vajumic Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 puteti sa incercati la mine .... www.valeo-media.ro e 40 cu tricou cu tot dar problema ar fii transportul din Tg-Jiu pana la voi in Bucuresti.Daca va strangeti mai multi e mai putin transportul.Ce ziceti? Salutare Va fac eu ma ieftinache... sa-mi trimiti grafica sa fac unu pt mine de proba si daca va place facem... cam la 25 RON cu tot cu tricou - pretul asta doar pentru tricouri albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 daca e asa eftin ma combin si eu la unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 INTREBARE: CE FOLOSITI CA LUBRIFIANT PENTRU LANT, ULEI, UNSOARE, SPAY PT LANT??? Eu folosesc gama MOTUL: Motul CHAIN LUBE ROAD + Motul CHAIN CLEAN Pentru detalii ia legatura cu LinX.Are preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Salutari dragi posesori de GS500.Ma alatur si eu voua cu ultima mea achizitie:Suzuki GS500 E, din 94´,37,750 km (eu l-am luat la 37.500) deci inca sunt proaspat in japoneze.Vin de pe comuniste...si pana acum simt raiul pe pamant . Moto mere de rupe pamantul,doar ce am schimbat uleiul(Total 10W40) placutele de frana(fata+spate)simeringuri furca fata noi,bujii NGK si fise NGK noi,iar toba este stok.Am cauciucuri Dunlop pe ea,dar as vrea ceva mai bun...o recomandare ceva? Aceasta este frumusetea P.S:Ala de pe moto sunt eu.Urmatoarele poze vin din excursia de la Dunare care va fii maine. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) salut. vin si eu cu o intrebare in legatura cu semnalizarile spate: a incercat cineva sa incorporeze in stop 2 semnalizari cu led??si mai ales e legal asa ceva?? precizez ca sticla stopului e clara .stopul pe frana si pozitia fiind deja pe led. ms Editat Iulie 7, 2009 de pogor[frate] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 salut. vin si eu cu o intrebare in legatura cu semnalizarile spate: a incercat cineva sa incorporeze in stop 2 semnalizari cu led??si mai ales e legal asa ceva?? precizez ca sticla stopului e clara .stopul pe frana si pozitia fiind deja pe led. ms daca n-a incercat nimeni pana acum o sa incerci tu...si ne spui si noua ce si cum...daca-ti reuseste. Legal...hmm...nu prea cred ca ar fi pt ca-i "home made" deci nu-i omologat. Gandeste-te totusi la un singur lucru...te mai vede lumea ca semnalizezi? Si eu ma gandeam la ceva semnale mai mici...cu leduri...dar m-am razgandit dupa ce am vazut pe la unii, altii cam cum se vede... Spor la modificari. Eu m-am apucat acuma sa schimb culorile la ceasurile de bord...alb cu gradatii negre si lumina albastra ... cred c-o sa iasa belea...cand termin pun poze...indiferent daca iese ok sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 salut. vin si eu cu o intrebare in legatura cu semnalizarile spate: a incercat cineva sa incorporeze in stop 2 semnalizari cu led??si mai ales e legal asa ceva?? precizez ca sticla stopului e clara .stopul pe frana si pozitia fiind deja pe led. ms Parca scrie in Codul Rutier ca orice modificare la sistemele optice ale vehicolului trebuie sa fie omologate. Deci daca gasesti unele care sunt omologate deja ai scapat usor. Daca faci ceva custom ar trebui sa te duci la RAR sa ti le omologezi (parca se trec in talon). Altfel orice politist poate sa-ti dea amenda cand te opreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) cam asa ar arata urmatorul meu proiect... iar seara se va aprinde pe albastru... mai vrea cineva? ma ajutati ? Am nevoie de idei cum as putea face asa ceva ... "how to..." astept raspunsuri Editat Iulie 8, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 vin si eu cu o intrebare in legatura cu semnalizarile spate: a incercat cineva sa incorporeze in stop 2 semnalizari cu led??si mai ales e legal asa ceva?? precizez ca sticla stopului e clara .stopul pe frana si pozitia fiind deja pe led. Am studiat si eu problema asta cu ceva timp in urma.Pe mine ma tenta sa cumpar stopul asta.Arata bine si e usor de montat, dar si sa dau 140 $ pe un stop, parca e cam mult, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Intrebare: De unde pot achizitiona garnitura de la capacul de chiuloasa, are cineva de vanzare ? Si as mai vrea o maneta de ambreiaj Salut incearca la http://www.elfworkshop.ro/ .Gasesti piesele astea pe stoc si nu sunt nici scumpe...parca maneta de ambreaj e vreo 30 roni ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Am studiat si eu problema asta cu ceva timp in urma.Pe mine ma tenta sa cumpar stopul asta.Arata bine si e usor de montat, dar si sa dau 140 $ pe un stop, parca e cam mult, nu? Urasc semnalizarile de genul asta. asa este pe passat-ul nou, nu vezi cand vrea sa semnalizeze... parerea mea e ca e o porcarie care nu trebuie omologata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Urasc semnalizarile de genul asta. asa este pe passat-ul nou, nu vezi cand vrea sa semnalizeze... parerea mea e ca e o porcarie care nu trebuie omologata. Corect! Eu nu l-am luat si din motivul asta! Gandeste-te la urmatoarea situatie:soare puternic din spate, pui semnal dreapta(vrei sa faci la dreapta pe o strada laterala), franezi, insa soferul din spatele tau vede ca semnalizezi dreapta, dar sigur nu va bunghi ca ai si franat, intrucat jumatate din stop clipeste pe galben iar cealalta jumatate lumineaza rosu!Si da peste tine, logic nu? Este modelul american de stop, intalnit pe toate masinile de peste ocean:acelasi bec are 3 functii(frana, stop si semnal). E destul de periculos modelul. Cat despre omologarea unui astfel de stop, sigur nu se pune problema in RO. Il montezi pe barba ta:daca n-ai accident, in cel mai bun caz ramai fara talon! Insa asta nu inseamna sa nu aducem la cunostinta opiniei publice si varianta de mai sus, nu? Editat Iulie 8, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 mai fratilor... eu am facut cv de genul... stop cu led-uri (40 E), vede foarte tare...si semnale cu bec halogen de 23 watt (10 e buc), care de asemenea vad foarte taree.... si nu ma incurca cu absolut nimic pt ca semnalizarile sunt destul de mici... parerea mea e ca semnalizarile trebuie lasate separat de stop... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Dupa o chinuiala destul de mare in PS am desenat asta ... Zilele astea o sa caut sa printez pe o folie transparenta sa vedem ce iese... si mai ramane sa vedem si noaptea cum o sa se vada.... Editat Iulie 9, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Care esti cu un GS mov in zona Rahova, mai exact pe langa Electromagnetica si mai exact pe langa Shaormeria Melisa? Sunt curios ca iti vad motoru' parcat p'acolo zilnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Care esti cu un GS mov in zona Rahova, mai exact pe langa Electromagnetica si mai exact pe langa Shaormeria Melisa? Sunt curios ca iti vad motoru' parcat p'acolo zilnic. unde mai exact ? la intersectia sebastian cu 32 cu aia de duce in ferentari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 unde mai exact ? la intersectia sebastian cu 32 cu aia de duce in ferentari ? Rahova cu Sebastian si Ferentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Rahova cu Sebastian si Ferentari cum mergi spre unirii pe stanga dupa intersectie in dreptul statiei de tramvai... ... aia e a unui batranel...n-am oprit eu odata si am intrebat a cui e ... nu cred c-o sa-l gasesti pe aci pe forum ) Intreaba la magaginul ala din colt...ca e patron acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 gata cu desenatul...mai ramane sa vedem cum fac sa le montez fara sa deranjez ceva din mecanismul ceasurilor... asa vor arata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 toate bune si frumoase da e urat aia cu 280 mai bine o lasi la 200 com e original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Am asamblat vitezometrul vechi asa de proba...se vede in video cum iese "capsularea" dupa ce a fost desfacut si asamblat la loc...pe spate, acolo unde e mai valurit capacul-inca n-am apucat sa-l fac...dar mai la dreapta se vede unde a fost desfacut si cum iese dupa ce il asamblezi...xcum chiar si fara sa-l indrepti perfect, nu se vede ca a fost desfacut atunci cand ceasul e montat in bord, deoarece intre ceas si rama bord vine o garnitura care astupa tot... asta ar trebui sa fie si filmuletul... Editat Iulie 10, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Care esti cu un GS mov in zona Rahova, mai exact pe langa Electromagnetica si mai exact pe langa Shaormeria Melisa? Sunt curios ca iti vad motoru' parcat p'acolo zilnic. propietarul gs-ului e tipul care are chioscul din apropiere (ala de pe colt) mihaita ,super tari ceasurile.....de efect pe fond alb. Editat Iulie 10, 2009 de adya76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Are cineva vreo schema/desen din care sa rezulte cum trebuie reglat farul in mod corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 gata cu desenatul...mai ramane sa vedem cum fac sa le montez fara sa deranjez ceva din mecanismul ceasurilor... asa vor arata.... hai mai,serios?chiar pui 280 km/h...?asta cumva e pentru cocalarii care se uita in bord sa vada"cat prinde,cat prinde?!?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate