bullbikers Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Sper sa fie un cadou frumos de Paste!!! In perioada 26-28 august 2005, in Brasov, in vechea locatie Camping Darste, se va organiza INTRUNIREA MOTO ANUALA organizata de clubul BULL-BIKERS. Va asteptam intr-un numar cat mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Va multumim ca Brasovul nu trebuie taiat din calendar! Succes la Organizare, si sa ne vedem cat mai multi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 inca o veste buna... abia astept felicitari si bafta la organizare! sa ne vedem sanatosi pe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Se suprapune cu Buzaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Asta ar fii cam nasol intradevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 (editat) Modificam data intrunirii de la Buzau...va anuntam in curand... PS: Tinand cont ca va fii prima intalnire organizata de Muntenia Bikers M.C. Buzau, va garantam ca nu ve-ti venii degeaba Editat Aprilie 28, 2005 de Bracio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 In sfarsit ceva sigur Felicitari va garantam ca nu ve-ti venii degeaba wink.gif se scrie veti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 VOM FI ACOLO!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 salut aceasta veste .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Bravo, baieti, era pacat sa nu se tina, mai ales ca a fost cea mai reusita. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 YAHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Asta da veste buna de pasti !!!!! cu simsonuri primitzi , nu am fost niciodata la o intrunire din Brasov si-n vara asta chiar vroiam sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jurasssik Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 salutari de la Timisoara! si succes! mi-am programat concediul sa vin la voi! MAY YOR ENGINE RUN FOREVER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 (editat) Era ceva de inteles ca nu o sa ne lase balta nici cei de la B.B.e minunat!!.toate intalnirile se tin.Sperm ca si Dumnezeu e motociclist si nu o sa se mai shimbe nimic,sa tzina cu noi sa ne dea soare. Editat Aprilie 28, 2005 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 O veste buna.O sa fiu acolo cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 "Familia Axa" va fi prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 trebuie sa nu uitam sa multumim buzoienilor, care, spre deosebire de bacauani, au acceptat sa-si mute intrunirea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 multumim multumim, si la bere nu vorbim. haida, abia astept. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 pai ce pana mea. @BD: Fir-i-a draq pha:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 uit-o veste buuuuuuna!!!!!!! voi fi acolo dar sper sa fie oleaca mai multe standuri cu bere ca anu' trecut stateam la coada pt o bere juma' de ora !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 YES!!! E bine ca de data asta nu mai trebuie sa plec la 6 dimineata sambata la examen...datile trecute tot in sesiune pica intalnirea. M-am dus cam purple haze la examen ca nu prea dormisei dar a fost ok. La intoarcere m-a cules Grex care fuse la parada si am mers pana in darste 3 pe un motor ...autobuz... Oricum, super ca ne putem vedea si in Brasov, la mine acasa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Ne vedem acolo cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Si eu, si eu. Planuim o plecare din Bucuresti in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 super treaba!!!! un an fara bv e chiar nasol!!!multumiri buzoienilor(care de altfel sunt niste tipi super) ca au facut asta posibil!!!! garantat o sa mergem la intrunirea lor sa-i rasplatim!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Si eu, si eu. Planuim o plecare din Bucuresti in grup? Ar trebui sa ne intalnim la arc shi sa plecam "grupuletze" de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 BRE! FELICITARI! VENIM! VOI VENI SI CU CATIVA PRIETENI DIN BULGARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate