karpatenwolf Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 deci uitativa la videoclipul asta , e o scena dintr-un film , http://www.youtube.com/watch?v=-Jm3Zb-HSvo dar ce tare canta diavolul ala maram , super.. si inca 2 asa mai faine http://www.youtube.com/watch?v=CqSHcNgDb4U super piesele ba Sica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 http://vremeainpulamea.sirb.net/?oras=Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) na, daca la sb e asa frig am vrut sa merg la bucuresti......si......surpriza...mai frig acolo.... doamne, cotizo....te plictisesti? http://vremeainpulamea.sirb.net/?oras=bucuresti Editat Martie 4, 2009 de Titiluka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Cine are nevoie de o camera video performanta cu care sa isi filmeze iesirile cu motoarele si sa iasa si bine...bagati ochiu.se poate vedea in Sibiu iar pretul este cat se poate de negociabil.astept PM sau sunati la 0741064142.kristy http://www.kontrast.ro/samsung-vphmx10c-p-3796.html Editat Martie 4, 2009 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 http://www.libertatea.ro/stire/cat-de-mic-...nis-231992.html trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Cine are nevoie de o camera video performanta cu care sa isi filmeze iesirile cu motoarele si sa iasa si bine...bagati ochiu.se poate vedea in Sibiu iar pretul este cat se poate de negociabil.astept PM sau sunati la 0741064142.kristy http://www.kontrast.ro/samsung-vphmx10c-p-3796.html 1500 Ron eu zic ce este un pret acceptabil la o scula cu 0 km la bord, High Definition - calitate la imagine foarte buna, are Touch Screen, telecomanda si toate cablurile aferente.la fiecare zgarietura mai scad 100 Ron...asa ca nu sariti toti pt detalii PM Editat Martie 5, 2009 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 daca intereseaza pe cineva , un tip are de vanzare vo 60 l de ulei motorex pentru 2 timpi . din cate am inteles e sub pretul pietei , daca intereseaza pe cineva dati un PM si va dau numarul lui de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sper sa nu deranjez pe cineva, dar chiar nu stiu unde sa postez pentru ca multi bikeri amatori de snowboard (si poate e cineva doritor de o placa buna), m-am gandit sa-mi vand snowboardul. placa + legaturi rossignol scope 159 - 450 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 sper sa nu deranjez pe cineva, dar chiar nu stiu unde sa postez pentru ca multi bikeri amatori de snowboard (si poate e cineva doritor de o placa buna), m-am gandit sa-mi vand snowboardul. placa + legaturi rossignol scope 159 - 450 ron Florine...te-ai zăvorât în baie sa-ți pozezi placa? Mie îmi place uÂşa ta de la baie....SUNT FAN!! cu cât o dai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ma dear DeerFlorin, tu chiar tot vinzi... Parca vad ca peste 10 minute pui anunt ca vinzi si catelul. Era tare daca 'te licitai" de 8 Martie... Spor si bafta!...la vandut.... Nu m-am putut abtine Pup la voi sper sa nu deranjez pe cineva, dar chiar nu stiu unde sa postez pentru ca multi bikeri amatori de snowboard (si poate e cineva doritor de o placa buna), m-am gandit sa-mi vand snowboardul. placa + legaturi rossignol scope 159 - 450 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 O stiti p-asta? ... te doare capu', s-alta nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 O stiti p-asta? ... te doare capu', s-alta nu ... degeaba helmet la o viteza de peste 200 impact cu tir de 30 tone cine greseste plateste. cine e in stare sa greseasca fatal, sa treaca la un level mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 degeaba helmet la o viteza de peste 200 impact cu tir de 30 tonecine greseste plateste. cine e in stare sa greseasca fatal, sa treaca la un level mai usor Probabil ca si tiru' ala mergea cu vreo 90-100 => ca viteza de impact n-a fost decat pe la o suta si un pic. Ideea era ca a supravietuit si asta pentru ca avea casca. Daca n-ar fi avut sigur o mierlea. Oricum, de durut sigur la durut rau tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit. tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit. tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar spuneau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit.tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit. tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar spuneau P-asta n-am stiut-o. Nu-i nimic - omu' cat traieste-nvata. Oricum, proasta gluma, daca-i asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 P-asta n-am stiut-o. Nu-i nimic - omu' cat traieste-nvata. Oricum, proasta gluma, daca-i asa. apai stiti cum e: in toata lumea ziaristii scriu ce aud, de f. putine ori ceva verificat. asta e meseria lor. omu ala a intrat cu viteza in tir si cu toate ca, casca si-a facut treaba sa nu se sparga la impact, creierul aluia a avut o viteza egala cu viteza motoretei la impact. creierul a lovit cutia craniana la impact brusc si a decedat pe loc facand hemoragie instant. sa spuna cotizo ca e in domeniu. eu am citit din alte surse si inclin sa cred ca asa este caci se vede. un om viu nu sta agatat asa de tir in cap, cu spatiul de impact din otel facut ca plastelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit.tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar era o gluma spusa de nemti ca a supravietuit. tirul sigur a supravietuit. a fost intr-un ziar de scandal care a fos si criticat dupa ce a scris asa ceva fara sa aiba comunicat oficial de la militie. militienii lor spunea altceva in alt articol, alt ziar spuneau la ce detalii zic astia prin filmulet nu cred ca a supravietuit motociclistu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 urmariti asta: sa mai zic ceva??? sincer ... am ramas fara cuvinte si mi-e sila cand vad idioti ; numai cand ma gandesc ca asta vara de 2 ori am patit-o exact din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Te doare capuuuuuuu cind vezi asa ceva,nu mai zic nimic ca eu am scapat din asa ceva si credetima am fost constiet,dar eu nu am mai avut puterea sa ma ridic de jos,ca si le lua ala rau de tot!!!!!!!!!!!!!! Vorba unui om,"TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPU" RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Draga ValiSorin, iti uram un sincer La multi ani!, toate cele bune, toate toate dorintele sa ti se indeplineasca. Sa nu iti pierzi increderea in tine, ca toate se vor rezolva numai in bine. Fii optimist! Te pupam , te salutam Bya, Alex si Patricia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Draga ValiSorin, iti uram un sincer La multi ani!, toate cele bune, toate toate dorintele sa ti se indeplineasca. Sa nu iti pierzi increderea in tine, ca toate se vor rezolva numai in bine. Fii optimist! Te pupam , te salutam Bya, Alex si Patricia Si eu Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Si eu Cu respect Si din partea mea toate urarile de bine Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Pentru cine e interesat. Maine 21.03.09 la ora 9.00 Liniute pe aeroportul din Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) ce-s alea"liniute"?...dalea de tras pe nas?yuhuuu hmmm,acum m-am uitat...masini?bleahhhhhhhhhhh Editat Martie 20, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 cred ca ma duc si io cu Fiatu' Panda a lu' nevasta-mea...sparg tot!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate