Ma-ta-i Curva Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 casa de piatra man... si tot ce va doriti! innafara de biserica poti conta pe mine! Multumesc Nenea Jerry da te inteleg !! Da Alina Multumesc si va astept cu drag vin cu un Reminder ca stiu cum e Multi uita si is fac alte planuri !! si legat de bere laso sa curga !! CURATA RINICHIIIII!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Vreun coleg din zona Sibiului poate oferi info despre Medias-Sibiu (eventual Sighisoara - Sibiu)? Ma intereseaza sa stiu daca se paote circula normal sau ar rtebui sa aleg alta ruta spre Transfagarasan. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Vreun coleg din zona Sibiului poate oferi info despre Medias-Sibiu (eventual Sighisoara - Sibiu)? Ma intereseaza sa stiu daca se paote circula normal sau ar rtebui sa aleg alta ruta spre Transfagarasan. Mersi! Oribil sibiu Medias Oribil sibiu Sighisoara !!! in cazul in care vii nu-ti sugerez mai mult de 70 ocolesti o groapa dai in 10 Asfalt Uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 ar fi o varianta Sighisoara - Sibiu pe Agnita...au mai lucrat ceva la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 sigisoara - agnita nu stiu sa zic. agnita - sibiu este perfect drmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Wilder, mai trage si tu de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Asa incurajezi tu omu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 lollllll.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Vreau sa fac un anunt tuturor Motociclistilor din sibiu !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 8.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , 9.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron 9.30 Mireasa Vestem 10.00 Selimbar Starea Civila si 12.00 Biserica Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati in Gradina din Vestem pentru a servii o zama de Burta Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! Un bărbat dacă vrea ceva - face. Dacă nu vrea - nu face! Un bărbat care nu vrea dar face e un bărbat însurat …! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Vreau sa fac un anunt tuturor Motociclistilor din sibiu !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 8.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , 9.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron 9.30 Mireasa Vestem 10.00 Selimbar Starea Civila si 12.00 Biserica Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati in Gradina din Vestem pentru a servii o zama de Burta Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! you're on the road to hell...you'll meet nice guys there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Wilder, mai trage si tu de timp Nu am nici un Motiv Un bărbat dacă vrea ceva - face. Dacă nu vrea - nu face! Un bărbat care nu vrea dar face e un bărbat însurat …! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Limita bautului decent: Bea pâna ti se pare frumoasa, dar inca nu vrei sa o ceri de nevasta... Vreau sa fac un anunt tuturor Motociclistilor din sibiu !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 8.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , 9.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron 9.30 Mireasa Vestem 10.00 Selimbar Starea Civila si 12.00 Biserica Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati in Gradina din Vestem pentru a servii o zama de Burta Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! Viata maritala e foarte frustranta. În primul an de casatorie, barbatul vorbeste si femeia asculta. În al doilea an, femeia vorbeste si barbatul e cel care asculta. Începînd cu al treilea an, vorbesc amândoi si vecinii asculta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMF Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Merge cineva astazi la intrunirea Free bikers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Merge cineva astazi la intrunirea Free bikers? au plecat majoritatea de joi ... nu prea cred sa fie careva sa-ti raspunda .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 au plecat majoritatea de joi ... nu prea cred sa fie careva sa-ti raspunda .... daca te tine,haide la intrunirea moto de la Baia-Mare organizata de catre cei de la Rock`N`Road. Se tine in baiut si este foarte frumos acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 daca te tine,haide la intrunirea moto de la Baia-Mare organizata de catre cei de la Rock`N`Road. Se tine in baiut si este foarte frumos acolo mersi de invitatie !!! dar nu m-am dus la Hunedoara ca sunt Bolnav ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMF Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 au plecat majoritatea de joi ... nu prea cred sa fie careva sa-ti raspunda .... Mersi, am ajuns, a fost fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 dau la schimb pompa moto pe o husa moto de marime mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) adaposti-va mobrele, toaclele si masinile !!! interfonu', poarta, gainile, care ce aveti... pentru urmatoarele 3-4 zile ... Editat August 19, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 adaposti-va mobrele, toaclele si masinile !!! interfonu', poarta, gainile, care ce aveti... pentru urmatoarele 3-4 zile ... adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 vine tiganimea din toata tara la inmormantarea lu' cioaba ...presupun ca la asta se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 i-a dat Base bani sa il scoata de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 De astazi Bunul nostru prieten, coleg si camarad jerry trece printr-un Cosmar foarte greu !!! Ca oricare coleg eu zic sa-l sustinem!!! Reista Jerry !!!! kill them allll!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate