rul Postat Februarie 23, 2015 Autor Share Postat Februarie 23, 2015 (editat) Corect ..eu am cam bagat "vacile" la namoale si ghidonul si gripul pe scarite face foarte mult...daca nu imi aluneca gheta de pe scarita si simt cum trebuie ghidonul poate sa fie mobra cat de grea sau inalta ca nu imi fac probleme!! si acest ghidon de pe mobra este bun la drum lung ca flexeza si preia din vibratii iar unghiurile sunt spre comfort ...dar daca incerci un mers "in picioare " flexeza naspa si unghiurile ti-l baga-n "sub burta" !!pe africana am pus renthal dakar hight + inaltatoare ROX dar parca era un pic prea lat pt drum lung dar la mersul "in picioare " era perfect. in wk-end am sa incerc un Magura EX + inaltatoare de 5 cm de la HEAVYDUTY Editat Februarie 23, 2015 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 sa lasi impresii aici, sigur or sa foloseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 niscai scarite "de adventure"gasesc pe aci ? sh..ca noi...nu merita.merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 FB_IMG_14225270216397681.jpgFB_IMG_14225364882725388.jpgIMG-20150212-WA0000.jpegBuna seara domnilor!Incepand de astazi sunt posesor cu acte in regula de Varadero.Povestea noastra a inceput fix acum doua saptamani cand m-am dus la Cluj dupa ea.Incepand de astazi am facut-o prahoveanca!Nu stiu daca doar m-a luat pe mine flama (de un an de zile imi ploua in gura dupa asa ceva) sau chiar e a dracu de faina.Pot spune ca merge foarte bine,frane,ciclistica,pozitie,totul este supe.Pana si consumul de 7% in afara este rezonabil tinand cont ca e ditai huiduma. Cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Noua coperta a grupului Honda Varadero Romania cu multumiri colegului nostru Horatiu Sasu. https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Honda Varadero Party ( editia nr. 2 ) va avea loc in weekendul 10 - 12 Iulie 2015 langa Brasov . Detalii aici : https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Sa ne vedem sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Honda Varadero Party ( editia nr. 2 ) va avea loc in weekendul 10 - 12 Iulie 2015 langa Brasov . Detalii aici : https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Sa ne vedem sanatosi ! :alcy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaialex Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Am un Varadero 1000cc/ 2005; stie cineva pe unde e filtrul de benzina (se poate schimba?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Nu are filtru extern doar sitele tatalor din rezervor. Editat Aprilie 23, 2015 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaialex Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Nu are filtru extern doar sitele tatalor din rezervor. Ok! Merci de info. N-am inteles ce e "tatalor", dar idea e ca n-am ce schimba. Asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 de schimbat nu ai ce schimba, dar e bine sa-l cureti de eventuala mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Eu si pe africana si pe bmw mi am pus ghidon de 28 si eu super. Luati ceva innaltatoare -- mie imi plac alea de ha HD de 6cm, arata bine si un sunt nici extreme. Ghinon de la baietii ce dezmembreaza KTM si asta e Arata foarte fain...si daca dai cu ea pe jos -- ai sanse mai mari sa nu le strambi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 salutare! de lene sa rasfoiesc 99 pagini pun si eu o intrebare : exista vreo solutie la modelul pe carburatie de a reduce consumul de benzina ? in oras ma intereseaza ca afara sta bine mentionez ca am filtru nou si bujii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 da.incearca sa apesi frana ..deloc. ca idee,vacile sunt de touring nu de oras. respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voicila_radu Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Am vazut pe un site cineva care vinde una cu instalatie de GPL.Acum ce sa zic,nu stiu daca e vreo gluma sau doar a dus-o la extrem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Exista GPL si pt moto sau scutere, vacile consuma... deci nu e imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Am vazut pe un site cineva care vinde una cu instalatie de GPL.Acum ce sa zic,nu stiu daca e vreo gluma sau doar a dus-o la extrem... Eu am vazut una in "carne si oase" anul trecut la Pitesti, model pe carburatie. Proprietarul zicea ca merge perfect, consuma cam 6-7% GPL (din cate imi amintesc) insa costa ....jumatate. Butelia de GPL era montata in topcase, iar instalatia in sine montata pe partea dreapta a motorului, este destul de discreta ....am fost surprins. Deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 cumpăr parbriz de Varadero 2000 , clar , né zgâriat , ne matuit. Rog oferte pe PM , multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Ii salut pe toti colegii de drum,de saptamana asta sunt si eu posesor de Varadero.Nu am multi km facuti pe ea,dar m-a facut sa ma indragostesc de ea din primii 10km,m-a impresionat cat de bine accelereaza cand tragi de gaz...daca o tin constant la 120 km in treapta a 6 a nici nu zici ca functioneaza motorul asa este de silentioasa si imi arata un consum instant de 4,3%,nu m-am putut abtine si am bagat-o si pe un drum denivelat cu pietris,merge de parca s-ar fi nascut pe macadam. De obicei nu tin un motor mai mult de un sezon,dar am impresia ca o sa raman mai multe sezoane cu Varadero,ma inteleg perfect cu el. Imi lipsesc o perche de cutii laterale originale de Varadero,sper sa le gasesc cat mai curand..daca auziti ceva sa-mi lasati si mie un privat ceva...fac cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Bravo, s-o stapanesti sanatos si sa te plimbe multi km Suportii pe care-i ai acum sunt GIVI PL, adica aia drepti. Cutiile originale au alta forma: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=484024 , pentru alea trebuie suporti PLX Tot raul spre bine, pentru ca pe suportii actuali merg niste cutii GIVI E41. Ti le recomand cu tarie pentru functia minunata de deschidere cu capac. Face toti banii. Plus ca-s mai usor si probabil mai ieftin de gasit decat alea originale. In rest, paie si bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 La suportii care ii ai confirm cele spuse de colegul de mai sus. Te asteptam si aici : https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jager Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Va salut pe toti . Posesor de Honda Varadero XL 1000 din 2006 . Foarte util acest topic . Multumesc si felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 ne gasesti si pe FB: Honda Varadero Romania ---> https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Va salut pe toti . Posesor de Honda Varadero XL 1000 din 2006 . Foarte util acest topic . Multumesc si felicitari! Faina jucaria, sa te poarte cu noroc ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jager Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate