iacobnino Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Prioritate neprioritate cand dai cu motorul de o masina nu e prea bine.Si asta se vede.Pacat de motor.cand esti imbracat doar cu tricou si jeans,e bine sa fii mai precaut chiar daca ai sau nu prioritate.Imi pare rau de baiat mai ales ca e endurist . sper sa nu fie grav dar din cate vad eu din poze nu prea e.Ii urez oricum insanatosire grabnica si cat mai curand in sea.Vorba lu'unu Bruno Montalbini fost campion european de cross si speedway, cu vreo 20 de oase rupte,"Fierul se indreapta ,carnea creste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Doar zgarieturi, atat are, am trecut aseara pe la spital. Tipul e din Bucuresti, are amici in Iasi care au grija de el. Deocamdata orice discutie in plus nu mai are sens, o sa aflam si ce a zis politia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Totusi cand vii dinspre TG Cucu pe Independentei si vrei sa faci stanga pe Armeana, ai doar 5 sec de verde cand cei din fata au rosu, in rest se suprapun culorile de verde, asa ca ma indoiesc ca moto a trecut pe rosu ci mai degraba s-a bagat auto in forta. Poate vina moto era ca era pe banda destinata virajului stanga si facea inainte. Oricum, sanatate si spor la bani de reparat moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 accident pod rosh 600rr WTF la nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 accident pod rosh 600rr WTF la nr Catalin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Sper ca e OK (???) Tin pumnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 din cate am auzit e ok .. un taxiu ia taiat calea..... lovit pe la barbie.. piciorul luxat sau ceva de genu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Apai 'tui 'mniezvranghelu' ma'sii! Sa-i strice omului frumusete de final de sezon! Recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrinstoica Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 am fost ieri cand era la spital.....are cateva copci la barba, in rest e ok, a plecat pe picioarele lui;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 am fost ieri cand era la spital.....are cateva copci la barba, in rest e ok, a plecat pe picioarele lui;) Bine ca-i bine... da are omu o "bafta" la evenimente de genu...nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 3, 2009 Autor Share Postat Octombrie 3, 2009 http://www.bzi.ro/Motociclist-strivit-si-a...OTO-A72499.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Din cate am inteles, ala purta casca. Oare rahatii astia AU VOIE sa scrie,la discretie, online, ce vrea pu.la lor? Adica nu-i poate da in judecata victima sau cineva pt declaratii false? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 politia nu se ia dupa declaratiile din ziar. Accidentatul nu are de ce sa dea ziarul in judecata, si oricum, nu cred ca de asta il fute pe el grija acum Ce numar avea motorul (cumva WZW)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Nu-i vorba de politie,evident. Pur si simplu asa se formeaza opinia publica (opinia slaba, usor de dirijat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Stie cineva daca motociclistul are nevoie de sange? as putea merge sa donez daca mai este nevoie. Doar sa stiu unde si cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Stati linistiti, am baut ieri o cafea cu accidentatul. E ok, are doar clavicula rupta, poarta un bandaj elastic, il doare capul (la propriu, de la accident), e relativ zdravan. Nenea i-a taiat calea, el s-a infipt in frane, a zburat un pic peste masina, dar a scapat ieftin. Nici vorba de 'viata lui atarna de un fir de par' sau ca a ajuns sub masina. Purta casca. Totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Eram sigur ca viermii aia de la BZI o sug iarasi cu pofta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Stati linistiti, am baut ieri o cafea cu accidentatul. E ok, are doar clavicula rupta, poarta un bandaj elastic, il doare capul (la propriu, de la accident), e relativ zdravan. Nenea i-a taiat calea, el s-a infipt in frane, a zburat un pic peste masina, dar a scapat ieftin. Nici vorba de 'viata lui atarna de un fir de par' sau ca a ajuns sub masina. Purta casca. Totul e ok. Ionut Mantu e cumva bas'istul trupei de jazz Soundcheck sau ceva de genu? Recuperare rapida pentru a'si relua activitatea chitaristica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Motociclisti in stare grava in urma unor accidenteMarti, 02 Martie 2010 Doi motociclisti au ajuns in stare grava, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere. Un tanar de aproximativ 25 de ani se afla in coma dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat intr-un tir, la Razboieni. Celalalt tanar, de 22 de ani, a iesit in decor din cauza vitezei, la Bivolari, si a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul de coloana si o fractura la picior. sursa: http://www.bzi.ro/motociclisti-in-stare-gr...ccidente-160400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 sursa: http://www.bzi.ro/motociclisti-in-stare-gr...ccidente-160400 deja? recuperare rapida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 3, 2010 Autor Share Postat Martie 3, 2010 (editat) da scuterist beat fara casca .... titluri de ziar handicapate "Motociclist strivit de un tir Un motociclist se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Neurochirurgie, dupa ce a fost lovit de un tir... ...Tanarul nu a mai putut stapani motocicleta ... ...Potrivit politistilor, tanarul nu a absolvit cursuri de legislatie rutiera si nici nu purta casca de protectie. De altfel, nu este exclus ca motociclistul sa fi consumat alcool... ...In localitatea Razboieni, din directia Targu-Frumos - Iasi, conducatorul autoutilitarei a acrosat un moped care se deplasa haotic " Sursa BZI: http://www.bzi.ro/motociclist-strivit-de-un-tir-160447 Editat Martie 3, 2010 de CHUCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 banuiala ca ar fi fost scuteristi (adica neposesori de permis cat A si conducatori de moped) o aveam si eu, dar am preferat sa ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 str silvestru 2 pixde au intors in fata unui motor galben omu e la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 str silvestru 2 pixde au intors in fata unui motor galben omu e la spital cine era cu motorul? da si tu ceva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate