white8snow Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Dupa cum zice si titlul eu si diana am hotarat acuma ca avem amadoi motoare noi sa face cadou cuiva motocicleta ij 350 pe care nu o mai folosim de ani buni . Pentru ca a fost un motor de suflet pentru noi nu cerem bani pentru ea , ne-am gandit ca poate asa cum si noi am fost candva tineri si fara bani poate si acuma o fi careva dintre voi in aceeasi situatie . Cerem in schimb de la respectivul sa-l iubeasca pe " iupy " asa il cheama pe ij asa cum l-am iubit noi si sa aiba grija de el iar in limita posibilitatilor sale sa incerce sa il restaureze. SUB NICI O FORMA nu vom accepta sa dam motocicleta cuiva care o va revinde , dezmembra , arunca ... ! Cautam pe cineva care sa isi doreasca ca acest motor sa devina primul lui motor . Pentru cel in cauza il rugam sa ne adreseze un privat mie ( white8snow sau la diana.d ) si sa vina sa o duca acasa . Are numar nou asa ca f mult de umblat pt transcris nu are si nici eu nu ma grabesc sa o transcriu . Reparatiile pentru a fi gata de drum sunt mai mult de forma munca fizica decat bani, pt ca am la ea multe piese . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Dupa cum zice si titlul eu si diana am hotarat acuma ca avem amadoi motoare noi sa face cadou cuiva motocicleta ij 350 pe care nu o mai folosim de ani buni . Pentru ca a fost un motor de suflet pentru noi nu cerem bani pentru ea , ne-am gandit ca poate asa cum si noi am fost candva tineri si fara bani poate si acuma o fi careva dintre voi in aceeasi situatie . Cerem in schimb de la respectivul sa-l iubeasca pe " iupy " asa il cheama pe ij asa cum l-am iubit noi si sa aiba grija de el iar in limita posibilitatilor sale sa incerce sa il restaureze. SUB NICI O FORMA nu vom accepta sa dam motocicleta cuiva care o va revinde , dezmembra , arunca ... ! Cautam pe cineva care sa isi doreasca ca acest motor sa devina primul lui motor . Pentru cel in cauza il rugam sa ne adreseze un privat mie ( white8snow sau la diana.d ) si sa vina sa o duca acasa . Are numar nou asa ca f mult de umblat pt transcris nu are si nici eu nu ma grabesc sa o transcriu . Reparatiile pentru a fi gata de drum sunt mai mult de forma munca fizica decat bani, pt ca am la ea multe piese . bravo Dom'le un mare gest si un mare suflet!!! mai rar asa oameni sa speram ca iupy va ajunge la niste oameni lafel de buni ca voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 de admirat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 respecte! admirabil gestul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrut Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) bv Editat Noiembrie 9, 2007 de Mitrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 foarte frumos.... pacat k nu stau prin zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Respecte maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana.d Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 asa cum a zis iubi meu mai sus , motocicleta este destinata cuiva care nu detine o alta motocicleta deja , vreau sa fac cuiva un bine nu sa imbunatatesc parcurile moto ale celor care isi permit mai multe . SO ! pls lasati pe cine nu are sa aiba si el sansa unui motor, asa mai vechi cum e el da e motor si poate o sa bucure pe cineva decat sa rugineasca la mine in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 felicitari pt initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miclaus_andrei Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ei ma bucur sa vad ca se mai gasesc si oameni in ziua de azi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana.d Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) avem un viitor posesor Editat Noiembrie 9, 2007 de diana.d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana.d Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 andrei va trebui sa vina sa isi ia motocicleta , din ce mi-a spus e nou posesor de permis moto, foarte entuziat si dornic sa isi restaureze prima lui motocicleta . ce sa zic ... numai bine andrei , sa ai bafta la el si te astept sa vi sa-l duci acasa. ps: iubi zice din spate ca " si sa bem clar o bere " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ... sunteti de admirat ... un gest frumos ... sa speram ca noul proprietar o va dori si o va merita cu adevarat si intr-o zi .. va continua ''traditia'' si o va dona la randul lui altui impatimit ...lipsit de resurse financiare ! ... si multa sanatate voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geesus Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 nu puteati sa faceti asta inainte sa-mi cheltui si ultimele economii pe o nepra??? oricum...FELICITARI! asemenea gesturi nu face oricine. Sper ca cel care o s-o primeasca sa fie demn de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Felicitari si din partea mea si ii doresc lui andrei mult succes in restaurare si sa aiba grija de ea. As dori si eu sa vad o poza cu andrei,U si iubi tau si cu ij-ul.Ar fi frumos sa faceti o poza.Eu consider k acest moment este unul foarte important si probabil de neuitat Inca o data felicitari si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 andrei va trebui sa vina sa isi ia motocicleta , din ce mi-a spus e nou posesor de permis moto, foarte entuziat si dornic sa isi restaureze prima lui motocicleta . ce sa zic ... numai bine andrei , sa ai bafta la el si te astept sa vi sa-l duci acasa. ps: iubi zice din spate ca " si sa bem clar o bere " Sunteti grozavi mai ales ca si acum tineti la ea. Multa fericire va doresc si motocicleta sa o vedeti si peste ani o mai si incercati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 santeti fabulosi,sopiii mosului!!!!sa va dea domnul sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) avem un viitor posesor rog "vanzatorii" sau fericitul nou propritar sa ne onoreze si pe noi cu cateva poze ... nu incap cuvinte de lauda in postul asta referitor la gestul facut de voi Editat Noiembrie 9, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Iupy,sa ai bafta pe unde ajungi si sa fi iubit macar atit cit te-au iubit si vechi proprietari. Toata stima pt.ei!...normal,vrem poze cu toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana.d Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) da facem si poze , cu noi toti maine la scorpions si cu iupy dupa ce -l scoatem pe saracu din depozitu in care se afla cu toate cele netrebuitoare pe langa casa prin jurul lui . Editat Noiembrie 9, 2007 de diana.d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) BRAVO Nota 10 Felicitari noului posesor si mai pentru fosti proprietari Editat Noiembrie 10, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 felicitari pentru initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 da facem si poze , cu noi toti maine la scorpions si cu iupy dupa ce -l scoatem pe saracu din depozitu in care se afla cu toate cele netrebuitoare pe langa casa prin jurul lui . asta e iupy? /index.php?...=146991&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Cu siguanta este iupy. Felicitari pentru initiativa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate