmatriculare (mda, un non-sens pentru ca tot pe ea se mentioneaza si radierea). Sper ca ai scris cu pix!! pe talon "instrainat catre xxxx la data de xxxx". Ca sa stai linisit poti merge la politia rutiera in pipera si sa dai o declaratie prin care sa-i anunti ca moto a fost vindut si nu mai esti tu proprietarul. Treaba asta asta de acum ca nu se mai radiaza, ramin numerele, etc este cam stupida, dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate