Sari la conținut

Accidente

CHUCKY
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 553
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stati linistiti, am baut ieri o cafea cu accidentatul. E ok, are doar clavicula rupta, poarta un bandaj elastic, il doare capul (la propriu, de la accident), e relativ zdravan. Nenea i-a taiat calea, el s-a infipt in frane, a zburat un pic peste masina, dar a scapat ieftin. Nici vorba de 'viata lui atarna de un fir de par' sau ca a ajuns sub masina. Purta casca. Totul e ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stati linistiti, am baut ieri o cafea cu accidentatul. E ok, are doar clavicula rupta, poarta un bandaj elastic, il doare capul (la propriu, de la accident), e relativ zdravan. Nenea i-a taiat calea, el s-a infipt in frane, a zburat un pic peste masina, dar a scapat ieftin. Nici vorba de 'viata lui atarna de un fir de par' sau ca a ajuns sub masina. Purta casca. Totul e ok.

Ionut Mantu e cumva bas'istul trupei de jazz Soundcheck sau ceva de genu? Recuperare rapida pentru a'si relua activitatea chitaristica.

Link spre comentariu

• 4 months later...
Motociclisti in stare grava in urma unor accidente

Marti, 02 Martie 2010 Doi motociclisti au ajuns in stare grava, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere.

Un tanar de aproximativ 25 de ani se afla in coma dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat intr-un tir, la Razboieni. Celalalt tanar, de 22 de ani, a iesit in decor din cauza vitezei, la Bivolari, si a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul de coloana si o fractura la picior.

sursa: http://www.bzi.ro/motociclisti-in-stare-gr...ccidente-160400

Link spre comentariu

da scuterist beat fara casca .... titluri de ziar handicapate

"Motociclist strivit de un tir

Un motociclist se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Neurochirurgie, dupa ce a fost lovit de un tir...

...Tanarul nu a mai putut stapani motocicleta ...

...Potrivit politistilor, tanarul nu a absolvit cursuri de legislatie rutiera si nici nu purta casca de protectie. De altfel, nu este exclus ca motociclistul sa fi consumat alcool...

...In localitatea Razboieni, din directia Targu-Frumos - Iasi, conducatorul autoutilitarei a acrosat un moped care se deplasa haotic "

Sursa BZI: http://www.bzi.ro/motociclist-strivit-de-un-tir-160447

Editat de CHUCKY
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

spiridon - chirurgie - etaj 1, sub investigatii ceva pe la bazin si/sau fractura de sold, cine mai stie, este cineva care se ocupa de el.

Editat de mihai
Link spre comentariu

in ce stare este?

are cineva numarul lui? are nevoie de ceva?

la 18 ies de la munca, daca il contactati si are nevoie de ceva dati un semn : 0742.069.380

0740 454 181

el e bine, aparent o luna de recuperare

motorul l-am luat cu o duba si dus la el la bloc, e destul de avariat

nu stiu cu casca ce s-a intamplat, cand am ajuns eu nu mai era, sper sa o fi luat medicii sau ceva de genul(nolan cu rosu si negru din pozele de pe bzi)

Link spre comentariu

ca e el mistocar.... la belele ca astea se uita tot si trebuie sa il ajutam cum putem. ne unesc cele 2 roti de sub noi si un ghidon. poate mergem la el in vizita... nu stiu. orice propunere sa o postati aici.

Link spre comentariu