JAGI Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Daca chiar zici ca te sperie, pui stoc. Mistode mergea cu -2 +2 sau +3, tot moto tau , in 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 (editat) Schimb semighidoane sport zx10 2009 cu cele originale sau caut sa cumpar semighidoanele originale, daca are cineva sa dea de veste Mersi anticipat Editat Iulie 23, 2015 de ~LeX~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Salutare, am nevoie carena laterala stanga si partea inferioara (burta) ,pt un zx10r 2004-2005.Da stiu ,nu prea o sa am sanse ,dar incerc.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Salutare, am nevoie carena laterala stanga si partea inferioara (burta) ,pt un zx10r 2004-2005.Da stiu ,nu prea o sa am sanse ,dar incerc.Multumesc. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx10r-din-2005-609899.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 din pacate nu-l dezmembreaza, il vinde asa cum e la 1400 eu. poate sunt interesati. Merci oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 nu mai misca nimeni nimic pe aici? ori nu se strica nici un zx10 si atunci nu intreaba nimeni nimic, ori sunt toate stricate si nu se da nimeni )) unpic de distractie duminica. din pacate cea mai buna poza nu e foarte clara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Dara aia de ulei/antigel ce o fi nu aluneca ?nu cred ca vrei sa vezi ce usor zboara 6000 euro pe fereastraaltfel frumos ,asa se merge pe o sportiva Editat Septembrie 16, 2015 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Dara aia de ulei/antigel ce o fi nu ? nu cred ca vrei sa vezi ce usor zboara 6000 euro pe fereastra altfel frumos ,asa se merge pe o sportiva . De obicei se merge usor in primele 2 ture, incalzim gumele, ne uitam de eventuale pericole. Apoi tot mai repede. Mie nu mi a alunecat deloc dar un prieten cu R1 s a urcat pe ea si a zis ca i a fugit putin spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Destepte ZX10-le astea: https://www.facebook.com/kawasakispain/videos/1050783694965783/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Mai degraba as spune ca au "personalitate" Feminina dupa cat sunt de pretentioase ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 eu cam facut pauza de forum, in general. desi sezonu asta nu am facut prea multi km pe zx10, am inceput sa il inteleg mai bine si sa trag de el un pic mai tare (in limitele bunului simt, totusi vorbim de drum public, oricat de liber ar fi). odata cu asta am inceput sa inteleg si de ce se zice ca are frane proaste ) ii dau ce ii dau si la un moment dat incepe sa se inmoaie maneta de frana...nu imi place deloc sentimentu. marea intrebare este, ce sa ii schimb ca sa fie frana frana? am inceput sa citesc pe net dar poate aveti si voi ceva sugestii?! (mentionez ca nu planuiesc sa il duc pe circuit) momentan are frane stoc, doar conductele sunt cu insertie metalica, dar clar nu fac fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 De exemplu, RCS19. Intreaba-l pe StRadu, a luat o frina second de la mine, diferenta e de la cer la pamint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 eu cam facut pauza de forum, in general. desi sezonu asta nu am facut prea multi km pe zx10, am inceput sa il inteleg mai bine si sa trag de el un pic mai tare (in limitele bunului simt, totusi vorbim de drum public, oricat de liber ar fi). odata cu asta am inceput sa inteleg si de ce se zice ca are frane proaste ) ii dau ce ii dau si la un moment dat incepe sa se inmoaie maneta de frana...nu imi place deloc sentimentu. marea intrebare este, ce sa ii schimb ca sa fie frana frana? am inceput sa citesc pe net dar poate aveti si voi ceva sugestii?! (mentionez ca nu planuiesc sa il duc pe circuit) momentan are frane stoc, doar conductele sunt cu insertie metalica, dar clar nu fac fata.. De exemplu, RCS19. Intreaba-l pe StRadu, a luat o frina second de la mine, diferenta e de la cer la pamint. Eu ca sa scap de fading pompei am schimbat-o cu cea de la Bogdan, si odata cu rezolvarea fading-ului s-a imbunatatit substantial si feedback-ul. Merita toti banii o pompa RCS, pe mine ma bate gandu sa schimb si etrierii ca parca inca mai am senzatia de ON/OFF, cand franez, sa vad poate rezolv ceva dupa schimbarea furtunelor (inca le am pe cele originale). Oricum pompa de frana la zx10 e moarta, te c a c i pe ea. Nu inteleg cum au pus pe o torpila de motocicleta cele mai proaste frane posibile si nu au facut recall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 e clar, am inteles. m-am uitat si pe net in state si cam peste tot e la aprox 360$ tot kit-ul. daca nu il vand in primavara, ii pun direct Brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 360$ , ce kit? Pompa e 270 euro, noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 in filmulet mai mentioneaza ceva de niste maruntisuri, pe langa pompa in sine. kit: http://hardracing.com/Brembo/BremboMC.htm descriere aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 nu ai nevoie de "maruntisuri". Orice rezervor de lichid de frina montat dinainte, se potriveste. Switch-ul electric pt aprinderea becului de frina vine in cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Noul ZX10 2016: http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/october/hot-new-kawasaki-zx-10r-unveiled/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Nu arata rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Unpic seamana cu rsv ul cu dunga aia in fata dar tot arata super jucaria. Sunt curios daca vor avea ceva probleme fiind primul an de prod (mai ales cu toate modificarile in motor) Merci de articol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 http://www.kawasaki.eu/en/products Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 la ce preturi se mai dau rinichii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Tot respectul pentru Kawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Avand in vedere ca toti producatorii mari au aparut cu super modele pt 2016 Honda a declarat ca pt cbr 1000rr de anul viitor vor folosi propulsorul de pe 600rr mizand in continuare pe manevrabilitate ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Avand in vedere ca toti producatorii mari au aparut cu super modele pt 2016 Honda a declarat ca pt cbr 1000rr de anul viitor vor folosi propulsorul de pe 600rr mizand in continuare pe manevrabilitate ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate