m_cel_tare Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Si eu caut garaj (eventual concubinaj cu alte moto) in zona Matache-Victoriei-Gara de Nord-Grivitei. Daca e careva care are deja moto in vre-un garaj pe acolo si mai are ceva loc (platesc, evident) da-ti o veste ca vine MAXu si n-am unde-l caza. Hai, bafta mare! Vand garaj Zona Gara de Nord- tel 0723700002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoras Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 salutare fratilor sunt si eu incepator si va rog sa aveti rabdare cu mine.caut un garaj in zona Bd Chisinalu fostul Socului daca are cneva deja inchiriat sa-ni zica si sheruim daca mai e loc de o bucata Salut! Dak gasesti ceva in zona socului sa ma anunti si pe mine 0741049291 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 ceva in zona lujerului (orsova-pta lujerului pe undeva prin zona )?? e careva ca sunt o groaza de garaje pe aicea dar nimik nu gasesc ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justrider Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Salut! Dak gasesti ceva in zona socului sa ma anunti si pe mine 0741049291 eu te anunt fara grija dar doar sa gasesc si am 2 saptamani de cand caut si nimic singurul ar fi ala de la policlinica titan dar e departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) Am gasit garaj Langa Sportul Studentesc, lumina, caldura pozitie excelenta, garajul era pt 2 masini a mai ramas decat 1 , are 2 cai de acces ..intr-un cuvant e perfect. Deocamdata suntem 2 numai si mai cautam inca 2 cine este interesat sa ma contacteze aici sau pe nr de telefon 0720207270 Editat Iunie 16, 2006 de upi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Am gasit garaj Langa Sportul Studentesc, lumina, caldura pozitie excelenta, garajul era pt 2 masini a mai ramas decat 1 , are 2 cai de acces ..intr-un cuvant e perfect. Deocamdata suntem 2 numai si mai cautam inca 2 cine este interesat sa ma contacteze aici sau pe nr de telefon 0720207270 Mentionez ca este la 1 minut de mers din fatza discotecii Max... din regie 500 lei/luna 3 luni avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 prin militari zona cetatuia-cora ?? are cineva vre-un garaj sau e interesat de o "asociere"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Si eu si inca un prieten am fi interesati de un garaj in zona Lujerului-Cora-Veteranilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am gasit garaj Langa Sportul Studentesc, lumina, caldura pozitie excelenta, garajul era pt 2 masini a mai ramas decat 1 , are 2 cai de acces ..intr-un cuvant e perfect. Deocamdata suntem 2 numai si mai cautam inca 2 cine este interesat sa ma contacteze aici sau pe nr de telefon 0720207270 Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Caut garaj in zona Dorobanti (pe la Perla). Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Dar in Crangasi zona Zboina Neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Si eu si inca un prieten am fi interesati de un garaj in zona Lujerului-Cora-Veteranilor! Si eu sunt interesat de Cora-Lujerului-Veteranilor..deci suntem 4 pana acum...eu o sa ma interesez prin zona mea (SIR) si poate inchiriaza cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Si eu sunt interesat de Cora-Lujerului-Veteranilor..deci suntem 4 pana acum...eu o sa ma interesez prin zona mea (SIR) si poate inchiriaza cineva. si eu, deci suntem 5 din pacate, se pare ca o sa se darame garajele din tot bucurestiul, dar e un plan de durata, nu cred ca se intampla in zona noastra ceva anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Vand garaj Zona Gara de Nord- tel 0723700002 cu acte in regula sau din ala demolabil?? la ce pret. mersi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 OK, pai mai cautam si noi si daca e ne combinam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 si eu, deci suntem 5 din pacate, se pare ca o sa se darame garajele din tot bucurestiul, dar e un plan de durata, nu cred ca se intampla in zona noastra ceva anul acesta. eu stau pe Cetatuia langa scoala (vizavis deSIR) in jurul meu cred ca sunt vro 100 de garaje pe o raza de 300m; si intr-adevar s-au apucat sa mai darame din ele. eu am pus anunturi pe ele. daca aflu ceva va anunt. Oricum am aflat ca acum 2 sapt a vandut unu un garaj cu 15 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 in iarna am vrut eu sa-mi cumpar (in aceeasi zona, dar pe partea celalalta a lu' virtutii) si mi-a cerut omul pe un garaj de tabla 2000 de euro!!!!!! i-am oferit 40 de mil si n-a vrut, acum ma bucur, pentru ca as fi dat banii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 vreau garaj in zona titulescu vis-a-vis de irish pub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) si eu, deci suntem 5 din pacate, se pare ca o sa se darame garajele din tot bucurestiul, dar e un plan de durata, nu cred ca se intampla in zona noastra ceva anul acesta. Cred ai dreptate cu garajele lor..!!!! Ok, cand imi vine si mie motorul(in 2 sapt) poate bem o bere la terasa la SIR si vedem ce si cum...daca suntem mai multi poate incercam la vreo benzinarie ceva..nici nu stiu ce sa zic..bine ca nu sunt singur! Editat Iunie 28, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 La agip-ul de langa poli am vazut motoare parcate, dar e cam departe de mine. Oricum, in zona mai este cel putin o persoana care tine motorul in fata blocului, spre uverturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 La agip-ul de langa poli am vazut motoare parcate, dar e cam departe de mine. Oricum, in zona mai este cel putin o persoana care tine motorul in fata blocului, spre uverturii. Dap, eu exact pe Uverturii stau, la 5 min de SIR...mi-e cam frica sa o tin in fata blocului sincer sa fiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Cred ai dreptate cu garajele lor..!!!! Ok, cand imi vine si mie motorul(in 2 sapt) poate bem o bere la terasa la SIR si vedem ce si cum...daca suntem mai multi poate incercam la vreo benzinarie ceva..nici nu stiu ce sa zic..bine ca nu sunt singur! cu terasa e o idee buna, ca poate ne organizam mai bine... si daca nu macar bem o bere. Agipul ala e la masa in praznic chiar si fata de mine care stau dincolo de uverturii. in parcare la cora oare se poate?? au ceva paza sau camere in aia subterana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_G Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Oare la un McDonalds as putea sa las motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Da, ne organizam o data si mergem si intrebam..dubici, ai stat in Leu frate?imi suna cunoscut numele. Incercam pe la benzinarii, cora, etc..dar tot mai bun e un garaj... Editat Iunie 29, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Buna ideea cu berea! Ar trebui sa facem o asociatie - Asociatia Motociclistilor din Militari care Vor Garaj si sa mergem cu jalba in protap la primaru sectorului 6 poate ne-o da ala ceva... Bafta si ne auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate