MTM Moto Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Nu vinde nimeni un zx10 pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Roberte ,vb cu el ,parca avea unul de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 astept sa vina azi cineva sa il cumpere. daca nu il dau, va zic. p.s. deja m-am intristat ca il vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 astept sa vina azi cineva sa il cumpere. daca nu il dau, va zic. p.s. deja m-am intristat ca il vand Am vrut sa te sun pt mobra dar nu avea sens pt ca inca nu am toti banii, am facut pe detectivul si am facut legatura olx si roberte,mobra arata foarte bine singurul lucru ce nu imi place este culoarea albasta, dar treci peste...pt un 10r. Spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 am vandut zx10-le sper sa revin pe strada cu Supermoto (imi doresc de mult timp) » Post actualizat in 02 Mar 2016 12:46daca va intereseaza un cauciuc nou: /index.php?/topic/735586-gp-racer-d211-m-1905517-nou/ il luasem pt zx10 anu trecut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Cunoasteti careva exemplarul??? http://olx.ro/oferta/kawasaki-zx10r-ID5ESMo.html LE: acum vad ca l-ai vandut... haha. Editat Martie 4, 2016 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) este a lui Roberte,pardon, a fost Editat Martie 4, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 De ZX10 2016 nu vorbeste lumea inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Pai am spus eu ceva pe facebook.. Are recall cu suportul amortizorului de ghidon. http://www.asphaltandrubber.com/recall/2016-kawasaki-ninja-zx-10r-bolt-recall/ Editat Martie 4, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 acum 2 luni cand am iesit la plimbare am constatat ca imi curg jambele, schimbare simeringurilor fiind facuta acum 1 an jumate, respectiv aprox 6000 de km. ieri am zis ca fac o plimbare, si spre norocul meu am zis sa verific presiunea in roti inainte sa plec la drum, si spre surprinderea mea am gasit asa ceva: a curs un pic de ulei cat a stat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Si eu am gasit-o asa primavara trecuta, a trebuit sa fac din nou schimbarea simeringurilor, desi o facusem chiar in anul ala. Se pare ca sunt cam proaste, simeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Si eu am gasit-o asa primavara trecuta, a trebuit sa fac din nou schimbarea simeringurilor, desi o facusem chiar in anul ala. Se pare ca sunt cam proaste, simeringurile. si eu tot pe mizeriile alea dau vina, dar nu ma asteptam sa curga stand pe loc. credeam ca doar cand se comprima curge, aparent m-am inselat. pacat de uleiul pus in furca (BelRay HVI ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Cumparati nok sau oem si nu o sa mai aveti scurgeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mie mi-a recuperat Cesar uleiul, ca nu cursese chiar asa de mult. Am platit doar noile semeringuri, s-a si chinuit sa o faca din nou moca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Cumparati nok sau oem si nu o sa mai aveti scurgeri. + 1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Cumparati nok sau oem si nu o sa mai aveti scurgeri. multumesc pentru info! » Post actualizat in 07 Mar 2016 11:17 150 lei pretul simeringurilor OEM la United, pentru cei interesati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Sorry guys! Mi-am luat teapa cu Athena si AllBalls si nu le mai folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Sorry guys! Mi-am luat teapa cu Athena si AllBalls si nu le mai folosesc. Aia e, acum isi platesc pretul pentru calitatea produselor, daca nu le mai folositi! Eu sunt fericit ca am fost inspirat sa imi verific presiunea inainte sa plec, cine stie ce tavaleala imi luam si nu stiam de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Cumparati nok sau oem si nu o sa mai aveti scurgeri. Eu le spun asta cunoscutilor de nspeani de zile. Simeringurile originale de pe furcile Kayaba rezista lejer si 8 ani de zile, 30-40 000km. Eu la ultima revizie a furcilor de la R1, nu am schimbat nici un simering. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 JAGI, in cazul meu cand am mai dat jos telescoapele pt rezivie nu ma gandeam inainte cu ceva zile sa imi pre-comand, asa ca ajungeam la magazin si gaseam numai allballs si athena care sunt mai ieftine si merg mai bine la vanzare, la unele am avut noroc la altele chiar deloc(tin minte am schimbat 2 seturi in cateva zile,primele au curs chiar imediat dupa montare).Avand in vedere ca le fac singur acasa si sa nu ma mai chinui ca prostu de 2x comand inainte.Semeringurile le schimb de fiercare data cu uleiul la 2-3ani nu conta mobra ,pt ca nu fac mai mult de 5mii pe sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Daca cineva are de vanzare un zx-10 '08-'10, pm me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 e vreunu pe aici care si-a montat tub de acceleratie de r6 pe zx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Radu daca te intereseaza am montat eu pe gsxr si este dementiala treaba ,mult simtitor in bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Radu daca te intereseaza am montat eu pe gsxr si este dementiala treaba ,mult simtitor in bine e complicata modificarea? ca am inteles ca ar fi cea mai ieftina varianta. plus ca trebuie sa am grija la codul tubului, trebuie sa fie 2C0-26240-00-00, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate