Sari la conținut

Bmw Hp2 Sport.


insider
 Share

Postări Recomandate

sa moara BIBI...nu-mi vine sa cred ce vad pe aci...

de fiecare data cind intru aci as vrea sa vad ceva post-uri on topic si cind colo... :bigstar:

 

 

:P BA mai esti vreunu pe aci care iti place sau nu HP2-ul?sau va las sa va balacariti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 171
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

sa moara BIBI...nu-mi vine sa cred ce vad pe aci...

de fiecare data cind intru aci as vrea sa vad ceva post-uri on topic si cind colo... :bigstar:

:P BA mai esti vreunu pe aci care iti place sau nu HP2-ul?sau va las sa va balacariti...

Imi place...are votul meu! Indemn si pe altii care apreciaza acest model sa raspunda intr-o maniera asemanatoare...iar ceilalti...celor care nu le place....veniti cu argumente reale(nu inventate de voi)!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa moara BIBI...nu-mi vine sa cred ce vad pe aci...

de fiecare data cind intru aci as vrea sa vad ceva post-uri on topic si cind colo... :P

:lol: BA mai esti vreunu pe aci care iti place sau nu HP2-ul?sau va las sa va balacariti...

 

daca as dispune de bani acum as merge sa-mi cumpar ,dar ......nu ramane decat .... :bigstar:

post-10846-1199611446_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vorbeste civilizat la fel cum ti-am vorbit si eu. Fara amenintari ca nu e elegant. Nu din spatele monitorului, nu?

Cum te-am amenintat? Te-am jignit pentru ca ai interpretat malitios o replica de a mea pe care o explicasem deja altuia care facuse acelasi lucru. N-a fost frumos dar nici ce-ai facut tu n-a fost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@paulcannibal: schimbarea vitezelor nu inseamna a folosi un SS. Schimbarea vitezelor, ca si multe alte lucruri, vine inainte de folosirea unui SS. Deci axioma: 90% din vitezane se folosesc la sub 10% din potential. Treaba ta daca esti sau nu de acord. Poti sa nu fi de acord, poti sa te documentezi, sa cauti statistici, sa vorbesti cu oameni care vand motoare, cu oameni care repara motoare, cu oameni care merg pe motoare, cu oameni care merg pe circuit, ia-o ca tema de acasa. Eu ma duc sa beau o bere si mi se rupe de romanele pe care le mazgaliti voi aici.

 

Iar te ataci degeaba. Acum dai tu axiome? :bigstar: Arata-mi si mie te rog statistica care sustine afirmatia ta. Nu fii arogant. Repet, daca ti se pare tie asa nu inseamna ca este asa. Normal ca nu sunt de acord cu o parere personala bazata pe impresii.

Daca faci tu un sondaj care sustine ca 90% din SS-urile cumparate in Romania sunt folosite la 10% din potentialul lor atunci voi fi de acord. Si daca se poate si pentru axiomele astea:

- majoritatea sunt ieftine pentru ca sunt niste vechituri rablagite si tavalite.

- o japoneza cu putini km si bine intretinuta nu este ieftina DE LOC,

- piesele de origine sunt si ele extrem de scumpe

Pana atunci nu mai arunca cu vorbe in vant.

Editat de paulcannibal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comparatia cu o supersportiva contemporana mi se pare intrucatva deplasata, deoarece de o parte avem cea mai performanta 'incarnare' a unui tip de motor considerat perimat d.p.d.v. tehnic la ora actuala, iar de cealalta avem motorul standard al multor motociclete de azi. E ca si cum s-ar compara cel mai performant avion propulsat cu elice (motor cu pistoane) si un avion oarecare cu turboventilator.

de ce ar fi perimat tehnic motorul boxer? pt. ca e "motor cu pistoane"? :bigstar: si care e "motorul standard al multor motociclete de azi"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e perimat pentru ca e boxer, e perimat pentru ca e racit pe aer/ulei. Motorul standard al multor motociclete (am uitat sa precizez, sport) 'curente' e I4 racit pe lichid.

soooo what? si ducati monster este racit aer, aer & ulei...sunt si pe apa, intr-adevar...

s-a mai zis, nu este sa il tii numai in rosu ca pe un polizor. nici nu ai nevoie. scoate ce are, la turatii mai joase...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e perimat pentru ca e boxer, e perimat pentru ca e racit pe aer/ulei. Motorul standard al multor motociclete (am uitat sa precizez, sport) 'curente' e I4 racit pe lichid.

am inteles si de acord cu a 2-a fraza, cu precizarea ca e vorba de motocicletele sport, cum spui.

dar daca accepti ca nu motorul boxer e perimat, de ce ar fi perimat un motor racit cu aer/ulei? crezi ca cei de la BMW nu ar fi gasit o solutie tehnica de racire pt. boxer mai putin perimata (daca era necesar)?

Editat de Max Friz's R 32
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunteti ca in bancul cu tiganu' ... daca as avea bani ...

Motocicleta e frumoasa si are un spirit foarte sportiv dar probabil ca si-ai dat seama si baietii de la bmw ca no sa fie un succes datorita pretului dar ce conteaza ... daca as avea bani l-as lua, dar cum n-am nu-l iau :bigstar:

 

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La partea cu pretul au dat-o-n sange urat cei de la BMW.

 

Probabil se vrea vreo serie limitata prohibitiva datorita pretului :bigstar:

 

E numai buna pt romanii aia care-si iau un motor scump doar ca sa faca un statement, sa vada lumea ca ei 'poate sa cumpere' ce altii nu 'poate':P

 

Dar la ce inteleg majoritatea de pe aici...despre BMW & etc, mira-m-as:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sergiu_kawa: Esti greşit total,cand toata lumea iti zice ca esti beat, totusi te duci si te culci,nu? Ca din ce-am citit eu pe forum iti place foarte mult sa te contrazici cu toata lumea,desi provoci doar certuri si discutii insipide,offtopic,fara argumente concrete.

 

Experienta mea acumulata din datul cu revista sau cu ce crezi tu ca ma dau este total irelevanta, atata timp cat ceea ce spun este sau nu adevarat, este sau nu pertinent.

 

Nu inteleg discriminarea asta imbecila, conteaza asa tare cine sunt si ce fac in loc sa conteze daca am sau nu dreptate?

Logica ta are mari carenţe mai baiatule.

 

Suferi de grandomanie daca tu crezi ca eu iti adresez tie posturi, SUBTIL. Daca am ceva de spus o spun in fata, nu ma ascund dupa subtilitati care oricum iti depasesc capacitatea de intelegere.

Nu ma asteptam sa fii atat de penibil incat sa-mi spui ca sufar de ciuda sau invidie.

 

Mai tu esti NEBUN? pe ce /cine sa fiu invidios? de ce sa-mi fie ciuda? Tu esti normal la cap? Du-te si fa-ti un control.

 

Tu chiar crezi ca un permis sau o motocicleta de 2000 de euro m-ar face mai DIFERIT decat sunt acu?

 

Tu crezi ca in 3-4 saptamani daca iau permisu si-mi iau o plasticata o sa ma privesc pe mine mai demn in fata ta? asta e testul suprem, de a deveni demn de forum?

 

Daca tu faci aluzie la mine ca as fi noob si habarnist in ceea ce priveste motocicletele probabil ma cunosti foarte bine, ne-am jucat cu sula in nisip cand eram mici si imparteam sandvişuri cu cascaval la scoala,din moment ce-ti permiti sa-ti dai cu parerea cu privire la ce sunt,cine sunt si ce stiu eu.

 

Cum poti sa ai tupeul sa ma acuzi ca sunt snob, EU SNOB?

 

Mai nesimtitule eu macar am curajul sa recunosc ca nu am permis, moto si ca-mi exprim parerile din cate stiu si eu,cu mintea mea ingusta si proasta, legat de motociclete.

 

Cauta in dictionar definitia cuvantului snob si apoi mai vorbim.

 

Cred ca mai snob esti tu care-ti ridici in slavi ZX7R ul ala de ai inceput sa provoci sila la tot forumul cu lozincile tale.

 

Nu folosi cuvinte ale caror inteles nu il stapanesti.

 

Cand am spus ca probabil stiu mai multe decat unii probabil te-ai simtit lezat, poate credeai ca fac aluzie la tine. Iti garantez ca stiu mai multe decat anumite persoane care au motocicleta sau care au tangenta cu motocicletele/motociclismul.

 

Si cu siguranta NU ESTI tu omul caruia tre sa-i demonstrez ceva.

 

Nu m-am luat in gura cu nimeni, eventual doar cu aia care vin si se balacaresc ca prostii pe threadul asta,fiind offtopic si incepand cu vechile lor lozinci si replici idioate.

 

Ia si intelege mai baiatule ca tu nu esti in stare, nu esti capabil sa porti o conversatie normala cu cineva, nu esti in stare sa aduci argumente.

 

Stii doar sa pui gaz pe foc, sa vii cu acuze si injurii si esti un tip indoctrinat (de ZX7R probabil).

 

In primul rand toata discutia (cearta) asta cu tine a plecat de la o concluzie imbecila de-a ta.

 

Ma asteptam sa-ti dai seama ca ce spuneam pe threadul asta la inceput,cum ca HP2 Sport 'va alerga' pe japoneze, era ceva spus in gluma, ca un fel de metafora.

 

Dar probabil subtilitatea mea a fost prea ascunsa pt tine si ai preferat sa te aprinzi,sa iei foc si sa incepi certurile clasice si imbecile.

 

Cand o sa vezi ca vin pe forum si dau sfaturi cum sa mearga lumea pe moto atunci sa deschizi ciocu si sa ma acuzi ca sunt ipocrit , etc.

 

Atata timp cat imi dau cu parerea si eu, ca omu', legat de chestii uzuale, vezi-ti de treaba si stai in banca ta.

1 nu ai motocicleta

2 vii si ne explici tu noua cu "argumente" ideile tale

3 vii si postezi o data la 6 luni un topic legat de motociclete non-supersport si ne spui ca motocicleta non-supersport in cauza va ajunge sa alerge cele mai bune motociclete in acest area of expertise

4 vii si ne spui ca virgula daca avem japoneze suntem comuni si monotoni

5 vii cu celebrele "argumenete" puerile cum ca nu intelegem noi nimic si cum ca tu de fapt ai vrut sa ne zici altceva dar avand in vedere subtilitatea ta deja "celebra" noi nu am fost in stare sa intelegem absolut nimic

6 spui ca bmw va alerga japonezele dupa care spui ca de fapt "am glumit"

7 daca ai chef de glume fa-i user pe bancuri.ro

8 eu sunt beat imbecil si mai stiu eu ce

9 iarta-ma daca in calitatea mea umila de posesor de "plasticata" am ajuns sa jignesc un mare guru al motociclismului precum dumneata

10 discriminarile pe baza faptului ca nu ai motocicleta sunt foarte bine venite

11 nu ai experienta nu ai de dat sfaturi...in cel mai bun caz poti posta o intrebare....ce parere aveti de hp2 sport...

12 fa-ti carnet ia-ti o motocicleta bmw vad ca iti place si vino si ne vorbeste de uimitoarea experienta de a conduce un asemenea vehicul...dupa care vino si posteaza din nou cu celebrele tale argumente

P.S daca posezi o plasticata de "2000" care are peste 100 de cai putere deja esti motociclist....fiindca in orice clipa poate da cu tine de pamant.....e un adevarat test de barbatie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Da m3n, n-am motocicleta, asta e. Merit sa fiu spanzurat pt ca am tupeul sa comentez aici,desi nu am motocicleta.

 

2. Da-mi exemple concrete ce am incercat "va" explic eu "voua", mai nou esti vocea forumului? vorbesti in numele tuturor?

 

3. Postez de cate ori vrea muşchii mei atrofiati, ca d-aia exista democratie si dreptul la libera exprimare. Am postat pe un thread unde se discuta despre motocicleta de viteze. Eu cred ca aici intra de la VTR, la RSV, la ZX10R, la R1200S, K1200S, R1 etc.

Cred ca HP2 Sport indeplineste destule CRITERII ca sa se incadreze la motocicleta de 'viteza'.

 

Repet pt ultima oara, chiar si pt cei mai inceţi la minte ca tine, ca afirmatia mea de la inceput, cu 'alergatul' japonezelor era PUR o GLUMA, o METAFORA. Daca esti atat de ingust sau orgolios...sa crezi altceva, e problema ta.

 

4. Fiecare este cum se simte, ca vrei sa crezi sau nu, majoritatea care-si iau motor sport in tara si-l iau de fite, si-l iau ca da bine, ca s-aude 'beton', ca baga 'mult' la ora, ceea ce intr-un final DA, ii face COMUNI si MONOTONI si mai ales SNOBI.

 

5. Ce am avut eu de zis...mintile mai luminate au inteles foarte bine, in afara de tine si inca 1,2 indivizi...nu s-a luat nimeni in gura pe forumul asta. Si totusi e o comunitate destul de larga. DAca eram asa prost cum pretinzi, probabil starneam mai multe 'minti luminate', asa cum faci tu de obicei cu threadurile tale.

 

6. Credeam ca am lamurit punctul asta deja, dar se pare ca intampini dificultati in a citi niste randuri si de a intelege niste propozitii.

 

7. Am tot dreptul sa fac ce vreau aici, atata timp cat o fac in limita bunului simt, care probabil am cam depasit-o (din pacate), si cu siguranta nu esti tu in masura sa-mi spui mie ce sa fac. Eventual ma poate trage de urechi un moderator, nu tu.

 

8. Tu stii cel mai bine cum esti, desi nu cred ca (virgula) cunoasterea de sine se numara printre calitatile tale. Daca te-ai simtit judecat de mine,imi cer scuze, nu asta-mi era intentia.

 

9. Te iert pentru ca esti mic,nestiutor si ca arunci 80 % din timp cu cuvinte pe care nici nu le intelegi, le folosesti intr-un amalgan verbal care mai mult incurca discutia,comunicarea, decat sa o inlesneasca. Iti inteleg patima de afirmare pe forum.

 

10. Discriminarile,in general, nu sunt deloc binevenite, dar asta e umila mea parere. Probabil ar trebui sa nu aiba dreptul nici cei dotati cu in micro-penis, ar fi tot o discriminare, dar am scapa pe aceasta cale de indivizi ca tine. (asta era o gluma, in caz ca nu te-ai prins, am zis sa mentionez, nu de alta, dar nu vreau sa risc sa te enervezi iar, nu vreau sa te am pe constiinta:) )

 

11. Din moment ce nu am experienta...nu-mi permit sa-mi dau cu parerea sau sa dau cu sfaturi in arii care necesita experienta. De ex nu-mi permit sa-ti spun cum sa te apleci pe viraje, sau cum sa 'negociezi' anumite curbe. Dar din punct de vedere al design ului unei motociclete, sau altor chcestii mai 'soft', sunt la fel de "in masura" ca oricare altul sa-mi dau cu parerea.

 

12. Carnetul nu "mi-l fac" eu, din carton, mi-l elibereaza Politia:) Si cat de curand promit ca o sa-ti comunic ce si cum e cu BMW urile astea.

 

P.S. si semicursiera mea poate da de pamant cu mine daca nu-s atent, dar barbatia nu sta in asta. Fiecare cu perceptiile lui.

 

Bafta, te-am pupat.

 

Si am o rugaminte. Daca mai doresti sa-mi spui ceva, te rog fa-o pe privat, nu are sens sa ne batem joc de forum si de userii astia cu balacareala asta in public,nu crezi?

Daca vrei sa mai adaugi ceva, sa ma intepi, sa-mi dai un sfat, sa ma injuri, etc, fa-o cu incredere prin PRIVATE MESSAGE.

 

Valabil si pt restu.

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 nu ai motocicleta...tu nu comentezi pe forum tu ne "argumentezi"

2 faza cu japonezele

3 nu confunda democratia cu dreptul la libera exprimare a orgoliului si a prostiei

4 asta e parera ta...fiindca tu asa ai face...nu esti vocea motociclismului? vorbesti in numele tuturor?

5 faza cu mintile luminate e relativa..daca eram eu unul din cei ce iti da dreptate eram si eu printre "mintile luminate" ale tale asa ca asta nu tine

6 credeam..in biserica

7 vad ca recunosti sau incepi sa iti dai seama ca esti prea "inteligent" pt mintile noastre "inguste"

8 ce crezi tu despre ceea ce stiu eu despre mine egal cu 0 sau cu -0 daca se poate asa ceva

9 nu am nevoie de iertarea ta....nestiutor nu stiu cine e mai nestiutor dintre noi...patima de afirmare ti se potriveste tie in mai mare masura decat mie

10 vad ca nu strica sa ma repet ca un papagal pt tine....nici nu stii schimba o viteza si ne dai argumente....condu naibii o moibra si vino inapoi mai "elevat"

11 din moment ce nu ai experienta nu iti permite nimic ce are vreo tenta "sfaturistica" sau "pareristico-sfaturistica"

12 fa asta si iti vei schimba modul de a vorbi

ai scos-o la mal in cel mai subtil mod cu putinta pozand in victima neinteleasa de publicul larg format din "japonezi"

te-ai sacrificat spre binele topicului spunand ca nu vrei sa iti bati joc de forum si useri

un adevarat act de eroism....

poate intr-o zi vom pune mana de la mana si iti vom construi o statuie "in memoriam"

P.S. Nu iti mai raspund fiindca iti dedic tie mai mult timp decat dedic forumului si nu meriti

zi ce vrei de acum incolo....pt mine nu mai existi....nu plange

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi place,de fapt mi-a placut din prima cand am vazut-o insa din cauza pretului este clar ca nu am sa o cumpar. E cam singura vitezana care-mi inspira ceva incredere pe drum. Nu imi place boxerul dar cumva au scos-o la capat cu overall look,chiar mai bine decat te-ai fi asteptat. Sigur nu o sa se ia la tranta cu un 1098 insa nu cred ca asta a fost ideea. Mie imi place.Care este.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca vrei sa crezi sau nu, majoritatea care-si iau motor sport in tara si-l iau de fite, si-l iau ca da bine, ca s-aude 'beton', ca baga 'mult' la ora, ceea ce intr-un final DA, ii face COMUNI si MONOTONI si mai ales SNOBI.

Pot sa te intreb de unde stii tu ce face majoritatea care-si ia motor sport? Eu petrec destul de mult timp in comunitatea 2 roti si sincer chiar nu pot spune in ce procent vitezanele sunt folosite la parade de terasa sau in scopul pentru care au fost create. Dar pot spune cu siguranta ca exista un interes din ce in ce mai mare in a invata cu adevarat acest sport.

In fiecare weekend sunt la amckart mai multi plasticati japonezi care se straduiesc, fiecare dupa propriul talent si experienta, sa mai scoata o jumatate de secunda pe tur, excursiile organizate la Serres au in fiecare an mai multi participanti, si pe Cheia incepi sa intalnesti cu mai multi motociclisti decat tiruri.

Si da, e deranjant cand vine unul care n-a mers 2m pe o motocicleta sa-mi spuna de ce sunt comun, monoton, snob, etc, in timp ce eu chiar practic si invat acest sport de cate ori si in ce conditii am ocazia.

Ia-ti carnetul, ia-ti un motor, baga experienta si apoi putem discuta chestii interesante cum ar fi traibraking-ul si setarile suspensiei, nu ce cool arata MV Augusta in postere pe langa plasticata mea japoneza amarata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa il lasam in pace silenti

nu mai are rost

noi suntem amarati posesori de plasticate si asa vom fi mereu

asta e deja m-am complacut in idee

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Silenti nu stiu 'frate' in ce cerculete te invarti tu, iar daca ai 2,3 amici care chiar se duck pe Amckart sa se invete ceva, sau care incearca sa exploateze motoarele (sport) care le au asta nu inseamna ca ei reprezinta majoritatea, nici pe departe.

 

Stii tu vorba aia,cu o floare nu se face primavara.

Tre sa fii batut in cap sa crezi ca in tara asta, majoritatea care-si ia motor sport si-l ia pt 'valeitatile' sale sportive pe circuit, sau ca are de gand s-ajunga acolo vreodata.

 

Dar sincer incepe sa-mi fie sila sa postez aici, dupa felul cum sunt la zid de niste tonți (nu ma refer la tine, se stiu ei care).

 

Pt informatia ta, si a altora curiosi, am mers pe motociclete, ceva mai mult de 2 metri zic eu, si la 'ghidon' si ca pasager. Cu siguratan asa zisa mea experienta e cam egala cu zero,dar asta nu inseamna ca sunt si eu un zero barat in ceea ce priveste motociclismul.

 

Incearca sa nu mergi pe tiparul lui Sergiukawa,iesind la interval cu glumite din astea expirate de 'experimentat', gen postere cu mv agusta etc (Agusta, nu Augusta).

 

Repet, imi este SILA sa mai raspund la provocari de genu asta, pe forum.

 

Cum am zis si mai sus, daca nu va puteti stapani, prefer sa o facem pe PM, decat aici.

 

 

@ Turbogixxer: Cand o sa am permis si motor o sa fiu suficient de matur ca sa nu pornesc threaduri imbecile, gen "care e mai tare, o europeana, o japoneza sau o americana" etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda deci sa intelegem ca n-o sa fii niciodata matur...!? Din nou...explica-ne shi noua cum se schimba treptele din tastatura shi mouse :P Fa-ti shi tu cont p pro bike...acolo poate vei fi mai bine primit :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Silenti nu stiu 'frate' in ce cerculete te invarti tu, iar daca ai 2,3 amici care chiar se duck pe Amckart sa se invete ceva, sau care incearca sa exploateze motoarele (sport) care le au asta nu inseamna ca ei reprezinta majoritatea, nici pe departe.

Te-am intrebat ceva si nu mi-ai rapuns. De unde stii tu ca sunt 2-3 cand eu care chiar umblu in cercurile astea nu pot spune cati din cati sunt?

Si nu mai vorbi aiurea de "tara asta", suntem la inceput in ceea ce priveste motociclismul si din experienta de pe forumurile de afara si nu numai as spune ca avem un procent mai mare de pasionati vs diversi care-si iau motociclete pentru ca e cool, pentru imagine, puicute sau alte motive paralele. In afara curentul e chiar mainstream, Nicky Haiden are un reality show pe MTV, sunt sute de reviste care lauda absolut tot ce misca, Torque a aparut in 2004 cand eu de exemplu nici nu stiam ca exista vehicule pe 2 roti ca sa zic asa. Uita-te la procentul de "squids" (ca sa intru in jargon) din Grecia, Spania, sa nu mai zic de SUA.

 

Revenind on-topic si sumarizandu-mi posturile la subiect la care nu mi-ai raspuns si de altfel nici altcineva. O motocicleta departe de practicalitatea in viata de zi cu zi a majoritatii BMW-urilor, performante neimpresionante si un pret absolut urias. Si pretul nu e doar o chestie ca ti-l permiti sau nu, diferenta aia de bani poate fi folosita in utilizarea unei motociclete cu un pret normal timp de cativa ani chiar si in conditii de ceva iesiri pe circuit. In concluzie ce e asa deosebit si interesant? Din punct de vedere al consumatorului vorbind, altfel e un proiect frumos in care au resit sa faca din boxer si cardan o chestie care se apropie de un supersport dar cheltuind triplu (daca nu cumva mai mult si nici nu e asa profitabila).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...