Mougli Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Vorbeste cu Eugen (Gen-Gen). Acu iti trimit un PM cu datele lui de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Salutare Va rog sa-mi recomandati un avocat care sa ma reprezinte intr-un conflict cu o societate de asigurari. Va multumesc incearca si dai un pm lui bonzo , e avocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolee04 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut, Se pare ca mi-am pierdut cheile de la topcase si sidecase-urile mele. Stiti vreo firma care ar putea sa faca cheile daca ii duc caseruile, sau daca aveti ceva sugestii astept cu mult interes. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Cine are cont pe Amazon sau poate cumpara de acolo am nevoie si eu de o chestie ce costa 1,6lire + transport. Platesc anticipat si dau bere la livrare. Linkul este http://www.amazon.co.uk/Official-Highway-C...5530&sr=1-1 sau daca nu merge, search pe Amazon la "The Official Highway Code". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut, Se pare ca mi-am pierdut cheile de la topcase si sidecase-urile mele. Stiti vreo firma care ar putea sa faca cheile daca ii duc caseruile, sau daca aveti ceva sugestii astept cu mult interes. Mersi parca la onix e un nene care facea copie dupa cheile de la masina daca mergeai cu butucul... mai incearca la bricostore (au aparate profi) sau pe str. lunga linga intersectia cu operetei. star nu recomand da' poti sa incerci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Cine are cont pe Amazon sau poate cumpara de acolo am nevoie si eu de o chestie ce costa 1,6lire + transport. Platesc anticipat si dau bere la livrare. Linkul este http://www.amazon.co.uk/Official-Highway-C...5530&sr=1-1 sau daca nu merge, search pe Amazon la "The Official Highway Code". greatings and salutations... daca il vrei in format pdf... il poti descarca free de AICI! good luck in UK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Merci de urari. In format PDF il am si eu, da avand in vedere pretul, l-as vrea si in format fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 salut cine imi poate da cateva informatii despre starea drumului prin oituz spre onesti(cineva care a fost recent) tre sa ajung maine din sinaia in tecuci si nu as vrea sa o iau prin ploiesti-buzau. mobra e sportiva... deci daca e cazul de endureala ma las pagubas nu cunosc drumul si nu as vrea sa fie si prost merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 salutcine imi poate da cateva informatii despre starea drumului prin oituz spre onesti(cineva care a fost recent) tre sa ajung maine din sinaia in tecuci si nu as vrea sa o iau prin ploiesti-buzau. mobra e sportiva... deci daca e cazul de endureala ma las pagubas nu cunosc drumul si nu as vrea sa fie si prost merci Am fost eu acum vreo doua luni(cu masina),era ok drumul,ceva gropi,dar nu multe.portiunea dintre Brasov si Tg. Secuiesc e destul de nasoala,ca e din placi de beton.Pe Oituz erau ceva lucrari la podete,parca. Ai grija la carute si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Am fost eu acum vreo doua luni(cu masina),era ok drumul,ceva gropi,dar nu multe.portiunea dintre Brasov si Tg. Secuiesc e destul de nasoala,ca e din placi de beton.Pe Oituz erau ceva lucrari la podete,parca. Ai grija la carute si drum bun! merci deci nu am sanse sa ajung de la brasov in onesti in 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Ba da, chiar linistit in 2 ore cu conditia sa fie vreme buna. Mie mi-a luat vreo 3 ore pe ploaie acum vreo luna si am sport touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolee04 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 parca la onix e un nene care facea copie dupa cheile de la masina daca mergeai cu butucul...mai incearca la bricostore (au aparate profi) sau pe str. lunga linga intersectia cu operetei. star nu recomand da' poti sa incerci... Am rezolvat pe codru cosminului e un lacatus care m-a rezolvat in 15 minute, am dus tot topcaseul si am cheie noua. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Am nevoie de o scula de spart/nituit lant. Imi trebuie pentru lantul de distributie. Are cineva de imprumutat asa ceva? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Are cineva de imprumutat un topcase pentru 2 zile?(probabil week-end-ul 14-15august) plătesc în bere sau bani Am nevoie pentru a transporta niste preparate pentru gratarelul de ziua mea...poate ajuta cineva? Se va returna in aceeasi stare in care a fost primit, you can have my word! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Am nevoie de o scula de spart/nituit lant. Imi trebuie pentru lantul de distributie.Are cineva de imprumutat asa ceva? Multumesc anticipat Scula de care vorbesti se numeste presa de lant, insa in majoritatea cazurilor se gaseste doar la serviceuri. Daca vrei sa "spargi" lantul, ai nevoie doar de un flex. In loc de presa de nituri poti sa incerci sa prinzi lantul cu za cu siguranta (costa destul de putin, se gaseste la magazinele moto). Siguranta asta inlocuieste nituirea. Sau, poti sa meri la un service, unde montarea unui lant costa circa 40-50 de lei. Sau, poti sa dai jos bascula si sa montezi lantul asa cum a venit din fabrica (e mult de munca). Ar mai fi o metoda, cea in care nituiesti zaua de prindere cu un dorn si un ciocan. Nu gasesc linkul in momentul de fata, dar procedura e descrisa pe site-ul unui producator de lanturi (Regina, cred). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 In loc de presa de nituri poti sa incerci sa prinzi lantul cu za cu siguranta (costa destul de putin, se gaseste la magazinele moto). Siguranta asta inlocuieste nituirea. Este foarte riscant ca la o motocicleta proiectata sa foloseasca lant legat prin nituire sa pui za de legatura cu furca. Merge la mobrele de capacitate mica si putere mica, in rest, riscul sa sara siguranta din cauza fortei aplicate este foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Este foarte riscant ca la o motocicleta proiectata sa foloseasca lant legat prin nituire sa pui za de legatura cu furca. Merge la mobrele de capacitate mica si putere mica, in rest, riscul sa sara siguranta din cauza fortei aplicate este foarte mare. Nu neaparat, sunt si multe modele sport, mai puternice care folosesc lant cu za de siguranta. Kitul de lant este proiectat sa foloseasca za de siguranta sau nu, nu motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 din ce vad e vorba de lantul de distributie....care din cate stiu nu foloseste siguranta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Ce perspicac domnule, se vede ca te-ai lasat de bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am si eu nevoie de ajutor in gasirea unei masini cu nr BV 12 TEK. Mi-a traznit motoru ieri in livada si nici nu s-a deranjat donsoara sa lase un nr de tel sau sa imi ridice macar motoru. Nr de masina il am de la un martor care mi-a lasat bilet pe motor cu nr masinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Cel m-ai simplu il gasesti la politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am si eu nevoie de ajutor in gasirea unei masini cu nr BV 12 TEK. Mi-a traznit motoru ieri in livada si nici nu s-a deranjat donsoara sa lase un nr de tel sau sa imi ridice macar motoru. Nr de masina il am de la un martor care mi-a lasat bilet pe motor cu nr masinii. prin parcare la TEKzen - langa real... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Cel m-ai simplu il gasesti la politie. Imi trebe si martoru care mi-a lasat biletu,am fost la politie si asa mi-au zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) Imi trebe si martoru care mi-a lasat biletu,am fost la politie si asa mi-au zis nu au avut aia chef de tine. fa scandal: zici ca aia si-a zgariat si ea masina la impact deci nu e nevoie de martor. martorul va veni la proces, daca e cazul. sunt obligati sa verifice: s-o convoace la sectie pentru declaratii. daca nu: faci sezizare la comandant in scris si pentru masina si pentru ei ca nu-ai fac treaba. Editat August 13, 2010 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate