Gioro_T Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Tragedia tocmai s-a-ntamplat acu cateva zile in timpul unei filmari in Mexic (de asta cica motociclistii nu purtau echipament) Ala cu masina era rupt de beat. IN fine, mai multe unghiuri : http://link interzis/archives/2005/may/og...mexico_city.wmv (la asta dati right click & save as) http://www.putfile.com/media.php?n=lv09 si http://www.santafemods.com/images/Other/050506motos300.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 NO COMMENT... N-AM VAZUT ASA CEVA IN VIATZA MEA...NASPA RAU DE TOT..PARCA ERAU POPICE...DOAMNE FERESTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 doamne fereste!!! asa ceva e mai mult decat strigator la cer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 astfel de soferi trebuie pedepsiti rau !!!!!!!!! am auzit la stiri ca a platit cautiune de vreo 30.000 $ si a scapat de puscarie! am inteles ca cel care a murit, a murit din cauza ca s-a lovit la cap si nu avea casca.... inca 1 data dovada importantei echipamentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 casca fara casca nu mai conteaza ....ce a facut ala e de domeniu SF...demoto a caracterizat perfect evenimentul PARCA ERAU POPICE. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Shoferu' ala trebuia omorat pe loc! Asha nu mai avea posibilitatea sa scape fara pedepse... Io unu' am ramas shocat.. nu credeam ca se poate intampla asha ceva... Ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 am auzit la stiri ca a platit cautiune de vreo 30.000 $ si a scapat de puscarie! Nu "scapi" de puscarie daca platesti cautiune. Esti judecat in libertate dar, daca esti gasit vinovat, tot la "Trei capace" ajungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 (editat) Sunt total impotriva violentzei dar cred ca soferul trebuia omorat pur shi simplu Editat Mai 10, 2005 de romeo s.katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 DIn ce am vazut, soferul nu a oprit ci a dat-o mai departe ? Criminal (cuvant urat)... nu imi vine sacred cum naiba nu i-a vazut, chit ca era beat P.S. Poate sa fie si mama-filmului, sa ma filmeze in Matrix Re-Re-Loaded, dar fara casca nu m-as urca pe drum public. Poate din cauza faptului ca traiesc in Ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Eu am vazut filmuletul la Tv, unde anuntau ca nu stiu ce actor de telenovele, turna o reclama si un sofer beat a intrat in plin in grupul lor. Striea suna stupid asa cum se prezinta stirile la TV (cit mai plin de senzational): Admiratoarele Actorului X din nu stiu ce telenovele o sa suspine mult dupa frumosul actor X pentru ca el a murit intr-un accident de moto cind turna o reclama. Grupul de motociclisti din care facea parte si actorul nu aveau autorizatie de la Politia locala pentru acea filmare asa ca Politia o sa fie mai blinda cu soferul betiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 CUm (cuvant urat) mea sa fie mai "blanda"... parca am fi la romani!! ce tampenie!!!!!! Erau si ei p-acolo, n-aveau autorizatie sa fie grup, deci "ce cakt cautau p-acolo?!Ei sunt de vina ca erau p-acolo! nu soferu care era beat" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 am auzit si eu la stiri ca vina este in mare parte a motocicilistilor, ca, asa cum zicea ketemeu, nu avea autorizatie de a filma, si nici nu circulau pe banda speciala pentru moto... oricum, soferul masinii tot ar trebui sa stea o bucata de vreme BUNA la puscarie, dar am o presimtire ca o sa scape foarte ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Am ramas socat cand am vazut..tampitu ala se credea la bowling.Nu intzeleg cu draqu poate Politia sa fie mai blanda cu el,ce aia nu aveau voie sa circule pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Cu autorizatie de filmare sau fara, respectivul sofer tot la puscarie ajunge. :laugh: Si chiar e pre putin pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Doamne fereste... A facut-o intentionat?! Asa pare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Din pacate si-a varsat nervii pe cine nu trebuie...o sa faca nitel bulau, dar mustrari de constiinta nu sunt sigur ca o sa aiba Pacat de viata celor de pe motoare (fie ei si actori cu fitze), deci atentie la filmari Fizz si restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 ...o sa faca nitel bulau, dar mustrari de constiinta nu sunt sigur ca o sa aiba Daca s-a intamplat in Mexic mi-e ca o sa aiba ceva "mustrari" anale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Este de neconceput sa o fi facut-o intentzionat. Ce criminal ... Cred ca totushi a adormit la volan, prea nu a pus nici o frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Io cred ca era beat, s-a enervat ca nu poa sa treaca printre motociclisti si a dat in ei intentionat! Asta merita impuscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 (editat) Dumnezeule mare. Ce sa iti mai arda frate de filmat sau sa il bati pe ala in momentele alea de panica. In general io tin coada la grupul meu cand ne plimbam cu motoarele. Deodata, nu ma mai simt in siguranta. Editat Mai 10, 2005 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 I-am aratat filmul (in scop informativ) fratelui meu, care acum vrea sa faca scoala de shoferi pt A!!! A innebunit de frica!!! Mi-a luat o groaza de timp, sa-l fac sa se calmeze!!! Filmul e de groaza!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Nu va agitati prea tare,se intampla si cand esti pieton.... Aseara in BV, 9 pietoni rasi de pe trecere de un sofer zelos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Asta se cheama Bowling.Doamne fereste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Daca s-a intamplat in Mexic mi-e ca o sa aiba ceva "mustrari" anale... Si daca-i place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Si daca-i place ? Mutulica... esti rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate