Pacasac Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Merci inca o data. Sa speram ca gaseste ceva, ca daca nu.. stopu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Stie cineva cum o sa fie vremea in weekend? Ceva fara ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Din cate stiu eu, anul trecut jucariile s-au donat sambata... Are rost sa vin cu o jucarie daca vin sambata dupamiaza sau gasesc un copil amarat shi i-o dau din partea noastra a tuturor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 O depun eu in numele tau daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 s-a mai schimbat prognoza de acum 10 zile!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Nu cobi, ca te pun pe Kawa Daca ploua ... o sa fie nasol. Dar tot vin, pun cortul pe motor si dorm sub el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Nu cobi, ca te pun pe Kawa dac-ar fi vulcan, chiar ca nu ash comenta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Vreau si eu , dar am examene si licenta pe cap, asa ca am sa stau acasa, ca un copil pedepsit. Vreau sa ii felicit pe cei din Ploiesti pentru ideea cu jucariile; imi si inchipui cum o sa arate la intrare motociclistii duri si barbosi cu jucarii mari si pufoase in mana. Numai pentru imaginea aceasta si reget din tot sufletul ca nu am sa fiu cu voi decat cu gandul . Pup la voi si distractie placuta. Sa beti o bere bruna si pentru mine. ROCKSANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 As vrea sa vin si eu (cu pasager cu tot), gasesc un grup care sa plece vineri seara din bucuresti pe la 19.30 (sau dupa) ? Ideea e ca serviciul se termina la 18, dar pot fi surprize si nu as vrea sa spun ca plec la 19 si din cauza ca mai sint 2 telefoane/mailuri de dat sa ratez plecarea. Eu sint incepator si n-as pleca chiar singur pe drum. Din ce am exersat week-endul asta, nu am probleme pe la 80-90-100 chiar si in conditiile de duminica cind batea vintul destul de rau din lateral/fata/spate. Evident, m-as lipi mai degraba de un grup mai 'domol'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Si eu o sa vin cu siguranta,desi am cam lipsit anul trecut(nemotivat). Leon cu DR-ul din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Si noi vom fi la Arc la 15-15.30 Sper sa mai fie si altii disponibili pt. respectiva ora de plecare, daca nu , ne vedem in Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Vreau si eu , dar am examene si licenta pe cap, asa ca am sa stau acasa, ca un copil pedepsit. Vreau sa ii felicit pe cei din Ploiesti pentru ideea cu jucariile; imi si inchipui cum o sa arate la intrare motociclistii duri si barbosi cu jucarii mari si pufoase in mana. Numai pentru imaginea aceasta si reget din tot sufletul ca nu am sa fiu cu voi decat cu gandul . Pup la voi si distractie placuta. Sa beti o bere bruna si pentru mine. ROCKSANA vorbim noi cu profesoru' si-ti dam si scutire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Eu ... se pare din motive de acte nu voi veni cu gsx600f-ul proasptat cumparat De venit vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spencer Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Deabia astept sa hranesc rechinii....Cred ca sunt foarte infometati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Rechinii de anul trecut fac plaja anul asta, din motive de baraj rupt si alte povesti pe care ti le spune mai bine un meteorOlog. Dar nu e bai ca o sa umplem lacul cu bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 De data asta nu mai ratez... Bazaide in caz ca vand xs-ul cu ce merem ??? Ne combinam la o masina ..sau luam maxi-taxi Buc-Ploiesti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Deabia astept sa hranesc rechinii....Cred ca sunt foarte infometati Avem alte surprize anul asta......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Preturi aproximative aveti? Bere fara alcool o sa fie? sau trebuie sa-mi aduc de-acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Preturi aproximative aveti? Bere fara alcool o sa fie? sau trebuie sa-mi aduc de-acasa? 15000 berea...cu alcool....daca vrei, bem noi alcoolul din ea si iti returnam 5000 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 15000 berea...cu alcool....daca vrei, bem noi alcoolul din ea si iti returnam 5000 lei! Excelent M-am scos cu banii atunci Ne vedem la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Pannoniachopper si SĂśrdĂśgĂśk Old School Biker Brotherhood din Targu Mures, prezent la datorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Vremea nu se anunta prea faina http://vremea.rol.ro/prognozaoras.php?O=Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Ţi-ai găsit şi după cine să te iei, rol.ro Weather.com AccuWeather Pe scurt, vineri posibilitate de ploaie dimineaţa, restul zilei înnorat; sâmbătă şi duminică soare; ~20 grade vineri, sâmbătă şi duminică mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 acum pe bune, o sa ploua... nu e un impediment da' nici bine nu e o punem de un woodstock cu motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Io de la rol.ro iau vremea pt site-urile mele Revenind la subiect... si la weather.com zice ca ploua chiar daca sansele sunt de 40% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate