yuk Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Echilibrat stiu numai de Spidy si pe Teclu. Ps- am plumbi pe spitza, 20 si 30 gr, 10 lei Editat Martie 16, 2014 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 La plimbarea de azi pana in Paltinis l-am cunoscut pe Bogdan (are un Transalp albastru), cu care am coborat in oras. Nu am retinut user-ul lui de pe motociclism, asa ca-l salut inca o data! Pe coborare ne-am intersectat cu inca un coleg cu vitezana....nu stiu cine era....salutari! A inceput sa iasa lumea, SUPER! Eu urcam atunci Am tot facut Paltinis si Rau Sadului zilele astea. de la anvelopemoto.eu mi le iau din bucuresti, le ridic eu ca sunt la capitala sapt viitoare. Intrebarea mea era unde le montez in Sibiu?? La Speedy mi le montez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 cine are o cheie de bujii pt moto? vreau sa-mi verific bujiile si compresia cu ocazia asta si nu gasesc cheie, imi trebe tubulara lunga de vreo 10 cm de 16 parca si sa pot sa o cotesc in spatiu ingust unde sunt. motorul este un R6 2007 ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Domnilor si doamnelor, trebuie sa imi incalt mobra. Unde ma indrumati sa imi schimb cauciucele?? Eu aduc din Germania, noi, daca e sa-mi dai dimensiunile sa-ti fac o oferta. Am nevoie de un set de semnalizari stil semi-ovale, lipite de carene, nu iesite, are careva idei ce si cum pe unde pot gasi ceva asemanator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Are cineva GSR 600 si e dispus sa mi-l prezinte? Si sa dau o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Are cineva GSR 600 si e dispus sa mi-l prezinte? Si sa dau o tura? naked, similar cu banditul si hornetul. parca este unul singur in sibiu, nu retin al cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Da, parca imi aduc aminte ca am vazut unul anul trecut in Sibiu, dar nu pe la Dumbrava. Vreau sa imi fac o idee ca ma atrage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 La SMAEB merge cineva, cu maşina ? N-am motocicleta în Sibiu şi sincer să fiu nici chef să mai merg cu ea până în Bucureşti, e plictisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 naked, similar cu banditul si hornetul. parca este unul singur in sibiu, nu retin al cui. ... al meu ie ... doar ca nu ie ITP-ul facut ... da un tzar la 0722614860 si poate te-ncadrezi la o proba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 La SMAEB merge cineva, cu maşina ? N-am motocicleta în Sibiu şi sincer să fiu nici chef să mai merg cu ea până în Bucureşti, e plictisitor. Eu merg, dar cu moto (desigur), insa nu m-am hotarat daca sambata sau duminca (in functie de cum va permite vremea). Mai sunt si alti doritori de plimbare pe doua roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AirNike Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 ... al meu ie ... doar ca nu ie ITP-ul facut ... da un tzar la 0722614860 si poate te-ncadrezi la o proba Opa...si eu vreau o plimbarica vara asta....ca imbatranesc si ma cam satur sa zbor jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Cine mai are yamaha xt660z tenere 2008+ in Sibiu? In afara de mine sau eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Aline incepi sa ma dezamagesti ....parca nu erai adepul Naked.. sau speed ...ce facem ? Divortam ? Divortam de cruise ca pietrele de la rinichi mi-au cazut in vezica de la Dragstar. Si din cate am citi se pare ca mi s-ar potrivi Suzuki GSR 600. ... al meu ie ... doar ca nu ie ITP-ul facut ... da un tzar la 0722614860 si poate te-ncadrezi la o proba Yesss. Poate ne intalnim azi la Dumbrava. Daca nu, te voi suna. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assd Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Rog un posesor de Honda Africa Twin, daca este de acord sa-mi prezinte motocicleta si sa ma lase sa vad cum stau in sa(daca ajung cu picioarele jos). Sunt in cautare sa-mi schimb motocicleta si ma tenteaza modelul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Se rezolvă, dă-mi de ştire : 0726 277 393 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 gata? ai reparat ? te sun la urmatoarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Sună-mă, deşi nu prea mă găseşti în weekenduri prin zonă. Am reparat şi dintr-una am făcut două. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Help! Am pierdut cheia de contact de la Honda Hornet PC34 din 2001. Ce solutii am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Ai inceput bine postand pe toate topicurile..... cea mai safe e sa schimbi contactul, banuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Help! Am pierdut cheia de contact de la Honda Hornet PC34 din 2001. Ce solutii am? are cip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Disperare mare frate...asa ceva n-am mai patit. Nu cred ca are cip ...e model 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 are cip? Fuga pe Moldoveanu colt cu Stefan cel Mare si ti-o.........face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Pfuai de capul meu, dar tu nu eşti sănătos băiete. Ce ar trebui să faci? Copie la următoarea cheie. Iar dacă e din 2001 are toate şansele să fie cu HISS. Este inscripţia aceasta trecută în jurul contactului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Grija mare in oras ,din giratoriul de la dumbrava sunnt pirtiuni imense de ulei pe asfalt pe sub blocul cu plomba la trecere patinezi si cu masina . Si merge urma pana pe stefan cel mare. Grija mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Ms de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate