throttle Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Arata ff bine!! si motocicleta si saua! poate reusesti sa strecori toba cumva astfel incat sa ramana cat mai mult spatiu intre roata spate si carena spate (vazuta din lateral). asteptam impresii despre sa, despre mersul in picioare, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 arata ff bine!si saua si motocicleta! daca ai putea cumva sa-i strecori toba astfel incat sa ramana cat mai mult din spatiul dintre roata spate si carena spate (vazuta din lateral) ar fi pure asteptam impresii despre sa, in special la mersul in picioare Merci de aprecieri! Da, stiu ce zici cu toba, ma batea gandul de un "underseat"... si mie imi place aspectul asta de "cross", cu codita ridicata Sa vedem ce reusim.... ma tem ca o sa cam umple toba spatiul acela, fiindca instalez o carcasa de toba de F4 (modificata total) si e o toba destul de "ampla". Oricum, uitandu-ma la poze acum, m-am hotarat la o revizie completa la iarna, cu vopsit cadrul, motorul, rezervorul, crashbar-ul, alte abtibilduri etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Vand pt. DR 800 CDI, 100 euro pret fix. Stare de functionare. contact 0744292908 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Salut! Am o problema si o intrebare la Dr-ul meu de 350. 1. Cand accelerez iese fum din locul unde este prinsa evacuarea. Zona este ruginita iar suruburile cu care e prinsa evacuarea nu pot sa le desfac pt ca nu am imbus de marimea respectiva. Marimea imbusului necesar pare a fi de 7. Poate au fost fortate dar nu par. Nu am umblat niciodata in aceasta zona si nu-mi dau seama. 2. Se pot monta capete de ghidon la Dr 350 ? Necesita modificari ghidonul pentru acest lucru ? Am incercuit in poza locul cu pricina, poza e luata de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Salut! Am o problema si o intrebare la Dr-ul meu de 350. 1. Cand accelerez iese fum din locul unde este prinsa evacuarea. Zona este ruginita iar suruburile cu care e prinsa evacuarea nu pot sa le desfac pt ca nu am imbus de marimea respectiva. Marimea imbusului necesar pare a fi de 7. Poate au fost fortate dar nu par. Nu am umblat niciodata in aceasta zona si nu-mi dau seama. 2. Se pot monta capete de ghidon la Dr 350 ? Necesita modificari ghidonul pentru acest lucru ? Am incercuit in poza locul cu pricina, poza e luata de pe net. La nr. 1 nu este nici o intrebare... La nr. 2 - da, se pot monta, in functie de modelul de capete, e de vazut daca e nevoie de modificari. In principiu, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mersi! Mersi ! Nu am pus intrebarea ca am presupus ca se intelege ca am nevoie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Mersi!Mersi ! Nu am pus intrebarea ca am presupus ca se intelege ca am nevoie de ajutor. Pai pentru imbusuri decalibrate exista o scula, ca un fel de tirbuson/burghiu conic din vidia, care "se infige" in ele, ghintuit spre stanga, dar nu stiu de unde faci tu rost de asa ceva. E cam greu sa te ajutam de la distanta. Mesaj completat Iarna pe deal BIG-ul rasuna - e jale -, Urmele-l urc', scaritele scapara-n cale, Vecinii plang, clar injurand dupa mine; Sub un salcam, vara m-asteapta pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Un punct in plus pentru tine! tine-o tot asa, ai spart gheata stiu ca nu ai prea folosit-o dar cum se simte sub posterior seaua cea noua? Sa vina primavara o data ca ne apuca fanteziile la gura sobei, astazi mi-am inventat o "aplecatoare" la parbriz, nu radeti! eu sper sa-si faca treaba macar pana gasesc altul mai de doame-ajuta. Revin cu poze... Editat Ianuarie 30, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Deocamdata nu ma pot pronunta.... in linii mari e foarte buna saua, poate ca as vrea sa mai adauge putin material, ca sa nu alunec in fata, dar inca nu sunt sigur. Am trecut la pinion de 42 spate, cu pinionul de atac stock. Am 100 kmh la 3000 de ture in treapta a 5a. Io zic ca merge la cruising excelent. Ce vrei sa zici cu "aplecatoarea"? Baga o poza sau un paint, sa ne lamurim... Editat Ianuarie 31, 2011 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Cu toate straduintele nu reusesc sa bag nici o poza poate mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Fa-ti un cont pe photobucket si apoi link de acolo, merge ca untu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Fa-ti un cont pe photobucket si apoi link de acolo, merge ca untu'... http://s1234.photobucket.com/albums/ff419/SUN_83/Suzuca/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Bravo, ma gandeam si eu la ceva asemanator...dar prins cu distantiere, ca la V-Strom. Sa vedem ce-o iesi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Bravo, ma gandeam si eu la ceva asemanator...dar prins cu distantiere, ca la V-Strom. Sa vedem ce-o iesi! Si pe mine ma chinuie acelasi gand dar inca nu am gasit din ce sa fac distantierii (eventual sa si culiseze pe inaltime) aplecatoarea am facut-o din plexiglas, bineinteles ca nu va ramane acolo, a fost mai mult o curiozitate....sper sa duca la efectul scontat dupa care trec la stadiul urmator...astept ideei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 primul meu an cu DR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Fain, anu' asta tre sa fac si eu Transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Fain, anu' asta tre sa fac si eu Transalpina... pe asfalt poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 pe asfalt poate Dap, din pacate si anul trecut cand am fost eu era asfaltata o buna bucata din el..mare pacat..sa speram ca nu o sa devina si transalpina doar un alt loc de pierdut timpul al scuipatorilor de seminte. Ar fi pacat sa se distruga in halul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 pe asfalt poate Pai atunci ma duc cu Supermotanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 este cineva din zona care ne poate lamuri in ce masura s-a asfaltat TA ? acum ma duc sa-i montez balaurului bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 este cineva din zona care ne poate lamuri in ce masura s-a asfaltat TA ? acum ma duc sa-i montez balaurului bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 este cineva din zona care ne poate lamuri in ce masura s-a asfaltat TA ? acum ma duc sa-i montez balaurului bateria Si vrei sa stii daca au dat, eventual, cu sare pe TA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Si vrei sa stii daca au dat, eventual, cu sare pe TA? Exact, ca sa nu ne pice greu BEREEAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 pun si eu ceva poze cu capra mea este din 1990 si o dau cu 1200 discutabil poate stiti pe cineva amator de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Si vrei sa stii daca au dat, eventual, cu sare pe TA? ps: sincer ma intereseaza starea TA pt ca am neste treburi p'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate