Nedelcu. Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 am nevoie mare de un bolt pentru piston mzrt3! De unde pot cumpara unul rapid? pe miese-mz.net nu au! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 am nevoie mare de un bolt pentru piston mzrt3! De unde pot cumpara unul rapid? pe miese-mz.net nu au! salut daca este pe 15 vezi ca merge bolt de piston de scuter china4t de 125gasesti la orice magazin sau mecanic care repara scutere, ti asi trimite eu dar nu merita deranjul de distanta si curieru ia scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 salut daca este pe 15 vezi ca merge bolt de piston de scuter E de 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Al meu e de 15 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 O sa il masor in seara asta! Din amintiri stiu ca are 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Al meu e de 15 . O sa il masor in seara asta! Din amintiri stiu ca are 15. Eu mă refer la dimensiunile originale ale bolțului, nu la invențiile comise asupra motoarelor voastre. Între 12,00 și 12,20 sunt bolțuri de 6 dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 in poza atasata de dumneavoastra nu sunt specificatiile pentru RT3 ci pentru RT1. Daca spuneti ca asupra motoarelor noastre au fost facute "inventii" cum explicati comercializarea pe siteurile din germania a seturilor de motor cu bolt de 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) in poza atasata de dumneavoastra nu sunt specificatiile pentru RT3 ci pentru RT1. ...și RT2. Așa e, aveți dreptate. Mea culpa! Editat Septembrie 1, 2013 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Pentru cunoscatorii cu ficatul puscat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Foarte frumos , se vede ca ai muncit , nu era mai usor sa le cumperi din Deutschland, luai de acolo orighinalishen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Poate cineva sa faca o poza si sa o posteze? Am nevoie de tabloul de sigurante de pe MZ ETZ 251. In mod special imi trebuie sa stiu unde vine conectat + ul si - ul de la baterie ca s-a desconectat din greseala si nu stiu unde vine... Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 conform schemei, + baterie vine la Si1(prima din dreapta) care are 2 sau 3 papuci pe intrare. - baterie vine la Si2, a 2-a din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Am incercat asa si mi s-a ars siguranta. Acu nu mai am sigurante Vroiam sa fiu sigur ca fac bine. conform schemei, + baterie vine la Si1(prima din dreapta) care are 2 sau 3 papuci pe intrare. - baterie vine la Si2, a 2-a din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 asta nu inseamna ca schema nu e buna, ci ca ai un scurt. Bine ca ai avut siguranta si nu ti-a luat foc instalatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Nu am scurt ca inainte imi mergea. Nu s-a schimbat nimic altceva decat ca mi-au iesit astea doua cabluri. Probabil ca nu am inteles eu bine cum ai zis. Am facut o poza si am marcat cu literele alfabetului. Deci pana acum am incercat cu + ul in A (cablul galben) si - ul in B - cablul nu este conectat acum. Editat Septembrie 3, 2013 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Eu ce sa fac acum, sa te mint frumos? Ti-am spus cum se leaga dupa original, si asta ai fi primit si daca facea cineva poza. Si cand se arde o siguranta de 16A acolo e un mic scurt, indiferent de ce zici. Eu nu vad clar dar in cealalta parte la Si2 ai fir rosu care normal era la Si1, nu vad lar ce e legat ;a Si1 dar pare galbui sau maro, si alte neconformitati. Cauta pe net dupa "schaltplan ETZ251" si o sa gasesti schema. Daca cablarea ta nu o respecta, ghinion, va trebui sa sapi singur. de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Mersi, nu ma gandisem sa caut dupa numele german. Eu cu partea electrica sunt cam paralel... Daca nu e conform cu ce trebuie sa fie, va trebui sa vad ce pot sa fac. Probabil desfacut tot, mers pe fir si sa speram ca pot sa pun la loc cum e in carte. Sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Salut, Asta e noua mea jucarie, Un MZ ETZ 301 (mai exact KANUNI) din 2001. Estetic nu arata prea bine dar am inceput deja sa o demontez si va reveni curand pe strada frumoasa ca la inceput. Editat Septembrie 3, 2013 de AdrianP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 .......n-ai fi venit calare pe ea la Siriu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Lolo, abia am luat-o! Dar la anul e clar ca sunt prezent cu ea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Felicitari pentru achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 s-a vandut azi pe ebay la nemti mz es 250 cu evacuare dubla cu fix 8000 euro. este din 1957 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 8000 zici? imi e greu sa cred..... Domnul Robert incearca de ceva timp sa isi vanda BK-ul cu 3000 si nimic..si scuza-ma e BK! Cine mai stie ,cine si cum incearca sa ridice pretul motocicletelor marca MZ| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 8000 zici? imi e greu sa cred..... Domnul Robert incearca de ceva timp sa isi vanda BK-ul cu 3000 si nimic..si scuza-ma e BK! Cine mai stie ,cine si cum incearca sa ridice pretul motocicletelor marca MZ| io stiu ce sa zic? poate nemtii, este mai rar modelul cu 2 evacuari? a avut 60 de licitatori http://www.ebay.de/itm/111158988371?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 (editat) astea in 2 tobe sunt rare. Acolo 8.000 de euro sunt doua salarii medii. Imi place motocicleta, mai ales motorul care nu e lustruit. Editat Septembrie 10, 2013 de dani_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate