rideordye Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Astea nu le-am incercat inca. Eu mi-as lua Tech7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Oxford aquatex e slaba. Pe mine m-a tinut mai putin de un an. Daca sta mult in soare se coace si se sfasie in mii de fasii la simpla atingere. NU recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Eu am Tech7 XXL (sau care e varianta cea mai mare) de la un user de pe forum de aprox 2-3 luni. Este si prima husa pe care o detin asa ca nu pot sa fac o comparatie dar isi face treaba si nu am observat sa treaca apa prin ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salut, Durata de viata a unei huse Oxford Aquatex este de 1 an. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salutare, Am si eu Oxford Aquatex pe mobra mea. Am luat-o in primavara trecuta si m-a tinut fara probleme tot sezonul. Anul acesta am observat ca a inceput sa se mai infiltreze apa in ea deci confirm ca proprietatile de impermeabilitate incep sa se piarda dupa un an. Cu rupturi nu am avut probleme in ciuda vanturilor puternice care au fost si a pisicilor care dormeau sub ea ... ce-i drept, nici nu este batuta de soare, sta aproape mereu la umbra intre doua cladiri. Pot sa o compar doar cu o husa de la Louis pe care am avut-o acum doua sezoane si care era mult mai ''slaba'', statea mai prost pe mobra si s-a si sfasiat de la vant. Tech7 n-am probat. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salutari, Eu am o husa Oxford Aquatex de 2 luni, este ok pana acum, intentionez ca husa sa o folosesc pe perioada primavera-toamna, iarna trimit motorul la garaj. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Si eu imi duc mobra iarna la garaj dar primavara, vara si toamna in general sta afara (pregatita oricand de-o tura). Am gasit o gramada de huse moto pe net DAR fie depasesc bugetul, fie sunt noname sau de proasta calitate. Oxford si Tech7 le-am vazut ca fiind mai de doamne-ajuta din unele review-uri dar vroiam de la voi niste pareri/sfaturi/recomandari. Va multumesc frumos pentru ajutorul acordat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 ma gandeam sa pun la bancuri, dar neh... http://www.turnulsfatului.ro/22034/un-radar-neinscriptionat-al-politiei-a-ars-in-camp.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Hai ca asta-i tare: s-a impotmolit din cauza terenului umed, dar a aprins iarba uscata de sub el :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 http://www.hells-angels.com/?HA=charters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Chinez să fi, un flex să ai . Pentru ce l-ai denumti "ceea mai tare modificare" ? Cea mai extremistă modificare, da, dar tare de departe nu ( dpmdv ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Mi se pare foarte greu de mers in trafic cu asa ceva. Pentru expozitii e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 ceea mai tare Modificare a unui Virago250 ..... the best of KITSCH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 http://www.pemotoare.ro/video-cum-a-aparut-motociclismul-o-alta-teorie/6047/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 aviz amatorilor ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Venim, venim. S-aducem tobele de scandal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Revin cu anuntul !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da, am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 9.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , Ora 10.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron, ora 10.30, 10.45 Mireasa Vestem ,12.00 Biserica dintre Brazi iar pana la sala cateva care va fii la Ora 2.0 Poze cu colegii Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati pe Stefan cel Mare la un Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! p.s. In cazul in care va Ploua se anuleaza Defilajul MAD DOGS RC spune PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Revin cu anuntul !!! Pe data de 21 septembrie anul acesta invitam pe toti ce vor sa ia parte la defilajul Mariajului nostru Da, am Hotarat sa ma casatoresc !!! cei ce vor a ne conduce pe Drumul Maritisului sunt bine veniti !!! Vin cu rugamintea si tot respectul celor din MadDog R.C. daca ar dorii sa ia parte Traseul va fii Urmatorul 9.30 Mire ,Stefan cel mare 102 , Ora 10.00 Nasi pe undeva prin Vasile Aron, ora 10.30, 10.45 Mireasa Vestem ,12.00 Biserica dintre Brazi iar pana la sala cateva care va fii la Ora 2.0 Poze cu colegii Iar pe Data de 28 Septembrie cei ce au luat parte la Defilaj sunt invitati pe Stefan cel Mare la un Gratar si o bere in cinstea noastra Va multumesc ! p.s. In cazul in care va Ploua se anuleaza Defilajul o idee... ne vedem toti la 8.30 in parcare la Teatru Stanca sa mergem toti in gasca la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 see u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 agree with jerry agree with jerry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Vorba multă, sărăcia omului. Îmi cer scuze că mi-am anunţat prezenţa, acum nu mai pot ajunge la evenimentul de mâine; nu am reuşit să-mi aduc motocicleta din Braşov. Vă doresc s-aveţi parte de-un defilaj demn de un astfel de eveniment şi de-o petrecere ce n-are s-ajungă pe YouTube. La mulţi ani personajelor principale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 8.30 in parcare la teatru si eu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 deci Cum a rămas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 deci Cum a rămas? a ramas ca....ploua. deci se insoara omu,fara martori...hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Doar pentru fete Mi-au ramas mici. Ii dau cu 5 lei bucata. Cei evazati, vernil si negru, sunt cu talie joasa Dimensiuni: 1. cei vernil: 77 cm peste sold, lungime interioara 77cm 2. cei negri: 76 cm peste sold, lungime interioara 75cm 3. blugii cu dungi, sunt pe albastru: 76 cm in talie, lungime interioara 82cm (astia mi-s mari) 4. pantaloni 3/4: 68 cm in talie 5. pantalon negru din material care nu se sifoneaza: 70 cm in talie, lungime interioara 74cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate