DragStar650 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Am vazut dimineata pe Pro TV, dar momentan nu a aparut stirea si pe site. Pe scurt, aseara in zona Bucurestii Noi pe Sos. Bucuresti - Targoviste un motociclist circula cu aproximativ 120-130 conform celor spuse de martori si a pierdut controlul din cauza unor denivelari/gropi. A fost proiectat intr-un stalp si si-a fracturat gatul. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastiansss Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Salutare, ziceau si ca avea carnetul suspendat pentru viteza. Am vazut nr motocicletei IF 02 LFL. Il cunoaste cineva? Si unde exact s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ce veste trista asa de dimineata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Dumnezeu sa-l ierte. RIp Unii platesc prea scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP http://www.protv.ro/stiri/eveniment/viteza...otocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Viteza ucide din nou....mai degraba strazile de toata jena omoara din nou. Cati dintre noi nu au avut evenimente neplacute datorita acestor gunoaie de strazi? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 imi pare sincer rau... ceea ce ma sperie e ca imi pare foarte cunoscut numarul STIE CINEVA NUMARUL IL 02 LFL??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 of.. RIP . 20 de ani si permisul suspendat pentru viteza. sa lasam strazile acum . nu strada l-a omorat . Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 24 de ore si deja 2 morti in Bucuresti ... damn si nici n-a venit week-end-ul ... mi-e groaza de ce o sa fie incepand cu noaptea asta. Dzeu sa-l odihneasca pun acum accidentele si pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banderas Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Pacat de tineretea lui,si de durerea pe care a lasat-o in spate R.I.P si condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ...incredibil...se zbarleste paru pe mine cand aud/vad asa ceva...saracu baiat...lasati'o fratilor mai moale ca n'avem strazi ca'n afara...ganditi'va la siguranta de 2 ori inainte sa bagati mana in gaz...inca o data...imprudenta si viteza... RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 In urma discutiei cu politia am aflat ca motociclistul de 20 de ani avea permisul din 2007 si era suspendat pentru viteza din martie anul acesta. Conducea o motocicleta Aprilia RSV 1000. Concluzia este la latitudinea voastra... Este un eveniment la care nu ne asteptam in ideea in care noi acum ducem o campanie anti-accidente adresata soferilor auto. Oricum, RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Pacat.... Pe baiat il chema Luci era din Darza , Crevedia, asta am gasit profilul de membru Pro-Bike http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showuser=14418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 In urma discutiei cu politia am aflat ca motociclistul de 20 de ani avea permisul din 2007 si era suspendat pentru viteza din martie anul acesta. Conducea o motocicleta Aprilia RSV 1000. Concluzia este la latitudinea voastra... Cred ca asta spune tot. Imi pare rau pt familia lui, asadar nu o sa dau cu RIP ci o sa spun "condoleante familiei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 hai sa nu aberam iar pe teme de motociclism RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ghfx Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 RIP Condoleante familiei.... NU vreau sa mai comentez nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate