yamcsi Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Vand goarna pneumatica Bad Boy, sunet foarte puternic, crom de inalta calitate, pachet sigilat nedesfacut, contine si releu. Este nou, nefolosit, am cumparat doua bucati dar am reusit sa montez doar una singura. Nu fac schimburi, trimit oriunde prin curier. Pret 240 RON. Valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Vand geaca Alpibestars Megaton Drystar 4in1 ,noua cu etichetele pe ea .E o geaca sport-touring cu doua mesade detasabile,una impermeabila si una pt vreme rece,air-vent la maini si piept pt vara. Am luat o de pe fc-moto dar din pacate nu mi e buna daca nu o vrea nimeni in cateva zile o trimit inapoi Pret 750 » Post actualizat in 08 Dec 2014 08:52 http://m.youtube.com...h?v=qI1GLR9Hl3o » Post actualizat in 08 Dec 2014 08:53 Daca e cineva interesat o sa pun si poze reale Marime S » Post actualizat in 08 Dec 2014 17:55 Un amic vinde cateva haine si o pereche adidasi.Toate sunt noi si de firma Daca intereseaza pe cineva o sa pun pret pt fiecare si marimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 » Post actualizat in 08 Dec 2014 17:55 Un amic vinde cateva haine si o pereche adidasi.Toate sunt noi si de firma Daca intereseaza pe cineva o sa pun pret pt fiecare si marimi poate daca pui preturile si marimile si sunt potrivite si preturi decente s-ar putea sa intereseze pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Adidasi - nr 43 pret 80$ Camasa Guess marime S pret 50$ Tricou Guess marime Xs ,e mai mare S-M cred,pret 25$ Geaca Guess crem ,marime M ,pret 80$ Geaca Guess ,piele ecologica ,marime Xs,cred ca eu un S spre M,pret 100$ Blugi Diesel marime W33 L32 , pret 100 $ Blugi D&G ,marime 29 dar sunt mult mai mari cred ,pret 60$ » Post actualizat in 08 Dec 2014 20:49 Nu se trimite prin curier,doar vazut-incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Salut ! Caut sa cumpar o husa moto pentru un cruiser , deci destul de maricica . M-ati putea ajuta cu un sfat , unde pot sa gasesc prin Cluj ? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Romimoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetricaRadu Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Vand echipament moto de piele cafe racer (geaca + pantaloni) marimea 54(L) pret: 100 euro telefon:0743685904 » Post actualizat in 10 Dec 2014 12:33vand bocanci mammutt mamook gtx,putin uzati,marimea 41-42 Pret: 450 lei negociabil si o pereche de manusi de motocicleta thinsulate de iarna din piele Pret: 100 lei negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theorg13 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Salut ! Caut sa cumpar o husa moto pentru un cruiser , deci destul de maricica . M-ati putea ajuta cu un sfat , unde pot sa gasesc prin Cluj ? Va multumesc. Eu am luat de la Motomus, undeva înainte de podul ira, pe dreapta. Cauta-le site-ul, ca il găsești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Poze cu geaca Alpinrstars Megaton all-season drystar.Geaca noua nouta ,buna pt orice conditii meteo 700 lei NEG Anunt valabil pana Vineri sau maxim Luni cand o voi trimite inapoi la Fc moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Vand echipament constand in: Geaca AJS, din piele groasa, lunga (asemanatoare cu cele de touring). Este in stare foarte buna, are mesada detasabila, aerisiri eficiente, buzunare pentru protectii. Vine la pachet cu protectiile soft spate/umeri/coate. Daca e cineva interesat, trimit masuratori, dar de principiu vine bine pe o persoana de 1.70 pe la 70 de kg (si un pic mai sus). Pret 400 RON (nici nu ma intrebati cat a costat noua:P) Cizme piele intoarsa, stare buna (e "batucita" in zona schimbatorului, cred ca putin TLC ar rezolva problema ). Marimea 41, pret 50 RON. Pantaloni de piele, stare decenta, cam tot pentru o persoana de 1,70 la 70 de kg (si un pic mai putin...de data asta mai mult nu merge). Pret 50 RON. Costum de ploaie Rev'It, intreg (tip salopeta), marimea S, stare foarte buna. A fost folosit de 2 ori, de frig/frica de ploaie, nu si-a indeplinit inca menirea . Merge bine pe o persoana inalta de...ati prins voi ideea de mai sus . Pret 80 RON Preturile le mai discutam, in limita decentei. Daca cineva le vrea pe toate, le dau cu 500 RON. Pentru doua din patru luate, dau pantalonii bonus . Up! Daca par deplasate preturile, faceti oferte, fara factura le las mai jos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Vand DSLR Nikon D60 cu obiectiv 18-55 VR, stare foarte buna, card 4GB, toate accesorile si cutia originala. Mai multe detalii si imagini: http://forum.nikonisti.ro/viewtopic.php?f=45&t=42632 Pret: 850 lei usor negociabil Tel: 0741 296 965 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 daca sant persoane interesate,am de vanzare cateva dubluri de machete auto-moto(sau la schimb cu alte machete care nu le am).pot fi vazute la turda sau se trimit cu posta oriunde in ro.preturile incep de la 20 lei.majoritatea sant noi,in cutie.info adipop33.daca anuntul nu isi are locul aici,daca deranjeaza anumite persoane,rog adminul sa stearga postul.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Vreau eu XJR ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 scara 1-24,nou,in cutie.pretul e 20 lei plus posta.noi am mai avut o neintelegere referitor la o macheta honda transalp...apoi la alte chestii.dar nu sant o persoana care sa tina suparare.. .asa ca daca vrei macheta,lasa asresa si luni pleaca spre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Vand Ford Focus 1,4 an fabricatie 2003 taxa platita in octombrie 2014 Ford focus 1, 4 benzina,km 171812, fabricatie 2003, 2 usi, culoare negru, AC, ABS, geamuri electrice, servo, 4 x airbag, interior curat. Inmatriculat in RO octombrie 2014, taxa platita. Adus din germania, au fost schimbate in tara: uleiul, f. ulei, f. aer, f, AC, placute frana, distributie, lichid racire, rulmenti roti spate, freon, bateria noua Varta, cauciucuri de iarna noi Debica Frigo 2, cumparate in Noiembrie 2014. Instalatie audio oridinala cu cod la radio. Pret 2000 eu. Tel. 0740138556 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 and gopro hero 3 silver edition ..stare impecabila fara nici o problema ,multiple accesorii ,baterie de rezerva ,card 16 gb ,are wifi se poate conecta la telefon si se poate controla din telefon si vedea tot ce a filmat si sterge pret 900 ron .....tel 0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Poze cu geaca Alpinrstars Megaton all-season drystar.Geaca noua nouta ,buna pt orice conditii meteo 700 lei NEG Anunt valabil pana Vineri sau maxim Luni cand o voi trimite inapoi la Fc moto Poze cu geaca Alpinrstars Megaton all-season drystar.Geaca noua nouta ,buna pt orice conditii meteo 700 lei NEG Anunt valabil pana Vineri sau maxim Luni cand o voi trimite inapoi la Fc moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 http://olx.ro/oferta/gateway-p-7807u-fx-ID2LkfX.html Vand Laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Vand cizme : /index.php?/topic/721191-cizme-enduro-touring/ 50 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Poze cu geaca Alpinrstars Megaton all-season drystar.Geaca noua nouta ,buna pt orice conditii meteo 700 lei NEG Anunt valabil pana Vineri sau maxim Luni cand o voi trimite inapoi la Fc moto Poze cu geaca Alpinrstars Megaton all-season drystar.Geaca noua nouta ,buna pt orice conditii meteo 700 lei NEG Anunt valabil pana Vineri sau maxim Luni cand o voi trimite inapoi la Fc moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Schiuri Rosignol xCut de 177cm Pentru motociclisti la 150 lei http://olx.ro/oferta/schiuri-rossignol-x-cut-9-9-177cm-ID2Gozz.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Cagula neopren+polar Lungime aprox. 50cm, latime aprox. 25 cm, marime universala, unisex, culori negru, negru+rosu, negru+albastru Pret 10Ron Cagula poliester cu impare craniu, se poate folosii ca si masca, caciula, fular .... Lungime aprox. 47 cm, latime aprox. 23cm, greutate aprox. 30g, culoare negru cu imprimeu alb Pret 10Ron Pentru mai multe detalii PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Buna, vrea cineva sa imparta pretul la o casca Nolan? Asa am inteles ca promoul "Campanie NOLAN 1+1" este valabil doar saptamana asta.Detali: http://www.castinolan.ro/ » Post actualizat in 17 Dec 2014 14:14 Buna, vrea cineva sa imparta pretul la o casca Nolan? Asa am inteles ca promoul "Campanie NOLAN 1+1" este valabil doar saptamana asta.Detali: http://www.castinolan.ro/ nu mai e valabil pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 (editat) Vopsire prin hidro transfer ( rezervoare , carene , casti moto , jante , scarite ) se poate imprima atat pe plastic , cat si pe metal https://www.facebook.com/pages/Water-transfer-printing-cluj/227653427427883?sk=photos_stream atelierul se afla in cluj , manastur telefon : 0751.895-141 Remus -Water Printing Cluj pentru cei care nu stiu despre ce este vorba atasez un filmulet Editat Decembrie 18, 2014 de T I M B E R L A N D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Vind costum si geaca originale BMW, din Gore Tex. Costumul este purtat-folosit, dar in stare buna. Marimea : DE - 56 GB - 56- It- 5 Fr- 184 USA-46 Poze - pe mail la cerere...aici nu merge/nu se poate/ nu e voie.. Pret : 200 lei negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate