mrrlr Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 acuma o ora a cazut in fata mea un baiat cu numar de Bacau in dreptul Palasului, cind a vrut sa faca stinga peste linia de tramvai inaltata fata de nivelul asfaltului. n-a avut nimic, a zis ca n-a vazut ca nu e la nivel. multumim primariei. De cate ori merg pe acolo dinspre P.Ros spre Palat urc linia pe la trecerea de pietoni din dreptul Pizzeriei D. - acolo este facut un prag mic - iar daca nu am cum sa urc pe acolo, reduc pana ma simt in siguranta chiar daca cei din masini se uita stramb. Bine ca nu a patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 auzisem ieri ca a mai fost o cazatura la Palas, nu stiu daca e cea de mai sus, persoana care mi-a spus nu e motociclist...stiti ceva? scuze pt postul potential alarmist, dar am zis sa intreb daca toata lumea e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 http://www.bzi.ro/accident-intre-un-audi-si-o-motocicleta-la-moara-de-foc-update-foto-video-309950# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 bmw k1600................. o piesa a ingineriei nemtesti lovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 accident is13ubo- in tatarasi sursa : bzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 http://www.bzi.ro/accident-cu-o-victima-pe-calea-chisinaului-foto-325590# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Nasol, sanatate baiatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Ghinion pur. Motorul nu era a lui.Era a unui amic de-al lui si el l-a luat sa-l aranjeze putin pe la motor.Il luase la proba cred.Am inteles ca are fracturi la amandoua picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Nasol sper sa nu mai auzim de asa ceva ... mai ales sa mai fie si unu dintre noi ... Bafta si grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 A mai fost un accident in Iasi..un Suzuki Bandit cred..negru..IS 09 ACH. Nu stiu ce si cum s-a intamplat dar cand am ajuns eu acolo motociclistul era in Smurd si se ocupau medicii de el si politia era si ea acolo. Nu parea sa fie accidentat grav dar avea niste julituri si vanatai pe maini..asta atat cat am putut veadea. L-am intrebat daca are nevoie de ajutor dar mi-a zis ca a chemat deja pe cineva si ca e ok. I-am scos cheia din contact si i-am dat-o si apoi am plecat ca ma grabeam la serviciu. Motorul nu parea prea afectat dar rezervorul era spart si curgea niste ulei de pe la capacul de la alternator. Sper ca e ok omul! Aveti mare grija!! Sa ne vedem cu bine in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Accident pe copou? http://www.bzi.ro/accident-cu-un-motociclist-in-copou-a-intervenit-un-echipaj-smurd-363156 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Accident pe copou? http://www.bzi.ro/accident-cu-un-motociclist-in-copou-a-intervenit-un-echipaj-smurd-363156 Cretinii ăștia de jurlaniști l-ar fi pozat și-n stomac numai să facă o știre de senzație. Nu știu dacă medicul de la SMURD a ridicat geaca intenționat dar bravo pentru gestul lui. Multă sănătate băiatului. Se știe cumva ce răni a suferit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 accident la intrare in pascani o masina a depasit pe linie continua si a intrat frontal (din cate am inteles) cu un kawasaki vn800 si apoi atins un suzuki vstrom motociclistul de pe vulcan a fost transportat la spiridon fiind in stare grava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 baietii din iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 da Grig si Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Băi frate, nu pot să cred. Multă sănătate ambilor și să-i vedem din nou pe două roți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 grig ruptura femur picior stang/drept, restu sunt ok recuperare rapida moarte conservarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Offf!!! Multa sanatate si rabdare ii trebuie. Ne rugam sa fie bine si sa nu apara complicatii! Am ramas mut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 multa sanatate sa isi revina cat mai repede cu putinta:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Daca aflati informatii noi, postati aici sa stim daca e nevoie de sange sau orice fel de ajutor + un numar de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciupaul Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 http://ziarulorizont.info/wordpress/2013/05/accident-auto-la-iesire-din-pascani-trei-motociclisti-au-ajuns-la-spital/ ( multa sanatate si recuperare rapida!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 http://ziarulorizont.info/wordpress/2013/05/accident-auto-la-iesire-din-pascani-trei-motociclisti-au-ajuns-la-spital/ Eveniment rutier, sambata 11 mai 2013, in jurul orelor 12.30, pe DN28 A la iesirea din Pascani catre Iasi. Mai exact, soferul unui autoturism marca Volkswagen Golf, inmatriculat in judetul Suceava, a intrat in depasirea unei coloane de masini, neasigurandu-se si incalcand marcajul contninuu. In momentul in care a patruns pe contrasens a surprins si accidentat doua motociclete pe care se aflau 3 tineri. "Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului auto." Ziaristii PU.LII MELE. daca au stabilit clar ca bou ala a intrat pe contrasens,peste linia continua, ce PU.LA mea mai trebuie sa stabileasca cu exactitate? CAT DE EXACT A DEPASIT LINIA CONTINUA? CINE DRACU II ANGAJEAZA PE DOBITOCII ASTIA IN ASA ZISA PRESA CARE PRESEAZA CA.CAT. SUNT OAMENI COMPETENTI CARE N-AU JOB IAR MIZERIILE ASTEA IAU BANI CA SA SCRIE ASTA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) De Grig stie cineva ceva? Din ce zic astia aici ii foarte naspa treaba :-s http://www.newspascani.com/index.php/local/stiri-locale/sanatate/4099-accident-rutier-%C3%AEn-curba-podului-peste-calea-ferat%C4%83-de-la-intrarea-%C3%AEn-bl%C4%83ge%C8%99ti-o-autoturism-a-spulberat-2-motocicli%C8%99ti-care-cilculau-regulamentar Sper sa fie tipic ziaristilor si sa infloreasca... Editat Mai 12, 2013 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 o sa intre in operatie azi/maine ruptura femur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate