Road Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 (editat) Imi puteti spune si mie unde gasesc sa cumpar un cablu de kilometraj (nou), pentru GS500, al meu s-a rupt ieri...Daca puteti sa imi ziceti si un pret informativ... Multumesc ! Daca mai ai rabdare pana prin ianuarie, cel tarziu februarie, eu stiu pe cineva care face drumuri de Germania aproape saptamanal, si audce piese si noi si second. Daca nu, alta solutie decat reprezentantele suzuki din tara, nu vad. Dar nici ei nu cred ca tin pe stoc, si la fel, si ei fac comanda din strainatate. Stiu si eu cat a umblat in vara frate-meu pentru un cablu de ambreaj pentru un bandit de 400. Cablu de ambreaj era 30 euro second, si vreo 70 nou, original suzuki. Eu mi-am luat in noiembrie cablu de soc second, pt gs500, si m-a costat 20 euro. deci cred ca tot in jurul acestor sume se invarte si un cablu de vitezometru. Multa bafta !!! Editat Decembrie 26, 2005 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 @Road: multumesc! ...vreau sa il iau nou.... La Louis am gasit ceva...are codul 10037221 cred ca acela este cablu de kilometraj...acolo costa 11,95 euro. Eu nu stiu deloc germana dar cred ca acela e cablul...care stiti germana spuneti-mi si mie daca asta e cablul. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 26, 2005 Autor Share Postat Decembrie 26, 2005 @Road - poza e misto, dar rezolutia e prea mica pt tricouri. Daca gasesti la o rezolutie mai mare, in Buc e un centru unde imprimarea costa 300.000 ROl cu tot cu tricou. Banuiesc ca si la tine sunt @toply - suna la TANGA la Doru, stiu ca el a vrut acum vreo luna sa aduca pe stoc cabluri, printre care si pt GS-uri. Risca niste centi si ti-l si monteaza pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 @toply - suna la TANGA la Doru, stiu ca el a vrut acum vreo luna sa aduca pe stoc cabluri, printre care si pt GS-uri. Risca niste centi si ti-l si monteaza pe loc. Despre asta e vorba? Bucuresti: ATELIERUL TANGA-MOTEURS Doru: 0744795822 Eu sunt din Craiova...cu montatul cablului ma descurc...e simplu de montat...numai sa aiba si sa imi trimita prin posta cu plata ramburs. Multumesc mult de informatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 26, 2005 Autor Share Postat Decembrie 26, 2005 Da, ei sunt Scuze, nu ma uitasem la orasul tau si am raspuns asa familiar Discuta cu ei si ti-l poty trimite si pe posta, logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 AlexLau_81@ Si a mea(1994) a avut coarne dintr-o bucata insa vechiul proprietar, din considerente estetice, le-a schimbat cu unele din 2 bucati. Asa ca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Adevarul e ca nici mie nu-mi plac coarnele dintr-o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 Adevarul e ca nici mie nu-mi plac coarnele dintr-o bucata. Merci man lasa ca mie imi plac .Pt mine important e sa nu aiba probleme bijuteria si sa te poti baza pe ea la drum lung....lucru pe care am sa'l aflu de abia la primavara. Apropos a mai fost cineva la dom' Constantin, ca as vrea s'o bag la o curatzenie generala cu reglaje cu tot tacamul , sa vad ce'i uzat, sa schimb ce trebuie schimbat... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 (editat) @Road: multumesc! ...vreau sa il iau nou.... La Louis am gasit ceva...are codul 10037221 cred ca acela este cablu de kilometraj...acolo costa 11,95 euro. Eu nu stiu deloc germana dar cred ca acela e cablul...care stiti germana spuneti-mi si mie daca asta e cablul. Multumesc ! Nu stiu daca te mai auta cu ceva sau raspund prea tarziu. Eu stiu bine germana si am verificat nr. produsului dat de tine la Louis pe site. Intr-adevar produsul este cablu de kilometraj si se potriveste pt Suzi GS 500. Bafta si sper sa ti repari buba sa nu te prinda astia cu 160 prin oras ca nu stii cu cat mergi. Editat Decembrie 30, 2005 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Nu stiu daca te mai auta cu ceva sau raspund prea tarziu. Eu stiu bine germana si am verificat nr. produsului dat de tine la Louis pe site. Intr-adevar produsul este cablu de kilometraj si se potriveste pt Suzi GS 500. Bafta si sper sa ti repari buba sa nu te prinda astia cu 160 prin oras ca nu stii cu cat mergi. Multumesc de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Azi 31.12.2005 ora 16 si ceva (nu mai stiu exact), am dat ultima tura din anul asta cu GS-ul. S-a comportat bine, si am abuzat putin de ea, stiind ca o sa aiba cel putin 3 luni la dispozitie sa se odihneasca. Vantul mi-a cam creat probleme la peste 120, dar in rest totul a fost ok. Nu puteam sa trec in anul 2006 fara sa fi facut o ultima tura. Va doresc un an cel putin la fel de bun ca si acesta, si o iarna cat mai scurta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Si eu am facut azi 100 si ceva de km... a fost super... Un an nou fericit la toata lumea ! Pe anul asta am incheiat cu datul pe motor... "tocmai la anu" pe 1 ianuarie mai ies cu ea Acum ma duc sa beauuuu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 La multi ani tuturor colegilor de GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2006 Orele 14:00, azi, Arc (pt bucuresteni) La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 La multi ani tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 La multi ani! Are cineva idee unde as putea sa gasesc un parbriz pentru modelul carenat? Carenele sunt originale, pentru GS500, cel putin asa scrie pe ele. Parbrizu asa arata inainte...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 mah, ia doo, just in case ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Daca gasesc iau Daca nu... ti-l fur pe-al tau odata poate se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Haideti mah! O idee pentru parbriz, ceva? Unu la mana a doua, unu nou la un pret rezonabil, ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Haideti mah! O idee pentru parbriz, ceva? Unu la mana a doua, unu nou la un pret rezonabil, ceva! Louis. Am cautat pt a mea si am gasit intre 25 si 100 de euro. Cred ca aveau si parbrize pentru mopede sau Y2K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Louis. Am cautat pt a mea si am gasit intre 25 si 100 de euro. Poti sa imi dai un link ceva te rog, ca eu nu am gasit inainte de? Inainte sa... cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 salut la toti poftim linku cu brosura in format pdf de la louis http://louis9.louis.de/katalog2006/pages/459.pdf si eu sunt noul posesor de suzuiki gs 500e carenat tocmai am luat o din germania acu 2 sapt. 1550 iepuroi 4300km an '95a fost a lu un mosh de 70 de ani pe ca re nu la u mai tinut genunchi sa o mai conduca si si a luat opel lasand o avans la un autohaus. am avut un noroc extraordinar cu pretu asta doar bateria a trebuit sa o schimb. dar din pacate e inca acolo la niste rude. de pasti o sa o aduc deja nu mai am rabdare. uitati si o poza cu bijuteria in garaj de revelion am stropit o cu sampanie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Exact ca al tau era si parbrizul meu inainte, dar nu il gasesc in lista aia Nu mi-l dai mie pe al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 nu arata poza da e codu acolo pt suzuki gs500 f , sau mergi pe site la :produkte von a-z,la litera v , Verkleidungsscheiben, si ai acolo mai multe alea ultimele 2 de jos cu geam clar si negru ,nu arata poza ,da e codu acolo : 10006949 VERKL.-SCHEIBE SCHWARZGS 500 F BJ.'04- SUZUKI GS 500 F (GS500F/04) 54,95 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 E pentru GS 500 F, nu GS 500 E. Esti tu asa sigur ca se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 salut la toti si eu sunt noul posesor de suzuiki gs 500e carenat tocmai am luat o din germania acu 2 sapt. 1550 iepuroi 4300km an '95a fost a lu un mosh de 70 de ani pe ca re nu la u mai tinut genunchi sa o mai conduca si si a luat opel lasand o avans la un autohaus. am avut un noroc extraordinar cu pretu asta doar bateria a trebuit sa o schimb. dar din pacate e inca acolo la niste rude. de pasti o sa o aduc deja nu mai am rabdare. uitati si o poza cu bijuteria in garaj de revelion am stropit o cu sampanie . Faina micutza! S-o stapanesti sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate