XaeL Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 (editat) A scos cineva CIV de la rar-ul din Grivita? Niste persoane cu care am discutat au spus ca numai din Voluntari...Se poate si in Grivita dar cand am facut eu era coada mai lunga (iunie 2016). Poti incerca online, o sa vezi ca in Grivita nu ai voie peste 3.5 tone dar nu zice nimic de restrictii la moto» Post actualizat in 02 Feb 2017 22:07 P.s. am testat eu acum online, ca ma rodea curiozitatea. Se poate in continuare in Grivita, ai de ales la un moment dat dintre mai multe optiuni, una este "moto" Editat Februarie 2, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 A scos cineva CIV de la rar-ul din Grivita? Niste persoane cu care am discutat au spus ca numai din Voluntari... Da, eu în primăvara 2016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Merci frumos Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Salutare, Am un motor cu numere vechi (mz es) + talon vechi, singurul act. Contract de vanzare nu am, proabil s-a pierdut, proprietarul de negasit. Se poate inmantricula? Am inteles ca doar el poate scoate fiscal (desi cred ca e radiat), dat tot e nevoie de acea hartie. As putea sa o scot eu, sau alt cineva? Mai departe pot face ceva fara copia lui de buletin? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Faci CVC Cu CVC si copie CI al fostului proprietar mergi la RAR si faci CIV, ITP si autentificare. Cu alea mergi la primarie la fostul proprietar si radiezi fiscal. Iei in evidenta la tine, si la politie dupa numere si talon (cu taxele aferente) Procesul este asemanator cu inmatriculare vehicul second din import. Spor si bafta la nervi putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 (editat) Faci CVC Cu CVC si copie CI al fostului proprietar mergi la RAR si faci CIV, ITP si autentificare. Cu alea mergi la primarie la fostul proprietar si radiezi fiscal. Iei in evidenta la tine, si la politie dupa numere si talon (cu taxele aferente) Procesul este asemanator cu inmatriculare vehicul second din import. Spor si bafta la nervi putini tocmai asta e chestia ca nu am copia lui de buletin...si nici nu am cum sa dau de el deci nu Editat Februarie 3, 2017 de dorinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 copia dupa buletinul vanzatorului nu trebuie nicaieri, niciodata, nicicum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 (editat) copia dupa buletinul vanzatorului nu trebuie nicaieri, niciodata, nicicum...Sa stii ca ai dreptate... Este nevoie de buletinul celui care prezinta fierul la RAR. Poate la primarie sau politie sa mai trebuie. Editat Februarie 3, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 repet, nu trebuie nicaieri copia buletinului vanzatorului. nici la rar, nici la inmatriculari, nici la taxe si impozite, nici la asigurare sau unde mai mergeti voi. nu a cerut-o nimeni niciodata, nu apare in nicio lista cu documente necesare, mergeti la firme de acte auto si intrebati daca nu credeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Trebuie cand faci CVC. In rest, logic ca nu, dupa CVC fierul e al tau si trebuie doar buletinul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpaciul Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Cumparat obiectul din Germania,stat acolo 2 luni,venit in tara si mare circ la financiar ca nu am declarat in 30 zile de la dobandire.Explicat idiotilor de la fisc ca n o sa vin in tara sa declar ca asa vor ei.Functionara de la ghiseu sa platesc amenda ca este mica.Eu nu si nu si pana la urma sa scape de atmosfera ce o faceam nu am platit amenda si am terminat cum am vrut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Vreau sa inmatriculez un motor (transcriere proprietar) maine la drpciv. Intrebare: se poate sa ma prezint la ghiseu cu un rca care intra in valabilitate peste 30 zile? rca ul este facut astazi,insa nu in termen ,cum scriu ei pe site drpciv. Se tine asa mult cont de chestiunea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Vreau sa inmatriculez un motor (transcriere proprietar) maine la drpciv. Intrebare: se poate sa ma prezint la ghiseu cu un rca care intra in valabilitate peste 30 zile? rca ul este facut astazi,insa nu in termen ,cum scriu ei pe site drpciv. Se tine asa mult cont de chestiunea asta? Inainte sa inmatriculezi motorul pe numele tau trebuie sa inchei polita RCA care sa fie deja valabila in momentul in care prezinti dosarul pentru inmatriculare la Serviciul de Inmatriculari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Multumesc pentru raspuns, ubermuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Avand in vedere ca luni am fost acolo la ora 6 dimineata si eram al37lea...ar fi bine sa faci cum zice pe site-ul drpciv daca nu ai timp de pierdut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Buna seara,am auzit un zvon,cum ca nu s-ar mai putea inmatricula in Romania,motociclete aduse din spatiul non-UE,decat daca au Euro4. Stie cineva daca este adevarat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Stiu ca s-a dat o directiva europeana dar nu mai tin minte cu ce data intra exact in vigoare. Acesta este si motivul pentru care Suzuki a renuntat la vanzarea lui M1800R catre europa, nu are euro4. Exceptie fac vehiculele care sunt declarate "de epoca" adica au mai mult de 30 de ani de la incetarea productiei dar si aici sunt multe hartii de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Aveti idee cum aflam cat costa RAR-ul inainte sa ajungem cu motorul acolo ? este vb despre un Transalp 650 din 2003 adus in Decembrie din Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 360 ron am dat eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Aveti idee cum aflam cat costa RAR-ul inainte sa ajungem cu motorul acolo ? este vb despre un Transalp 650 din 2003 adus in Decembrie din Italia. nu afli. am intrebat si eu cand am facut programarea la telefon. decide inspectorul pe loc, cica. cu toate astea, eu am vazut ca trece niste coduri in functie de operatiunile care trebuie inregistrate, si mi se pare chiar stupid sa nu poti afla din vreme macar aproximativ. pare un algoritm destul de clar, nu am inteles care e misterul de nu au putut sa imi spuna la telefon macar cu aproximatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Aveti idee cum aflam cat costa RAR-ul inainte sa ajungem cu motorul acolo ? este vb despre un Transalp 650 din 2003 adus in Decembrie din Italia. Este un fel de loterie dar eu zic sa ai la tine cam 800 lei. Pe mine m-a costat identificarea in Decembrie 2017 aproximativ 400 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Cică se leagă de o anume omologare europeană ,un E3 care apare undeva poansonat pe șasiu, în funcție de ăla cer mai mult sau mai puțin, cel puțin așa mi-a explicat mie un prieten care lucrează la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 ...Pe mine m-a costat identificarea in Decembrie 2017 aproximativ 400 lei. Colegu' cum ai reusit calatoria in timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 (editat) Colegu' cum ai reusit calatoria in timp? pai nici nu stiu ca urmeaza sa o descoper....era vorba de Decembrie 2015. Editat Februarie 23, 2017 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Cine si-a cumparat f. recent motor sau masina din tara? Cum ati facut cu stampila de pe contractul de vanzare-cumparare? Singura optiune sigura pe care o vad e sa se faca tranzactia dupa ce vanzatorul are stampila luata de la primarie, nu mai merge cu facut tranzactia si asteptat fiscalul prin posta/curier etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate