cristian78 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Pai unul dintre ele este pe Dorobanti. De fapt depinde ce mai cauti in afara de spray gasesti Honda si vis-a-vis imi pare ca sunt United Motors, ii recunosti usor ca au niste motorete in fata. 241273[/snapback] merci. am luat de la romana de la metrou. 500 mii cu teflon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 merci. am luat de la romana de la metrou. 500 mii cu teflon. 243943[/snapback] Bravo, chiar uitasem de ala de la Romana si doar il vizitam zilnic, eu ma duceam dupa placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Salutare! Dupa ce m-am gandit si razgandit, am ajuns la concluzia ca voi achizitiona un GS(fiabilitate,manevrabilitate,consum mic etc.). Am niste intrebari si poate ma lamuriti voi: 1. Cati km 'tine' un asemena motor, presupunand ca va fi ingrijit ca la carte si fara a se merge cu el ca si cum ar fi Hayabusa? Intreb asta, pentru ca pe mobile.de, am gasit destule GS-uri pana in 15k la preturi pana in 1600.Practic la km astia motorul e brand-new, de-abia rodat.Pretul e ok deoarece vreau sa il iau in leasing, asa ca scap de taxe vamale si platesc si mai putin tva. 2. Ce ziceti de comparatia cu Yamaha XJ600Diversion? 3. Cam cat costa intretinerea unui astfel de motor intr-un an, daca nu te zgarcesti la consumabile&stuff? 4. Sunt diferente notabile intre un GS din 94 si unul din 99? 5. Tinand cont ca am 1,82 si 100kile e un pic cam mic motorul asta pentru mine? Cam care e sarcina utila pentru un GS? Offtopic: Este vreo diferenta notabila intre preturile de sezon si cele de iarna de pe mobile? S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Diversion a faina rau, dar am inteles ca este destul de greu sa o vinzi dupa ce te plictisesti de ea Cat despre partea cu leasingul.. cica cam tot pe-acolo de aduce cu banii, singura diferenta ar fi ca ii platesti in rate. Mai bine hai in topicul cu GPZ-ul, si ne luam amandoi P.S. Afirmatiile de mai sus sunt din auzite, sau din ce am mai citit pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Diversion a faina rau, dar am inteles ca este destul de greu sa o vinzi dupa ce te plictisesti de ea Cat despre partea cu leasingul.. cica cam tot pe-acolo de aduce cu banii, singura diferenta ar fi ca ii platesti in rate. Mai bine hai in topicul cu GPZ-ul, si ne luam amandoi P.S. Afirmatiile de mai sus sunt din auzite, sau din ce am mai citit pe forum 244391[/snapback] 1. Am auzit si eu asta, plus ca preturile la Diversion sunt mai mari 2. Leasingul va fi unul fictiv, pentru a scapa de taxe si micsora tvaul. Peste pretul de achizitie al motorului ma mai cost 600-700euroi, si imi vine la usa cu toate actele facute&shiet 3. E misto GPZul, dar nu prea gasesti cu km putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Daca se indreapta vremea facem o plimbare de GS-uri pe la munte. Nu de alta dar pana nu se scumpeste si benzina iar. Strumfule te bagi la o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Brasovul e la munte... si vremea s-a indreptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Hello Dragilor ! Dc e frumos merg si eu , acu 2 weekenduri am fost la Busteni ! Din prognoza de pe net arata ploaie dar vedem ! Ce vream sa va intreb ... la cauciucuri v-ati mai uitat ? De care sa iau ? 140/70-17 ? sau ca in carte 130/70-17 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Brasovul e la munte... si vremea s-a indreptat Eu unul as baga o tura pana la Bv. Sa vad daca gasesc cu cine sa ma mai dau pana acolo si daca nevestei ii convine alternativa. As merge la un gratarel la soare, probabil ultimul pe anul asta. Un soare de toamna...yami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 E loc berechet aici de gratare poate chiar la Fagaras daca vreti sa va incumetati. Mergem la Beclean la lacuri, poate prindem si-un peste si il luam si pe Ghostu de-o aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 (editat) E loc berechet aici de gratare poate chiar la Fagaras daca vreti sa va incumetati. Mergem la Beclean la lacuri, poate prindem si-un peste si il luam si pe Ghostu de-o aripa Destul de multe pt o singura zi, mai ales ca acum ziua este egala cu noaptea. Eu am o singura zi disponibila, practic nici una libera nu e dar ma gandesc ca poate o rezolv. Editat Septembrie 28, 2005 de ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Hello ALL ! Vand 4 Filtre de ulei DELO cod louise.de 10059057 . Am luat din gresala mai multe ! Merg si la alte modele de motocicleta bine inteles, daca mai auziti prieteni ca ar dori ! Le dau in 150.000 lei. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 /index.php?showtopic=28972 Dati-va si voi cu parerea, poate ma ajutati sa ma hotarasc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Salve amigos Am vandut GS-ul ! Urc o clasa... urmeaza foarte probabil CBR 600, nu m-am hotarat la an, depinde de bani. Am vorbit cu Fox deja si o sa-l cumpar in ianuarie Oricum ne vedem la Arc, si la restul intalnirilor, si o sa parchez alaturi de grupul GS-istilor. Oricum las scris pentru toti care citesc sectiunea dedicata GS-urilor: PENTRU INCEPATORI GS-ul ESTE SUPER SUPER BUN !!! L-am luat la 35000km si am facut cu el in aproape 3 luni 3000km, majoritatea in Bucuresti (fara aprox 200km drumul la intrunirea de la Targoviste). Singura problema avuta a fost chiar la inceput cand mi s-a ars siguranta , in rest... LASER FRATE! Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Chiar ca e SUPER GS-ul pentru incepatori. Eu sunt foarte multumit de el mai ales de cand am schimbat kit-ul de lant; anu asta am facut 5300 km si nici o prblema, doar cheia in contact, buton si jar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Tocmai am achizitionat si eu unul E excelent, merge beton si sper sa nu am probleme cu el. Singura problema pe care am avut-o deocamdata a fost la viteze. Nu stiu de ce, dar mi s-a intamplat sa nu mai imi intre in viteza intai Dar dupa ce am scos contactul si l-am pus pe loc a mers. Sper ca e din vina mea, si nu a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 @pacasac, cand mai face figuri incearca in timp ce tii apasat ambreiajul si apesi pedala la schimbator, da drumul putin la ambreiaj. S-ar putea sa intre. Asta pentru situatia cand moto e cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Da, uneori intra mai greu, incearca sa bagi intr-a doua si pe urma in prima, sau sa misti motorul putin in spate sau in fata. In cazul in care te enervezi (cum mai fac eu) da-i una Voi la cat lasati ralantiul / socul cand il lasati sa se incalezeasca? Eu vad ca doar pe la 2500-3000 merge rotund motorul cand e rece. Sau poate am doar eu o problema si ar trebui sa mearga rotund si la 1000 cand e rece, dimineata adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Eu tot asa il tin, 2000-2500, dup-aia trag incet de soc, pana e aproape de 0, si daca merge ok motoru plec, socul il las de tot numa dupa ce am schimbat a doua.. la indicatiile lui Zorro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Si eu tot pe la 2500, mai jos nu merge constant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Fanel, mai ai filtre? Imi trimiti si mie unul la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 In cartea tehnica scrie ca rezervorul e de 12l, asta include si rezerva de 2l? sau nu? Hai mah GS-istilor, unde sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 In cartea tehnica scrie ca rezervorul e de 12l, asta include si rezerva de 2l? sau nu? Hai mah GS-istilor, unde sunteti? nu include, e 12+2. P.S. la mine (GS 500 E din 93) scrie ca are 17 (din care 3.5 rezerva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Ciudat... ar fi chiar culmea ca a mea sa aiba 12 kile in loc de 17. Deci banuiesc ca au gresit aia pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Tocmai am achizitionat si eu unul E excelent, merge beton si sper sa nu am probleme cu el. Singura problema pe care am avut-o deocamdata a fost la viteze. Nu stiu de ce, dar mi s-a intamplat sa nu mai imi intre in viteza intai Dar dupa ce am scos contactul si l-am pus pe loc a mers. Sper ca e din vina mea, si nu a motorului. Nu trebuie ii iei contactul, cand se incalzeste cateodata nu intra din prima in treapta 1 (si la masina e la fel), lasi ambreiajul turezi scurt si apoi bagi si vezi ca apoi intra imediat. Se rearanjeaza pe acolo inauntru ceva, mi-a explicat si mie cineva dar sincer nu am retinut decat finalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate