FZS1000 Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 Atentie cu estimare costurilor, mi se par cam "modeste"...Mai bine sa te intorci cu bani in buzunar decat sa ramai pe drum fara bani... Puneti pe hartie in detaliu tot ceea ce poate costa...si calculati o rezerva de urgentza ( o pana de cauciuc, se mai arde un bec, Doamne feri o amenda, etc.) Eu am avut ocazia sa ma plimb ceva prin Europa , daca vreti detalii, no problem, intrebati cat mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 Minietapa 3: Data: 5. 08. 05 - 10. 08. 05 , Bucuresti -Iasi -Chisinau - Bucuresti, 1600 km, Cost cca 200 euro. Am fost la Chisinau acum 2 ani si sfatul meu e sa renuntati la minietapa asta sau sa o scurtati doar pana la Iasi. Motivatii: drumuri foarte proaste, saracie mare, peisaje sterse, neinteresante si nu in ultimul rand politisti pusi pe capatuiala la drumul mare, ca sa nu mai vorbesc de riscul foarte mare de furt al motocicletei. In rest si mie mi se par costurile usor subapreciate, poate nu s-a tinut cont de toate cheltuielile (carte verde, asigurari medicale, taxe de autostrada etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 ar merita o sectiune separata in forum chestia asta, si cred ca ar fi corect sa se numeasca "touring". Si daca va intalniti face-to-face da-ti si mie un e-mail. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Pt.DELTA sunt si eu;un giro de europa costa fratilor,si la urma urmei ce ai de vazut(mii de km. de autostrada nimic altceva)?se sta bine in Romania;natura suta la suta,se maninca bine,berea e ieftina,ce vreti mai mult de la viata?TOTI IN DELTA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Si eu vreau in Delta, DAR atentie! Europa nu e neaparat autostrada! Poti merge pe drumurile "nationale" si atunci sa vezi! Mai discutam! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Ai dreptate Hellryder;dar de ce sa nu ne simtim bine la noi acasa?ce crezi pe drumurile statale iesi mai ieftin?ai mare lucru de vazut?daca nu stii ceva trasee ,nu vezi decat semafoare si mult trafic,asa ca TOTI IN DELTA.Fiecare face, ceea ce crede de cuviintza!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vad ca stai in Italia, sau cel putin asa scrie la avatar. Italia vazuta de pe drumurile nationale mi s-a parut superba. Vazuta de pe autostrada -> absolut banala! Deci diferenta exista. In orice caz, daca vii in tara discutam lo o bere, sub o umbrela, mancati de tsantsari, IN DELTA! Cele bune, Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Bine,fratzioare,mai bine de tintari decat de bani.Bine ar fi sa fie prin august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Hai salutare la toti ! Imi pare rau ca n-am mai intrat pe topicul asta de ceva vreme... Sa stiti ca tzintzarii sint supraestimati...nu e chiar asa de rau, si e valabil doar pentru seara dupa ora 9. In ce ma priveste, in timpul liber sint si ghid pentru straini la plimbarile in Delta (colaborez cu o agentie), asa ca stiu cite ceva despre trasee (cu modestie). Chestia e ca perioadele ideale de mers in Delta sint aprilie-mai si septembrie. Asta nu inseamna ca restul timpului nu e OK. Asa ca oricind e bine. Nu incerc sa propun o intrunire oficiala, pentru ca la Tulcea nu exista club (si nici motociclisti nu prea sint), dar ce pot spune este ca peisajele sint superbe (paduri, stepa, Muntii Macinului etc - pentru ture cu motoarele) si ca se pot gasi barci etc pentru ture pe apa. Imi pare rau ca pina acum nu s-a gindit nimeni la Delta...dar nu e prea tirziu. Costi...locatii sint gramada. Ce parere ai de noul camping de la Partizani (de exemplu) ? Am o baza de date cu tot ce misca in turism in Delta si daca vrei pot veni cu oricite propuneri. Astept reactii si eventual mesaje pe mail. Chiar ma incinta ideea unei ture prin Delta si prin Dobrogea de nord in general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Postat Martie 10, 2005 Autor Share Postat Martie 10, 2005 Referitor INTILNIRE DELTA sept 2005 Programul intilnirii este atasat. Cristi Mic precum se poate vedea esti in colectivul de organizare. Poti sa imi scrii si direct pe E-MAIL. Costi Intilnire_pt_moto_sept_2005_Delta.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppescuc Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 FELICITARI pentru initiativa ! I'm there ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 Sal dupa cate am citit mai sus , nu este f greu sa te chinui un pic sa ajungi macar la cel putin 2 - 3 trasee , ce e drept toate sunt extraordinare ... , pasiunea de a cunoaste si de a simnti necunoscutul este extraordinara , dar acum fiecare dupa posibilitati , iar peisajul din delta este foarte frumos mai ales seara parca treci in alta lume .... eu am sa vin cu voi cu cea mai mare placere ... TRAIASCA SPIRITUL DE AVENTURA !!!Si sunt multumit de motorul meu , face fata greutatilor , te ajuta cand ai nevoie , nu te lasa in drum . ( sper sa nu sune a lauda ... ) Cu respect celor ce au initiat " actiunea " ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 De la turul Europei pe motoare ati ajuns la... tantariii din Delta ! Tipic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 De la turul Europei pe motoare ati ajuns la... tantariii din Delta ! Tipic... Adica ? poti sa fii putin mai specific ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Cu respect atrag atentia administratorilor acestui forum ca el are ca titlu "Turul Europei 2005" si nu "Plimbare in Delta Dunarii"... Exista un topic separat cu balta... Iubitorii de tantari sa fie mutati acolo cu tot cu ciorba de peste. Aici ar trebui sa se discute despre o excursie pe motoare, anul acesta, prin Europa, in puii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 ....si uite asa intra unii pe forum prima oara si, neavind ce face, isi dau cu parerea....ca sa nu mai spunem ca nici macar nu sint motociclisti (desi nu vreau sa sune a discriminare)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Cu respect atrag atentia administratorilor acestui forum ca el are ca titlu "Turul Europei 2005" si nu "Plimbare in Delta Dunarii"... Exista un topic separat cu balta... Iubitorii de tantari sa fie mutati acolo cu tot cu ciorba de peste. Aici ar trebui sa se discute despre o excursie pe motoare, anul acesta, prin Europa, in puii mei... Tin sa'mi atrag si eu singur atentia ca esti singurul care are ceva de obiectat in topicul asta , si ca dealtfel , mentiunea ta putea fi exprimata mult mai calduros. Cu siguranta moderatorii au vizionat acest topic si daca sesizau ceva "grav" cu aceeasi siguranta faceau schimbarile aferente.M'am plictisit de atata siguranta. Spor si nevedem in Delta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Nu vreau sa intelegeti ca nu imi place Delta. Vreau sa spun ca atunci cand pe borcan scrie piersici, nu vreau ca inauntru sa gasesc... castraveti. Drum bun si cale batuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Intradevar discutam si despre Turul Europei si despre Intilnirea din Delta. Pe SITE ul www.danubebikers.ro se gasesc toate informatiile legate de aceste initiative in domeniul intilnirilor moto. Il voi anunta astazi Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Costi, Planurile tale sunt foarte ambitioase. In opinia mea daca o sa reuesti sa le atingi in proportie de 30% considera ca esti un fericit. Problema care se pune nu este numai de bani, dar si de oboseala care se stringe. Nu este usor sa faci atitia km, iar dupa un timp ajungi sa-ti doresti sa se termine. Si eu sunt un impatimit al calatoriilor lungi, iar cei care au spus pe forum ca nu au ce vedea in Europa se inseala amarnic. Nu spun ca noi nu avem o tara frumoasa, departe de mine, dar Alpii, Pirineii, fiordurile nodice etc. sunt ceva unic. Drumul pina acolo merita toti banii. Oricum urez succes celor care o mearga si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Beton poza ... chiar ca este unic ... pe unde este ... ca nu prea ma prind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Placebo Posted on Mar 30 2005, 03:21 PM Beton poza ... chiar ca este unic ... pe unde este ... ca nu prea ma prind? Poza este facuta in Italia, Pasul Forcola, spre Elvetia. Uite mai multe poze, poate cineva doreste sa ajunga pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate