ALEX NINJA Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 AAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 AAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 1, 2005 Admin Share Postat Mai 1, 2005 cand? cum? cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Motociclistul a patit ceva, e intreg?Din ce cauza s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Calaretul e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 maiculita mama, la cum arata motorul rupt in doua, motorciclistul nu cred ca a avut prea multe sanse de supravietuire. Poate doar un noroc exceptional. Uff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Din pacate am trecut si eu pe acolo si vreau sa spun ca m-a marcat ! Alte detalii am postat si eu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 m am uitat la numar .. sa vad cand expira leasingul .. si din pacate cred ca l cunosteam .. Avea echipament ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Nepotul lui Paul Nicolescu-Mizil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Girl Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Odihneasca-se in pace.Dumnezeu sa-l ierte pe Razvan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 R.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Bai...nasol....mama ei de viteza ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurr!c@n3 Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 E infricosator fratilor ce se intampla lasati dracu viteza aia mai ales noaptea! Condoleantele mele conducatorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 R.I.P.!!! Doamne!!! Condoleantze familiei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryo95 Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 AAA Pacat!E tragic dar asta e realitatea.Mai taiati fratilor gazul ca nu aveti decat o viata.Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Pana la urma ce sa intamplat stie cineva? Carea fost cauza sa invatam si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maibunu Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 R.I.P. Hai macar sa ne straduim sa facem acest nefericit accident ultimul! Prea multi dintre noi pleaca spre o alta lume. Viata merita traita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 R.I.P. lasti viteza mai incet...si mai ales pe timp de noapte.......din alea doua poze puse ne putem da seama ce viteza a avut trist chiar in ziua de paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 R.I.P. Slow down... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Acum un minut au spus la stiri, pe antena 1. Razvan Niculescu-Mizil parca. Martorii spuneau ca nu l-a deranjat/atins nimeni, dar ca avea o viteza foarte mare. A pierdut controlul si-a intrat in parapet. Motocicleta era rupta in doua... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Dar ce viteza avea? Stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DXU Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Odihnasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate