andreizalau Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Da,,,,,, Si a mea cere niste slapi noi pe fata. Tu cum ai iesit? Ce model? pret? furnizor? Esti tare zgarcit la detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Switch daca esti cuminte te las sa dai o tura cu al meu (are si pedala cum prea bine sti) Eu anu trecut am pus heidenau k60 fata spate (proaspete am asteptat 10 zile sa ajunga de la producator) cu tot cu camere si au fost in jur de 600ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 dupa ce ai mentionat de 250, au inceput sa se lege neuronii, scuze ca nu am citit la profil io numa pe fata vreau sa o incalt, dar mai tre sa astept o mica revigorare de buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santa Liviu Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 @Santa Liviu - domi-ul meu, in conditii de oras aglomerat (vitezele 1/2 + slalom + stat din cand in cand la semafor) ajungea sa bea si 9% (!). In conditii normale de oras (a se citi: vara in Bucuresti), manca 6-7%. Am consumat si peste 10% cand am mers ca nebunu. Eu nu m-am prea preocupat cu consumul, intrucat cu motorul meu altcineva scotea un consum mult mai bun aproximativ in aceleasi conditii. Cat timp nu iti curge benzina si nu ti se uda bujia la mers in ture, nu ar trebui sa iti faci griji. Mai ales pentru offroad - acolo pleci din start de la ideea de 10%. ...de chestie, verifica rulmentii sa fie OK, verifica lantul sa fie ok... chestii din astea marunte care ignorate iti pot genera pierderi prin frecare (deci scadere a puterei la roata), pe care tu o vei compensa cu incredere din gaz, iar motorul va consuma astfel mai mult. Spor la suruburi. PS - s-a cam linistit lumea cu domi-urile? Deja sunt prea vechi? Hai ca alea din '90 au numai 25 de ani vechime! Am pus sambata carburatoru sus, am reglat surubul de amestec la doua ture jumuate am facut cateva ture nu da rateuri trage bine imi place. Am intins un pic lantu pana imi cumpar alte pinioane si un lant nou in legatura cu consumu cred ca am eu o problema nu motocicleta La rota din fata se aude un huruit cand o scot la N dar sincer sa fiu nu prea imi dau seama daca e cea din fata sau cea din spata se pare ca se aude mai tare din fata Multumesc de sfaturi » Post actualizat in 01 Feb 2016 18:46 Multumesc si Domnului Andrei de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 PS - s-a cam linistit lumea cu domi-urile? Deja sunt prea vechi? Hai ca alea din '90 au numai 25 de ani vechime! Ăla de-o fost al tău încă merge... și merge foarte bine Cât despre consumul său... https://www.spritmonitor.de/en/detail/543737.html de când l-am luat de la tine până acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 (editat) S - s-a cam linistit lumea cu domi-urile? Deja sunt prea vechi? Hai ca alea din '90 au numai 25 de ani vechime! Pe al meu il plimb mult: Editat Februarie 2, 2016 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 La ce motor are Domi,al tii 25ani,ai tragi un cdi,o segmentare,o distrib si-l mai ai 25 » Post actualizat in 13 Feb 2016 08:18Cu cond sa-i schimbi filtru si ulei la 3000,of course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 OFERTA! Toate piesele din lista la pretul de 300lei. Toate sunt in stare foarte buna, valabil numai saptamana asta, predau garajul in care se afla. ETRIER SPATE SUPORT ETRIER SPATE GALERII SCUT MOTOR BORD ETRIER FATA JUGURI POMPA FRANA SPATE VAS LICHID FRANA SPATE CRIC LATERAL CODITA SPATE PARBRIZ INFERIOR CADRU CODITA SPATE PROTECTIE GALERII CUTIE SCULE ANGRENAJ TELESCOP INALTATOARE GHIDON ARIPA FATA FUSE BOX GHIDAJ LANT CAPAC MOTOR- STANGA - DREAPTA CARTER PINIOANE + CAPAC STARTER OALA AMBREAJ FARA DISCURI MAGNETOU VIBROCHEN » Post actualizat in 17 Feb 2016 10:32OFERTA! Toate piesele din lista la pretul de 300lei. Toate sunt in stare foarte buna, valabil numai saptamana asta, predau garajul in care se afla. ETRIER SPATE SUPORT ETRIER SPATEGALERIISCUT MOTORBORDETRIER FATAJUGURIPOMPA FRANA SPATEVAS LICHID FRANA SPATECRIC LATERALCODITA SPATEPARBRIZ INFERIORCADRU CODITA SPATEPROTECTIE GALERIICUTIE SCULEANGRENAJ TELESCOPINALTATOARE GHIDONARIPA FATAFUSE BOXGHIDAJ LANTCAPAC MOTOR- STANGA - DREAPTACARTERPINIOANE + CAPAC STARTEROALA AMBREAJ FARA DISCURIMAGNETOUVIBROCHEN vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi ztz Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Salut! Stie cineva ce dimensiuni are O-ring-ul de la flansa de admisie pentru Dominator NX650 RD02? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristyanson Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Salutare. Astazi, cu ocazia pregatirilor de sezon (ce dor mi-a fost !) am observat ca acest surub sau capacel de la capacul stanga a motorului este crapat si pierde ulei. Are cineva asa ceva pe acasa in plus ?....sau macar imi poate spune concret cum se numeste ?? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santa Liviu Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Salutare. Astazi, cu ocazia pregatirilor de sezon (ce dor mi-a fost !) am observat ca acest surub sau capacel de la capacul stanga a motorului este crapat si pierde ulei. Are cineva asa ceva pe acasa in plus ?....sau macar imi poate spune concret cum se numeste ?IMG_20160226_2024261.jpg? Multumesc anticipat. Salutare vezi ca este un oring la acel capac de care zici tu uitate mai atent sa vezi daca sigur e crepat sau curge pe langa oring O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 salut.nu cred ca are cineva unu in plus nu e o piesa uzoala si nici la dezmembrari nu cred ca gasesti utite aici 13 90087HB5000 CAP, 30MM € 8.28 20 91305KF0003 O-RING, 27X2 (ARAI) € 1.71 Te costa mai mult transportu decat "piesa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 uite ca avea moto_dan , cateva posturi mai sus capace motor,,,,, vezi si tu cui le-a dat, poate te tocmesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Daca e crapat si curge(dupa ce ai verificat daca nu-i cumva oringul-asa cum a scris @Santa Liviu mai sus).da-mi un pm si te trimit eu la sudat in Cluj,daca nu gasesti altul de schimb! Nu e din plastic? Nu stiu cum am la Honda dar la Yamaha era din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Salutare. Astazi, cu ocazia pregatirilor de sezon (ce dor mi-a fost !) am observat ca acest surub sau capacel de la capacul stanga a motorului este crapat si pierde ulei. Are cineva asa ceva pe acasa in plus ?....sau macar imi poate spune concret cum se numeste ?IMG_20160226_2024261.jpg? Multumesc anticipat. http://kit-lant.ro/90087-hb5-000-capac-stanga-honda/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Salut! Stie cineva ce dimensiuni are O-ring-ul de la flansa de admisie pentru Dominator NX650 RD02? Multumesc. Dacă nu e tardiv, dimensiunile ar fi 3x53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi ztz Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Multumesc Andrei. Pana la urma l-am gasit original, il avea cineva pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Salutare! Azi, mi-a "fatat" amortizorul spate! Intrebarea este: se poate "mosi"? Este cineva care a reparat asa ceva? este vorba de amortizor SHOWA , pe care mai scrie MN9-801, am unul cu aceleasi dimensiuni, tot SHOWA, dar MN9-871 cel de-al doilea are arcul mai putin comprimat cu circa juma de milimetru,,,,,oare se schimba semnificativ forta? » Post actualizat in 05 Mar 2016 20:48juma de centimetru,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristyanson Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Multumesc baieti ! Am rezolvat problema comandand unul nou la motomus. E original, la 41 lei si ajunge cam in 2 saptamani. Acum astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Stie cineva daca se poate anmatricula așa ceva la noi an Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Cu omologare individuala probabil se poate an-matricula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Io zic ca dacă ai toate luminile și dimensiunile corecte la gume în mințile lor, fără sa uităm de o evacuare cinstită, nu văd de ce nu ai putea înmatricula. Ca ai un amortizor sau două, șaua întreaga sau jumătate, cred ca nu contează la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mersi pentru raspunsuri!Asta este pentru noul proiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Chiar nu a reparat nimeni amortizor spate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 La dominator nu cred ca merge!Eu am unul si am sa ancerc daca iese ceva te .anunt » Post actualizat in 10 Mar 2016 18:43 Are cineva un cablu de soc pentru dominator cu partea ce se anfileteaza an carb cu tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate