Sari la conținut

Dnepr,Ij,Ural,Minsk,Voshod.....


Aleko
 Share

Ce comunista preferati?Nu conteaza criteriul  

103 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

As vrea sa vad spre ce v-ati indrepta ochii si deschide buzunarele in cazul in care ati alege din socialiste. Cu ocazia asta poate ne dam seama care este preferata si de departe cate comuniste sunt de fiecare tip printre noi.

Ganditi-va la fiecare criteriu posibil si alegeti campioana inimilor :banana:

Toate motocicletele le luati in considerare in situatia in care sunt acum in 2005. Nu ne gandim la ele ca fiind abia iesite din fabrica.

:grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Clar Dnepr :banana: Nici o alta rusoaica nu se compara cu ea. Daca nimeresti piese bune sau ti le faci prin alte parti ca sa fie asa, e in top. Nu l-as schimba decat pe o japoneza. Nici macar pe un ETZ in perfecta stare nu l-as da :grinbandit: Nici Uralul nu e rau... Mai ales cele noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator DARK-RIDER-82

CARDAN NENE!CARDAN! :laugh: De ce sa ramai cu ea in camp, din cauza unui lant??? :grinbandit: totusi dnepr , pt ca e in 4 timpi! :ok:

 

 

 

BAFTA! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba e al dreacu de greu votu' asta! Sincer am votat Dnepr, ca vorba ceea ala mi-e armasaru'. Insa chiar sunt pus intre ciocan si nicovala daca e sa aleg intre el si un MZ-ETZ !

 

@ALEKO: tu ce-ai votat tata intre IJ Planeta 5 si Nipru? :banana: banuiesc ca Minsk :grinbandit:

 

@Dark-Rider-82: nu e un criteriu tocmai serios dar sa stii ca ai dreptate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:grinbandit: ...aaa...eu vreau sa votez doua...nu se poate? :laugh: :ok:

Oricum m-am gandit ce sa aleg intre Nipru si IJ vechi. Am ales IJ... :ok: ...a fost singurul vot. Chiar daca am votat IJ-ul vechi dintr-o simpatie personala daca ar fi sa imi aleg urmatoarea motocicleta, cu siguranta ar fi un Nipru. Problema este insa urmatoarea...Niprul nemodificat, asa cum la facut mama lui este oribil, este "urat cu crengi"...dar modificat este alta mancare de pesti.

 

Numa' bine! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am votat cu voshod doar din respect pentru voshodu meu , pentru ca inca nu ma lasat in drum cu toate ca am facut mai mult de 5000 Km cu el fara sa-i fi schimbata vreo piesa mai importanta, doar pedala de pornire vreo zece semnalizari si ceva pene ,valva rupta din vina mea. Dar daca ar fi sa aleg o comunista atunci obligatoriu ar fi cu motor in 4 T si motor bocxer deci Dneper sau Ural cu toate ca inca nu am calarit vreo unu iar diferenta intre ele nu stiu care este ,poate careva mai informat pe viitor va deschide un nou topic in care sa se discute despre principalele diferente dintre cele doua marci.

 

Numa Bine :grinbandit:

Editat de badogistu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bagatzi frate si Jawa(la rubrica Tula :D )! Cat despre Nipru, ma cam asteptam sa fie la paritate cu Planeta 5! Poate cine stie...

Bai astia cu Ij P5 bagatzi tare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dneper 100%. De ce? Simplu...puternic, fiabil,mare, cardan, 4 timpi, consum acceptabil, sunet superb, marsalier, etc etc etc.Plus de asta am si eu unul,normal ca e the best :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nipra, manca-o-ar tata! De ce? Am condus cateva comuniste ( Minsk, Voshod, MZ ETZ, Dnepr) si mi-e clar ca-mi place cel mai mult (atat de mult incat era sa intru cu a unui prieten intr-o Dacie :D :D ).

E ea cam mare, mananca cam mult, are doi cilindri (deci de doua ori mai multa munca), dar am auzit ca daca gasesti una buna, poate sa-ti ofere clipe de maxima placere intr-un free ride.

Si toarce asa de frumos boxer-ul ala copiat dupa bavarezi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Bendis, e al tau Niprul? :D

Daca e al tau, inseamna ca tot tu il repari, sau ma rog ii faci intretinerea minima?

Daca e al tau inseamna ca il pui pe cric tu? :laugh: Daca da :laugh: bravo...

E mare e puternic, (oricum cel mai puternic si rapid e tot un Ij si anume Ij Planeta Sport 110km/h intr-a 3-a,150 blana suspensii cross,wheellie constant... :D ) o sa imi iau si eu unul cat mai curand.

Tot respectul pt proprietarele de Nipru, cat si pt cele de IJ... :D

post-8-1113177916_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry ca nu am raspuns mai repede. Da, niprul este intr-adevar al meu. L-am cumparat asta iarna de la Hadess. E o reala bijuterie. De reparat nu am avut ce repara la el.A trebuit doar schimbat uleiul, si reglate carburatoarele. Carburatoarele mi le-a reglat un prieten, iar uleiul l-am schimbat impreuna cu prietenul.Aaaa si am mai schimbat si ceva garnituri.

Mai multa mecanica am invatat pe IJ-ul prietenului meu,deoarece asta iarna i-a desfacut fiecare surub, si eu am avut voie sa il ajut.

Ideea este ca ne completam reciproc (eu si niprul) eu, am grija de el, el ma duce la destinatie; eu sunt finuta cu el, el nu ma tranteste etc. Este o relatie foarte echitabila.

Din pacate nu am cric central pe el(fapt care mi-a facut o gramada de probleme la reglarea carburatoarelor), dar cu proxima ocazie ii voi pune.

La 45 grade nu il pot sustine,dar atata vreme cat nu ne punem reciproc in situatia asta ne intelegem bine :D.

O relala problema pentru mine este frana fata, deoarece o pot accesa foarte greu, maneta nu vrea nici cum sa se lase trasa suficient, motiv pentru care am avut si prima noastra cazatura, in urma careia puiutul meu a iesit fara nici o zgarietura, iar eu am avut cateva vanatai.

Poze cu puiutul meu o sa gasesti pe "fete motocicliste" la "Bendis, prezentare oficiala+poze".

Toate bune si asfalt uscat :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Cred ca sunt singurul pe aci care tine cu SIMSONUL , motorul asta este exact pe gustul meu , are sunet frumos este fiabil dar mare pacat ca nu are un motor mai mare si mai nervos si ma sunt adeptul Uralului WOLF motorul ala imi place la nebunie

 

 

 

 

salve si asfalt uscat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D N E P R !

de ce? fiindca e cea mai buna rusoaica din lista, fiindca are un cuplu beton, stabilitate in viraje, nu e chiar deloc greu de manevrat -aici poate shi Bendis sa subscrie-, shi o gramada de multe alte aspecte care deocamdata o tzin in fruntea topului

mai ales daca ii faci ceva modificari la frane shi la carburatoare-cine shtie shtie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia ba Planeta ca e numa buna pt tine, si lasa-i atashu. Se repara usor, sunt indeajuns de puternice, si le tii bine in fatza blocului. Daca vrei sa fugi ia Jawa. SI GATA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

simsonul este baza..sunet, 4 timpi, fiabilitate,consum mic (cu carb respectabil), usor de operat pe el, cadran, crom (daca il mai ai... :lol:), aspect, ce mai??, e motocicleta mea preferata....

 

SIMSON RULZ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...