manutza Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Una e sa vorbesti in general si altceva e cand vorbim de cazul de mai sus unde un dobitoc cu masina a intrat pe contrasens ... Ti se pare ca pe mine personal tre sa ma pazeasca cineva cand "ma dau" cu motorul ? Defapt nu cred ca isi are rostul intrebarea, nu imi aduc aminte sa fi mers impreuna pe undeva astfel incat sa imi cunosti macar un pic stilul de mers ... )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Accident pe Sararie! http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-un-motociclist-s-a-izbit-de-o-bordura-pe-sararie-o-victima-a-ajuns-la-spital-fotovideo--12278.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Omul era fara echipament....normal ca avea multiple leziuni.Nu mai zic de pasager...ala era sigur in curu gol. Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 il stiu si eu pe baiat... cica s-a rasturnat motocicleta si a ajuns nu stiu unde... din poze eu o vad intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Pfuaai, chiar duminica il cautam sa iesim la plimbare :| merge echipat baiatu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Alt accident http://www.bzi.ro/exclusiv-accident-cu-doua-masini-si-o-motocicleta-pe-nicolae-iorga-372308 . sa fie vorba tot de Grig? is 09 yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grga Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Alt accident http://www.bzi.ro/exclusiv-accident-cu-doua-masini-si-o-motocicleta-pe-nicolae-iorga-372308 . sa fie vorba tot de Grig? is 09 yzf Daca despre mine vorbesti, eu sunt acasa si mai am inca 4 saptamani pana o sa pot calca. Din cate vad, individul nu e botit. A fost norocos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 vad ca sta parcat un Ninja prin Cantemir, am trecut acum citeva ore pe linga el cind riderul se echipa sa plece. nu m-as mira sa fie ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Au schimbat poza..initial era o poza cu o motocicleta neagra cu nr is 09 yzf.de aici confuzia.Recuperare usoara grig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Grig are is 90 CVV, nu yzf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 am auzit ca a fost un accident prin cug. stie cineva detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 am auzit ca a fost un accident prin cug. stie cineva detalii ? La Rond Vechi in intersectie, moto un chopperas mic, cred ca Daelim. Din categoria usoare, desi era o masina de smurd acolo, sper numai sa nu fi luat vreun pieton pe trecere, ca astea ies cam urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 din cate am inteles l-a incurcat unul cu un renault, a alunecat si a picat. avea echipament si nu patise mare lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Azi dimineata am aflat ca persoana este ginerele unui coleg de al meu de serviciu. Situatia este cam urata, are probleme la clavicula, din cate am inteles. Ce mai faci Bogdan, toate bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclist-lovit-de-o-autoutilitara-foto-video-378824# Multa sanatate iti doresc! Editat Iulie 23, 2013 de brandon75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Accidentul a fost langa mine si eu nu am stiut pana acuma:O:O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 http://www.bzi.ro/comment0-exclusiv-motociclist-spulberat-de-un-autoturism-pe-strada-palat-update-foto-video-380995 stie cineva mai multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexanducu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Momentan nu stiu prea multe dar un prieten a vorbit cu el (deci e constient) si cica il durea o mana, zice el ca e posibil sa fie rupta. Acum am incercat sa-l sun dar nu-mi raspunde asa ca ma duc sa-l caut...cred ca la Spiridon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 http://www.bzi.ro/comment0-exclusiv-motociclist-spulberat-de-un-autoturism-pe-strada-palat-update-foto-video-380995 stie cineva mai multe ? Probabil vreun cocalar (iti dai seama dupa "pleoapele" montate la faruri) care si-a scos gagica la o apa in Palas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Probabil vreun cocalar (iti dai seama dupa "pleoapele" montate la faruri) care si-a scos gagica la o apa in Palas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxxx Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 http://www.bzi.ro/exclusiv-grav-accident-in-zona-delphi-un-motociclist-si-a-pierdut-viata-381688 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 stie cineva mai multe detalii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is44is Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Suzuki naked, albastru, IS-xx-FLO. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Ce stupid!!!...Pacat!...Dumnezeu sa il ierte si condoleante familiei!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Am ajuns astazi la fata locului pe cand il lua masina de la IML si apoi au luat motorul pe o platforma. E vorba de Bogdan Anton,originar din jud Buzau, un baiat tanar si fericit de motorul lui proaspat achizitionat! Lucrand in aceeasi zona ne-am intalnit pe drum, la semafor, cu motoarele de vreo cateva ori. Mergea linistit, nu se baga printre masini, se vedea imediat ca e, ori incepator, ori prea cuminte. Dar astazi, dupa munca, cred ca a vrut un moment de placere, sa faca o tura pe centura, sa mearga un pic mai tare. Dar sortii nu au tinut cu el azi... Parerea mea este ca mai multi factori adunati au dus la decesul sau. Viteza mare, dupa ce a parasit asfaltul s-a dus taras zeci de metri prin sant. Echipament lipsa, doar casca... Lipsa de experienta si frica de a lua curba la viteza cu care coborase de pe pasarela. Toti stim ca e o curba lunga si larga care se poate lua cu viteze foarte mari. Ghinionul. Dupa zeci de metri de taras prin sant a lovit o movila mare de pamant pe care se afla borna kilometrica. Din lovitura cu movila i se trage moartea. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate